0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #240 -: Юли 20, 2019, 10:26:23 am »
Хелиантус, имам чувството, че повече време е минало. При теб сигурно усещането за време е още по- протяжно. Мислила ли си за добавки разни? Аз знам, че с Фертилед ми се подобри цервикалната слуз по време на О. Дали това даде положителен резултат след близо 5 години без естествена бременност или не, не знам, но за мен поне помогна много.

Слънце, мъжът ти помага и е там за баща си, сестра си и тн. Явно му е кофти, че не е така и до теб (в неговите очи). Колкото и да се правят на мъжки котета са чувствителни. Дай му шанс да е силният и за теб или поне си поговорете така, че да е наясно, че усещаш подкрепата му. После да не стане свръх протективен като забременееш и да ти скъса нервите. Тъй като бременността ми мина без да я усети мъжа ми, особено и като до към 6-7м не ми личеше много, последните месеци не ми даваше да карам кола, нищо не ми даваше да правя. Откачах. Някак изведнъж му стана гузно, че ме е третирал нормално до този момент. Даже веднъж ми каза, че приятелите му все му казвали-"Ей сега ще видиш като..." и той чакал да види, но нищо не се случвало и не съм мрънкала и тн., а той не заел какво да прави.

Хрис, как се чувстваш?


Успех на всички!
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #241 -: Юли 20, 2019, 11:22:28 am »
Темата е на приливи и отливи, на мен ми се е случвало и никой  да не пише.Така се зарадвах на вашата групичка, че преди това почти нямаше хора и си виках с кой ще си споделям.

Слънце, Павла е права.Бъди крехка, бъди жена!Защото ние можем да крием чувства, да сме силни, да плачем в банята или докато всички спят, за да не ги разтройваме.Но те са мъже, имат нужда да се почувстват като опора и то точно на теб!За всички останали е син, брат, приятел, за теб е твоя рицар!Дай му възможност.

HELIANTHUS, ще се случи, просто времето минава много бавно!Аз вярвам, че ще успеете.
На мен много момичета тук ми липсват.Не пишат, разбирам ги имат нужда от почивка.Само се надявам да са добре!

Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #242 -: Юли 20, 2019, 11:43:52 am »
Знам, че ще стане момичета, ама пустото търпение дето ги няма...Наистина ми се струва като вечност вече, може би защото след операцията очаквах да стане бързо, а то си минаха 8 месеца, а и това че като стане не се знае ще е успешно ли при мен още повече скапва нещата. Дано скоро всичко останали тук се преместим при бременните. Иначе съм готова на всичко, всякакви добавки и чудеса . ЦС по принцип ми е доста обилна, само последния път беше зле, но го свързвам с ужасната умора от работата тогава, а за късмет и пресиида ми беше свършил. Ще ги погледна фертилед.

П.с. погледнах ги фертилеид и се навих, само не разбрах могат ли да се взимат и след О и по време на бременност?
А и друг въпрос ме мъчи тези дни , гледах едно клипче и преди някъде бях чела, че не са много ок късните О за качеството на яйцеклетката, но моите винаги са били така , рядко по- рано от ден 17, а хормоните ми са наред...дали няма някаква причина и наистина ли не е ок..., какво мислите? Знам, че  лекар трябва да питам и ще го направя, но ако сте чували нещо... Знам ли, ммого жени са с дълги цикли.
« Последна редакция: Юли 20, 2019, 12:55:51 pm от HELIANTHUS »
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #243 -: Юли 20, 2019, 15:47:06 pm »
Маги, признавам си, че и аз съм си мислила: "Сега като се пренесат всички в другата тема, с кой ще си споделяме", но така е редно. Да се местим всички. Аз скоро 2 години ще направя в темата. Кой знае къде щях да съм без тази тема. Обезатолно доста по-малко изследвана, но и със сигурност доста обезкуражена и самотна. За щастие тук направихме някои приятелства. Е с годините ще си пишем все по-рядко, но е хубаво да видиш усмивки из фейсбука на хора, с които сте минавали по трънливия път.
Павла, ти докога си в България, че след 11 септември имам уговорка да се видя със Слънчицето за по една вода. Тя защото ще е бременна, а аз съм на хомеопатия :D :D :D
Helianthus, 17 ден не е чак толкова късно, влиза си в нормалния цикъл от 24 до 32 дена. Защо не пробвате без персийд, може пък да не му влияят добре на твоя човек? А този дълъг цикъл от ПКЯ ли идва? Ти инсулинова резистентност сигурно си изследвала, то и при теб човек няма какво да предложи като изследване вече. Тези на Лина кросмач и т.н. правени ли са ви, не знам какво означават, но нали нея я качиха на въртележката за биохимичната. Но за дългия цикъл не мисля, завишения ЛХ скапва яйцеклетките, но при нормален цикъл се съмнявам да имаш тези проблеми. Още повече кой знае Еличка на кой ден забременя. Тя е с ПКЯ и цикълът мисля й беше много дълъг и тя не беше сигурна в коя г.с. е. По-скоро, както са те посъветвали, вземи добавки, но за теб и мъжът ти. Все пак бебето става на 50% от теб и 50% от него.

Слънчице, притеснява се човека. Но не знам защо се притеснява, че не плачеш, повечето на обратното се притесняват. Да не би всъщност вътрешно той да има несподелени чувства.

Хрис, стискам палците .Дано си почиваш и да си заредена с хубави мисли.

Как ли е Кукапетал.. Дано се зарежда и тя с витамин Д на някой плаж
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #244 -: Юли 20, 2019, 15:50:48 pm »
Значи все пак няма шансове , аз четох ИЗ разни сайтове че може и преди овулация няколко дни да се забременее . Много искам нещата да се случат ... значи ще чакам 05.08 цикълът а ако закъснее тогава да правя тест . Или 7-10 дни след овулация ако съм разбрала правилно .
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #245 -: Юли 20, 2019, 16:01:04 pm »
Може да правите секс преди овулация и сперматозоидите, ако са от качествените, да чакат 3 дена овулацията. И все пак, ако имате възможност е добре да се прави секс в дните на овулация. Но според мен вероятно не ти е минала овулацията все още, тези дни ще е. Така че мъжът ти, ако е около теб тези дни, действайте.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #246 -: Юли 20, 2019, 16:04:54 pm »
Това е , че замина вчера за Германия , дойде си само за няколко дни :( нищо де , аз все пак тайничко си се надявам нещо да е станало ... а да знаете къде в сухата река в гр София мога да отида да си направя кръвен тест ?
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #247 -: Юли 20, 2019, 16:26:13 pm »
Iwanowa123, а защо не продължите с опитите? На теория може да се забременее няколко дни преди О, ако има контакт, но на мен лично не ми се е случвало  :D не е много вероятно като цяло толкова рано. А тест е хубаво да се прави пиклив най- рано 12-14 дни след О, кръвен може 10 дни след 0, седем са много рано.
Дано не се задържиш дълго в тази тема.

Тери, на 17- и ден е най- рано, миналият месец беше на 20, втората бременност от 0 на 23 ден...Знам ли. Иначе последните 2 бременности се случиха с пресиида, но после и с него и без него не. Нямам ПКЯ , не го знам от къде идва, преди години ме убеждаваха , че имам СПКЯ , та даже и противозачатъчни съм пила близо 3 години за регулиране на цикъла, ама нямам такова нещо. Крос мач не сме правили, инсулинови нямам. О я чака  до дни, ако не стане сега ще взимам добавките, освен, ако не могат и след О да се пият.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #248 -: Юли 20, 2019, 16:58:23 pm »
Хелиантус, според мен направи една ИР ( натоварване с глюкоза) . Досадно е, но е добре да се знае. Вече за крос матч, може би има смисъл, особено при няколко аборта. Поне на мен така ми казаха. Ама знаете ме мене, аз съм по боцкането.
Ще стане! За плажовете, аз от една седмица съм на плаж с малкото, вода не виждам ама детето да се радва. Глобявам Митко с по една глътка Бургаско и туй то. Но плажа много ме изморява. Под чадъра студено, на слънце дълго не може. И аз се чудех какво ли прави Кукапетал.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #249 -: Юли 20, 2019, 17:08:53 pm »
Лина, изследвала съм се за ИР, нямам и вярно е гадно . Само крос мач не съм, ама може да си го сложа в списъка за Септември  :D, ако се наложи
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #250 -: Юли 20, 2019, 17:23:33 pm »
Тери, няма да се видим във Варна, но ще помисля да пием по едно кафе из пловдивско. Ще се уговорим допълнително.
 
Хелиантус, аз ги пих до положителния тест. Сега си пия витамини за бременни и после се каня иногинол, защото помага да се избегне гестационния диабет.

Иванова, може да се забременее със секс преди О, но не и пред О. Дано да оцелеят сперматозоидите.

Късмет на всички!
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #251 -: Юли 20, 2019, 17:42:19 pm »
Не съм разбрала хелиантусче. Крос матча е 270 лв. Другото е кариотип . Дано не се стигне до там. Но ако имаш възможност... успех на всички и от мен.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #252 -: Юли 20, 2019, 17:47:19 pm »
Лина, и кариотип сме правили вече  :D , какво ли не съм изследвала и аз.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #253 -: Юли 20, 2019, 20:41:55 pm »
Милата ми... ами крос матча дава много инфо. Ако можете, го пуснете може пък там да е нещо. Надявам се да не е необходимо наистина. Гуш от мен!
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #254 -: Юли 20, 2019, 21:45:20 pm »
Хелатанус изследвала ли си серумен инсулин понякога той е завишен а на обременяването с глюкоза всичко е на ред поне при мен беше така
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #255 -: Юли 21, 2019, 13:00:32 pm »
Момичета, или имам най-добрата хомеопатка на света, или имам най-подстливия мозък на плацебо ефект.
Казах ви, че се сдобих с гъбички. Бях силно зачервена, подута и ми беше много дискомфортно. Пих Микомакс, нищо. Вагизан временно облекчаваше положението, но беше само временно. Слагах и Гинофит, никакъв ефект. Ядох кокосово масло, много кисело мляко, чесън. Нищо. И вече се чудех как ще се оправя като не искам да пия лекарства.
И така стигам до хомеопатката. Даде ми три топчета, които няма май в България откъде да купя. Подари ми ги, но каза, че приема ли ги трябва да спра за 10 дена всички лекарства (освен за ЩЗ), всички мазила, дори и имуностимулантите. Те щели да ми активират имунната система и след 10 дена ми започва лечението. Четох за тях, че били комплекс от вируси и бактерии в малки дози, които да активират имунитета.
Имаха си схема: през 15 Мин пия по една. Изсмуках ги и 40 Мин след последното имах чувството, че все едно започна кандидата ми да се разяжда. Точно такова беше чувството, засили се за едни 15 Мин и се притесних, че положението стана по-страшно, направо непоносимо. И оттам всичко утихна, започна да ме сърби все по-малко, кожата още вечерта беше все по-бледо розова и днес, два дена по-късно, вече всичко е нормално. Впечатляваща хомеопатия или впечатляващ мозък, всеки има различен поглед за нещата, но важното е, че подейства. Дано и с бактериите да се получи същото.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #256 -: Юли 21, 2019, 13:05:41 pm »
Няма да се оставиш на едни гъби,я! Супер. Една крачка по-близо си.
Ти не каза нищо, но аз пак да питам- ще пътуваш ли извън Пловдив август, средата?
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #257 -: Юли 21, 2019, 13:30:47 pm »
О, забравих. В Пловдив съм си. Ако имате време, и от работа мога да изляза за по едно кафе.
Маги, вие кога сте на Камчия?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #258 -: Юли 21, 2019, 13:34:38 pm »
Хелиантус стискам палци за този месец  :bed: :pleasantry:
Тери за кормуването да кажа, че само чета в последно време. Със всички е така. Чудиш абе какво става, защо греша, защо ми гасне колата и т.н. всички сме минали през това. И както всички са ти казали караме и практика му е майката. И един съвет - вземеш ли книжка  почвай да караш. Когато може както можеш, но е важно да караш, за да си свикнеш с твоя автомобил и да преодолееш страна от колата, от пътя, от другите участници в пъти  от всичко, което се притесняваш. Ще се справиш сигурна съм. За хомеопатията аз съм за до един момент. Мисля, че това е момента при теб сега или всичко или нищо. Пробвай, нищо ме ти пречи, дано ти помогне наистина и да ги изтрепеш тия е. Коли че ужас вече.
Кукапетък къде се загуби пак? Как си?
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #259 -: Юли 21, 2019, 13:42:52 pm »
Teri, радвам се душа, много се радвам! На Камчия сме последната седмица на август.До тогава бачкане, бачкане и пак бачкане.

Кукапетел и аз я мисля, дано е добре!