0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #840 -: Март 27, 2019, 10:23:47 am »
О аз си намерих решение за глада. Осъзнах, че като остана от петък вкъщи и ще отварям хладилника през 5 мин. Та го измислих: ИЗВАРА. Хем е полезна, хем ще ми убива желанието да ям. Още утре си купувам и от петък връщам този мой "любим" продукт в менюто си.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #841 -: Март 27, 2019, 10:27:58 am »
Бебешок,нормално да ти закъснее два,три ,четири дни.След седмия е нормално до посетиш лекаря си.
Днес след 12 и 30 ще ми е готов,аз тогава и документите ще нося.Правили го в друга лаборатория,а не в тяхната.
Тери,от вкъщи ще е по-лесно, добре че имаш такава опция.
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #842 -: Март 27, 2019, 11:38:35 am »
Мише и Тери, толкова е хубаво, че наближават трансферите ви! Стискам палци!
Тери, повдига ми се от тази извара, незнам как я ядеш по толкова много. Всеки ден ям, но не мога по толкова, може би и от протеина направо се подувам от ядене. Добре ли е да правя упражнения, йога, за да излезна по-лесно от хиперстимулацията?
Маги, чудесно АМХ!  :balk_47:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #843 -: Март 27, 2019, 11:56:45 am »
Минах на преглед. Десен яйчник 3 фоликула еднакви и няколко по-малки. Ляв с 5 по-големи фоликула. Направо се ококорих, миналия път имах цифром и словом 4 фоликула.

Бебешок, стреса много влияе.

Теринце, супер звучи всичко. Браво!

Кукапетел, Мише, много стискам палци!

Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #844 -: Март 27, 2019, 12:26:34 pm »
Ее браво Маги, за сега нещата вървят супер. Много се радвам  :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #845 -: Март 27, 2019, 12:39:34 pm »
Kukapetal, какви ти упражнения, сега трябва да ти почиват яйчниците. Затова имаш болничен. Те са надупчени. Сама ще си излезеш от хиперстимулацията, не я мисли. И аз като теб бях много ербап и тръгнах да се разхождам. Имам си маршрут 2.5 км за разходка. Нали се чувствах добре. По средата на пътя се чудих как ще се прибера. Болеше си ме, не силно, но болеше. Та сядах на всяка втора пейка, докато се прибера.
Иначе от изварата ми се повръща ужасно много. Тъпчех в устата извара и директно се наливах с вода, за да я прекарам през гърлото. Затова сега смятам да лекувам глада си с извара, защото като я опитам и ми се отяжда. Но в твоя случай нямаш избор. Трябва да ядеш, ако ще има трансфер.
Браво, Маги. Много добре тръгваш. Пу-пу. Може и от това, че ти е сменен препарата за стимулация, може от добавките, които започна да пиеш. Важен е резултата.
Ние решихме събота и неделя да си направим една мини екскурзия преди трансфера. Ще идем на Пампорово, гледам, че има сняг, но не вярвам да падне сега някакъв невроятен сняг и да не се приберем за понеделник. Пък ако стане и хеликоптер ще викна толкова го искам трансфера :D
« Последна редакция: Март 27, 2019, 12:47:50 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #846 -: Март 27, 2019, 12:50:06 pm »
Дами, да ви кажа за изварата (как да я прокарвате по-лесно) ако яйца и кисело мляко е позволено, с оглед на процедурите, си ги бъркате заедно и е мноооооооооооого вкусно. Едно варено яйце, със доста извара с нискомаслено кисело мляко (ако броите калориите) и готово.  :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #847 -: Март 27, 2019, 13:08:33 pm »
Кукупел, никакви подобни неща! Пий си протеина и вода.

Тери, от НМХ през ден няма никакъв смисъл. Странно, че ти е изписан така. Предния път беше всеки ден. Първи е хубаво число! Клиниката ти ми отговори на въпроса- по- добре е да си мине естествено О, макар че то не е баш естествено.
Тери, то не знам дали моят календар работи с трансфери. Кога беше инвитрото и тогава на 27 год ли беше?

Мише, Тери, вярвам, че това е успешният опит. Маги, за теб също, колко хубаво тръгват нещата.

Слънце, ей сега ще дойде юни и ще стане!

Успех на всички!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #848 -: Март 27, 2019, 13:45:31 pm »
Интересно, че ми каза през ден, но на рецептата не пише такова нещо. Може би е имала предвид 1 ден след трансфер. Ще попитам. Добре, че каза. Иначе аз днес попитах на какво се надява да види докторката при прегледа ми и тя каза, че се надява на пукнат фоликул или аха да се пукне сам, за да не се налага Овитрел и сама да се развие лигавицата. Много й хареса как се развиват нещата, защото сама ми била станала лигавицата трислойна. А и за 2 дена се беше вдигнала с 2 мм, а с Естрофем за 7 дена бях я вдигнала едва-едва с 1мм. Явно предпочитат на блокиран цикъл, за да контролират те нещата, но по-добре се получват нещата на овулация.
Павла, кажи сега за пола на децата. На 16 август ми беше трансфера, пункция на 13 август пункция. Тогава бях на 27 навършени. Да видим д-р Димитров направил ли е справка с календара като е избирал сперматозоидите за ИКСИ или не е.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #849 -: Март 27, 2019, 13:56:40 pm »
Пак момче се пада :) Както ти казах, само по едно ги "виждам", за близнаци не знам как се познава.
Питай, макар че често изписват в България през ден НМХ и аспирин, а то така нищо не се прави.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #850 -: Март 27, 2019, 14:03:13 pm »
Ама аз не виждам и за какво да се прави нещо при мен по принцип, след като нямам мутации за тромбофилия. Ама пак е за презастраховане явно.
И аз така го усещам, момче ще е. От година все сънувам, че имам момче, нищо, че искам две момичета. Въпреки, че то нали знаете, искаш просто здрави деца, това е. Но всеки си има някакво вътрешно желание сигурно.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #851 -: Март 27, 2019, 14:16:26 pm »
Тери, аз не коментирам това. За мен прекалено много неща взимаш и взимаш, а ти реално НЯМАШ проблеми, ама никакви. Нито ИР, нито тромбофилии, нито проблем с лигавицата- нищо ти няма. Лек високо маслен и белтъчен режим с малко прогестерон ще си свършат чудесно работата. Явно начина на работа на клиниката ти е такъв- да се покрият всички бази. Въпросът е, че дори да се покрият, пак се взимат всеки ден. При мен нямаше показания за НМХ, беше заради съмнения за АФС и хетерозиготни мутации при нерискови гени, но пак си беше всеки ден. Аспиринът ми беше по- важният.

Иначе и аз бях сигурна, че ще имам момче. Даже на първата ФМ го видях, че е момче. Тук не казват рано пола и като питах докторката дали правилно съм видяла не ми отговори. Исках момиче, но най- много исках да го родя жив и здрав. Сега пак искам момиче. Аз имам по- голям брат, с които имаме малка разлика. Чудно е- бият те, не те взимат, все си малкото, което досажда, а и момиче, но съм сигурна, че брат ми би си дал и двете ръце за мен и не би избрал да има брат пред мен.
Пък и момичешките дрешки са по- сладки, момчешките а едни скучни и еднообразни :)

Хрис, видях, че четеш. Какво става с теб?
 
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #852 -: Март 27, 2019, 14:22:54 pm »
Айде, групичка, забременявайте, че на ДРЗ да имаме няколко бременни! :wink:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #853 -: Март 27, 2019, 14:34:13 pm »
Имаше един такъв програмистки виц: как се казва на програмист, който има по-голям брат - мегабит (И аз съм от мегабитите :D)
Павла, аз за теб се зачудих тези дни. Ти в България ли ще я правиш тази цветна снимка или веднъж като си им вече в системата на лекарите и приемат, че може да се наложат някои изследвания, въпреки Симеон.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #854 -: Март 27, 2019, 15:01:58 pm »
Аз го намерих китайския календар,ще се следя като дойде ред.С мъжът ми си говорихме,дай Боже да е всичко наред,ще си искаме две ембриончета,дано има.С един куршум два заека.АМХ ми е 1.56,документите са готови.
Докато се обърна ще стане юни,хубавото е че секса ще ни е когато и както искаме,няма следене на овулации и кораби в Марине трафик.От 25.04 двамата сме в отпуск до средата на май,ще пътуваме,ще има чеверме,ще пия бира на корем.И живота е прекрасен.
Маги супер се представяш!
Да добавя,много искаме момиче/та,мъжа ми е страшен мераклия.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #855 -: Март 27, 2019, 15:32:07 pm »
Тук ще я правя. Иначе само от България имам две. Тъй като първата ми бременност беше със съмнения за извънматочна и прекъсната с метотрексат, затова иска докторката ми да я направи. Щом си имам реподуктивен лекар стават лесно нещата. Имат си давност всички изследвания, освен генетичните и затова ги подновяват.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #856 -: Март 27, 2019, 15:58:17 pm »
Слънчице, страхотна почивка.Мисля че всеки преди ин витро има нужда от нещо такова, да зареди батериите.

Тери, отидете се разходете, проветри главата.

Павла, успех и на теб нареждаш се ти бавно в нашата група.

Аз се учудих от представянето си.Мисля, че е комплексно всичко и препарата и хапчетата които пих.Дано така вървя.В петък съм пак на преглед.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #857 -: Март 27, 2019, 17:13:48 pm »
Маги, мерси. Вие ще загреете бременната тема, а аз ще дойда после :)

Аз похвалих ли се, че ТСХ ми е паднал от 8 на 5. Забравям вече :oops: Може би ще се намести сам :)
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #858 -: Март 27, 2019, 22:07:58 pm »
Тери, аз не коментирам това. За мен прекалено много неща взимаш и взимаш, а ти реално НЯМАШ проблеми, ама никакви. Нито ИР, нито тромбофилии, нито проблем с лигавицата- нищо ти няма. Лек високо маслен и белтъчен режим с малко прогестерон ще си свършат чудесно работата. Явно начина на работа на клиниката ти е такъв- да се покрият всички бази. Въпросът е, че дори да се покрият, пак се взимат всеки ден. При мен нямаше показания за НМХ, беше заради съмнения за АФС и хетерозиготни мутации при нерискови гени, но пак си беше всеки ден. Аспиринът ми беше по- важният.

Иначе и аз бях сигурна, че ще имам момче. Даже на първата ФМ го видях, че е момче. Тук не казват рано пола и като питах докторката дали правилно съм видяла не ми отговори. Исках момиче, но най- много исках да го родя жив и здрав. Сега пак искам момиче. Аз имам по- голям брат, с които имаме малка разлика. Чудно е- бият те, не те взимат, все си малкото, което досажда, а и момиче, но съм сигурна, че брат ми би си дал и двете ръце за мен и не би избрал да има брат пред мен.
Пък и момичешките дрешки са по- сладки, момчешките а едни скучни и еднообразни :)

Хрис, видях, че четеш. Какво става с теб?

Ако става дума за мен... не се маха тъпата киста. Съмняваха се за течност в тръбата и имаше вероятност, ако е така да я махат. Правих ЦС проходими са, няма хидросалпингс... слава Богу. Чакам около 4-5 Апр да ми дойде МЦ. и да видим пункция ли ще и правят, явно от регулона не се повлиява.
 М/у др. преди 2г имам също правена ЦС само, че при варненският Александров. Тогава тръбите ми си бяха наред сега лявата е като ...писта завой след завой .Викам на ММ "Човеците"  му да хващат мотора и да се забавляват по завоите, да не се ослушват :-)  .
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #859 -: Март 28, 2019, 09:10:16 am »
Здравейте, Момичета! Искам да попитам нещо, което може би ще прозвучи елементарно, но тепърва прохождам с тези неща...трябва да си пусна хормони и Д3 в петък, трети ден от МЦ по препоръка на моята лекарка, а забравих да попитам има ли изисквания преди взимането на кръвта за тях...закуска, спокойствие, челна стойка, фокуси...в такъв смисъл 😊 Съжалявам, че питам тук, но телефонът й в момента е недостъпен и просто исках допълнително мнение 😊 Благодаря ви предварително !😊💖💖