0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #60 -: Юни 07, 2019, 11:01:19 am »
Форест рейн, постоянно ли пиеш АБ? Не съм се сблъсквала с проблеми с МБ, но според мен трябва да се направи задължително голяма пауза от АБ, освен ако нямаш оплаквания. Още повече, че ти си завъждаш лактобацили. Те, но им трябва време, ще възстановят флората.
Мъжът ти въобще не трябва да си спира лечението за ИР, аи и стриктна диета трябва. Моят също има ИР, пи малко хапчета, но понеже му е ок СГ, заряза всичко отдавна. Знам колко са сериозни мъжете.
Това с джинджифила също го знам от една приятелка. И тя като колежката на Слънцето се кълне в него. Нищо не ти пречи да пробваш.

Слънцемое, дано да се разминеш само с леко неразположение.


Лина, не знам. Не съм и търсила, но мога да погледна като ми остане време.
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #61 -: Юни 07, 2019, 11:02:21 am »
Доста намаля паренето, но почнах хапчетата. Те са по схема и днеска трябва да изпия 12. Значително по добре съм. Утре е деня, точно на ДРЗ. Дано да ми е на късмет. Знам че ако не е ок микробиологията не се прави трансфер. Нищо още не сме говорили с докторката. Да видиме какво ше излезе. Може и утре сутринта преди пинкцията да пусна стерилна урина. Ще го обсъдя с нея. За всичко и звъня постоянно, ама няма начин. Тя вече си ме познава добре ахах
Слънце ти как си? Кога си пак на преглед.
Тери мерси за подкрепата!  :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #62 -: Юни 07, 2019, 11:02:55 am »
Слънчице, ти как си, булка? Тежат ли вече яйчниците?

Форест, мисля, че ще идвате утре с Алекса. Консултирай се с Конова. Може да има поне идея какво да изследваш или какво да пиеш. Това Lactobacillus   10 на 8.7   -3.0 (<0.1%) са ти Лактобацилите, което е доста добра бройка. Явно с Гинофилус и Гинофит си ги завъдила. Както ти казах, на мен ми пишеше: "Не се детектира", разликата е огромна. Продължавай с Гинофит без антибиотици и те сами ще се възстановят баланса.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #63 -: Юни 07, 2019, 11:14:10 am »
Нищо не ми тежи бе хора.Не знам дали е нормално това.Пушка съм отвсякъде,може да е защото нямам много Ф.Знам ли и аз.Утре съм на преглед,той явно ще е последен,ще ми дадат Овитрел и в понеделник на пункция.Него ден ще взема отпуск,вторник си отивам на работа.Сега само мисля как да не пукна Ф.
В сряда моите дружки искат да излизаме,запазили маса в един ресторант на Морска гара,ще ида да пия едно вино преди трансфера.
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #64 -: Юни 07, 2019, 11:20:39 am »
Pav-la, за болките в уретрата от 4 години не съм пила антибиотици, но последните една- две години изпих доста заради бактериите във влагалището. От половин година, ако не и повече обаче съм спряла.
Тери, дано да си права. Някои от тези бактерии вероятно изобщо не биха излезли на микробиология, защото са с ниско микробно число.
И все пак пише, че имам силно изявена дисбактериоза, което говори пък за недостиг на лактобактерии.
Имам изписан Лактажин за лактобактериите сега, но не знам дали е добра идея да омеся и трите (Лактажин, Гинофит и Гинофилус). Иначе Гинофит започнах пак да слагам. Лошото е, че няма как да мина без антибиотик за микоплазмата.
Май няма да идвам утре аз. С Конова трябва да направя задължително консултация, защото с първата бременност имах сериозни проблеми, но може би ще отида отделно при нея.
« Последна редакция: Юни 07, 2019, 11:22:49 am от Forest rain »


*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #65 -: Юни 07, 2019, 11:30:20 am »
Аз като ти казвам, че морските сме корави :)
Преди трансфера малко вино може. След него също, но по малко :D А и сега като забременееш, ако ти се допие нещо ще е бира, вярвай ми :)
Сега се пази, без секс, почивай си и понеделник да жъне хубави яйцеклетки Наско.

А дискомфорт, течение, болки имаш ли? Обикновена МБ правила ли си? Явно просто лошите са повече от добрите. Ако спреш с всичко имаш пак лактобацили или всичко изчезва?

Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #66 -: Юни 07, 2019, 11:39:38 am »
Слънце и при мен таймиращата беше овитрел. Ама при нас след пункция изписват антибиотик, при теб няма ли да е така? Аз моя си го изпих вече, та сега няма да ми изписва и определено и аз мисля да пийна нещо лекичко след пункцията. При мен тоя път повече ми тежат яйчниците хем съм с по малко Ф. Но всичко е поносимо. Имай едно на ум и за почивка във вторник. И аз миналия път си виках минава пункцията и на другия ден на работа, ама реших да си пусна отпуска цяла седмица (беше ми в понеделник тогава) и определено не съжалявах че не съм на работа след пункцията. Живот и здраве да мине пункцията виж как ще си и си прецени. Чела съм че има момичета които не усещат че са в стимулация, има и такива на които им е по кофти. Мисля че няма нищо притеснително в това че нищо не усещаш. За теб нз ама мен така ме болят гърдите, че направо не се търпи от време на време. Те ме мъчат повече от яйчниците.
Павла стига с сайта, приспивай малкия и хващай мъжа за хубави преживявания. Много късмет този месец :*
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #67 -: Юни 07, 2019, 11:49:45 am »
Слънцемое,моя доктор гаранция няма да ми изпише антибиотик.В схемата ми пише в деня преди пункция утрогестан или прогестерон,в деня на също.Оттам насетне не знам.Не мисля,че ще ми трябва почивка,аз след трансфер ще взема болничен,доктора също ми каза че така е най-добре.
Той на Павла малкия е много кротък,а мъжът й работи сега.Тя е една спокойна,либерална майка. :D.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #68 -: Юни 07, 2019, 11:51:36 am »
Той преди малко стана малкият, а мъжът ми отдавна работи. Довечера, ако ни се засекат графиците :)
Слънцето как знае :) Толкова съм либерална, че малкото си играе с тапа от вино, която баща му му даде снощи, че да му се учило небцето. Приказка!
« Последна редакция: Юни 07, 2019, 11:53:12 am от Pav-la »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #69 -: Юни 07, 2019, 12:02:55 pm »
Слънчице, и аз не усетих нищо от стимулацията. Заради ниските дози е. Малко се бях подула преди пункция, защото имах 14 Ф и бях с хиперстимулация, но защото нищо не ме болеше и ми направих трансфер. Но след пункция си иска  почивка, аз излизах напред назад, но ме заболяваха яйчниците, защото бяха по 8см всеки. След пункция бих си взела пак болничен, след трансфер, не
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #70 -: Юни 07, 2019, 12:15:24 pm »
Много ще ми станат болничните,а и след пункцията имам два работни дни,ще ги избутам някак,после почивам два и то там някъде ще дойде трансфера.Надявам се да се чувствам добре,не мога да прецакам нещо нали?
Павла,идилия сте,докато не влезе в някоя бъчва да се търкаля с нея няма повод за тревога :D
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #71 -: Юни 07, 2019, 12:24:27 pm »
Всички деца, Павла, много си играят с тапи и капачки на буркани :)  Мерси, че ще видиш и аз гледах в нета, но мега тегаво за инфо. Говорих с имуноложката от Надежда. Всичко е за коментар с АГ - дали можем да направим опит този месец или да чакаме идния? Дали може да са повлияни изследванията от аборта м Април, можело. Едати 344 лв за може и не може, найс.

Forest rain, за тези болки като от цистит, има един сироп с боровинка, много ми помагаше,когато бях на това дередже.Препорчвам ти го.

Аз утре съм 10:15 на преглед. Искам след прегледа да тръгна за Пловдив. Дали има как някой да ме запише на ДРЗ (не виждам онлайн форма) аз 12 ще съм в Пловдив.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #72 -: Юни 07, 2019, 12:38:22 pm »
Лина, няма нужда да те записваме. Като дойдеш в 12 ще се запишеш, аз май ще записвам. То записването е за томболата, а тя се тегли в 16:30 май. Даже ще дойдеш преди консултациите да са започнали. Ще те чакам.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #73 -: Юни 07, 2019, 12:52:18 pm »
А значи няма зор , Тери. Аз се притеснявах да не може да се влезне без записване. Ще ти пиша на лично.
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #74 -: Юни 07, 2019, 13:18:06 pm »
Момичета пожелавам ви приятно изкарване утре на ДРЗ. Аз съм на изпит от 13 и няма да мога да дойда, ноо вие ще разказвате после :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #75 -: Юни 07, 2019, 13:21:28 pm »
Не мисля, че има нещо, което да прецакаш. Ако се чувстваш добре. Тук дават почивен ден само в деня на пункцията при под 10ф, и 2-3 дена на над 10.

Лина, то номерът е да му се научи небцето да усеща виното, а не самата игра. :)
Ти защо не пита имуноложката какво означава? Тя най- добре може да каже. Другото е чешене на пръстите и е несериозно. Ние трябва да изискваме инфо.
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #76 -: Юни 07, 2019, 13:43:59 pm »
  Стискам палци на Слънцата да измътите хубави Я  :bighug: и на Pav-la да сте хвана ли О и на всички ви разбира се  :grouphug:
  Успех утре на ДРЗ ,пийте едно винце и заради мен  :drunk: ;-) .
Аз съм добре май след неуспеха, МЦ беше обилен явно поне хубава е била лигавицата.Минават ми някакви мисли "Много ли се движих след трансфера, не трябваше ли да лежа поне първият ден...дали пък не ми е бил нисък прогестерона." Ей такива мисли ме връхлитат.
  Уж не ми се прави опит Юли ...обаче взе да ме гложди нетърпението ... Не знам док. дали ще промени нещо, не знам аз да променям ли нещо в ежедневието си.
 Вече взе да ми става мъчно за Снежинките и си ги искам. Да видим кое ще надделее, ако зависи от мен...страха или желанието да си ги приберем на топло...
« Последна редакция: Юни 07, 2019, 13:45:42 pm от Hris_80 »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #77 -: Юни 07, 2019, 13:59:06 pm »
Хрис,юли ще е трансфера.Усещам аз,нищо нередно не си правила,пила си две кафета на алеята,от вас до там е 30 мин пеша.
Тоя път,полеж първия и втория ден,ама каквото зависи от теб ти го правиш.🤗
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #78 -: Юни 07, 2019, 14:02:34 pm »
Тери, дали наистина може да се прави пункция с бактерии? Аз ще питам да направим сега стимулацията, а после или по време на нея да пия нещо за бактерията, защото така или иначе ще съм ЗЕТ. В нашата клиника това е масова практика.
А между другото за тази бактерия до тук имам две лекарски мнения (но не на моя док), допитване до лаборантка и до Геника - хората, разработили изследване. Мненията са разнопосочни, но към момента вярвам най-много на Геника. Ще си питам и репродуктивния, но другата седмица.
Павла 3 инсета имах с Клостил и едно с Мерионал. Ти сега да не кажеш, че тези с Клостила не са били истински? Хаха
Надявам се и ние да стигнем до ДРЗ, но да видим.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #79 -: Юни 07, 2019, 14:04:44 pm »
Хрис, така се е случило. За проблем при имплантирането се говори пи 3 неуспешни трансфера на 1-2 първокачествени ембриона. Кафето не пречи. Имаш право на едно на ден. Движението е добре също. Ако искаш полежи си наистина 1-2 дена след трансфер и после когато се очаква да е имплантацията- в леглото с книжка или филм и така. Ако е юли ще треперим заедно за теста! :)

Алекса, ами няма хубав контрол с хапчета. Не че не са истински, естествено, че са, просто с хапчета ням хубава успеваемост, поне не кой знае колко по- голяма от секс вкъщи.