0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #880 -: Март 28, 2019, 21:00:54 pm »
Тери, аз ти казах това с 10те дена. Толкова ми стигат нервите след процедура. Не знам как би издържала да не го видиш. Пусни на 12ти ден, поне ще е ясно какво става. После пак си пусни на 16тия щом искаш.
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #881 -: Март 28, 2019, 21:06:45 pm »
При мен, без значение дали са 3 или 5-дневни ембриончетата, казват кръвен тест на 10-ти ден. Даже миналия път пуснах на 8-ми ден и естествено после на 10-ти пак за всеки случай. Но Милчева ме извика още преди да е излезнал резултати и ми каза, че при тази ниска стойност не е имало смисъл от втория тест, така и се оказа. Така че може да е 7, 8 нещо съвсем ниско, но трябва да покаже нещо, ако има имплантация.
Кукапетал, сега се замислих и аз за кринона дали да го слагам утре сутрин, но пък моя трансфер е чак в 2.
Също да ви питам, имам нередовен стомах и сега с тоя прогестерон нали знаете какво става. Та, за да не пия нещо след трансфера поне първите дни, изядох половин шоколадче комфорт, което не съм пробвала до сега. Нали не е проблем като е преди трансфера?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #882 -: Март 28, 2019, 22:37:23 pm »
Мише, стига да си отишла на тоалетна вече не е проблем. Но не ги яжте тези неща, съдържат майчин лист (Сена). Както ви писах правят невероятни спазми на червата. Това след трансфер е немислимо направо. Пила съм няколко пъти Сена и говоря от опит.
Аз още не съм започнала Прогестерона, но защото овулирах и той се вдига сам, аз също запекох положението и утре отивам за сливи
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #883 -: Март 29, 2019, 07:16:15 am »
Ех момичета чета и се вълнувам с вас.
Кукапетъл страхотна бройка, страхотел резултат и е най страхотно че ще има трансфер.
Мише най-много стискам палци за теб днес. Всичко ще е наред с теб и с размразените ембриончета.
За кринон гела си го слагай щом си чак от 2 часа. И аз бях от 2 и си го слагах. Няма проблем, те нали пак те промиват преди трансфера. Най кофтито е този теста които дават.... думи нямам за него хахах
Тери и Маги още малко и при вас остана.
Дано скоро всички сте с високо ЧХГ.
Аз чак днес вече съм по добре с кофти положението. На мен ябълките доста ми помогнаха и малко пооправиха положението. Сега тръпна и чакам с вас... успех и късмет на всичкиии <3 <3 <3 <3 <3
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #884 -: Март 29, 2019, 07:37:35 am »
Мише,много стискам палци ,чак като пишеш ще ги пусна.Сигурно много се вълнуваш,в 2 ще си имаш малки човечета в теб.Кураж,момиче!
Успех и на приятелката на Маги!
Тери,една моя позната също ми говори за ананаса,тя яла след трансфер ,има си малка госпожица.Яж,ако не помага и не вреди.
Кукапетъл,супер бройка!
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #885 -: Март 29, 2019, 08:19:08 am »
Мише, Кукапетал, Тери, приятелка на Маги, много стиснати палчета и от мен! Много вълнуващо! Хайде бягайте да подгрявате бременната тема, че скоро и другите натам да се местим. Желая ви много тлъсто ЧХГ съвсем скоро. Маги и при теб не остана!  :goodluck: :goodluck: :goodluck: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

На мен си ми дойде безславно, ден преди О не свърши работа. Лошото е, че и следващата О ще сме така на косъм, защото пак ще си ходя в Бг седмица преди мм. Дано имаме повече късмет.
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #886 -: Март 29, 2019, 09:11:03 am »
Момичета стискам палци на всички и чакам след 2 седмици да се похвалите с хубави чхг
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #887 -: Март 29, 2019, 09:25:36 am »
Момичета относно ананаса... толкова много време му точех лиги... и така хубаво си хапнах след трансфера ама нямаше много резултат при мен. Да знаете че най много до 3 ден след трансфер се яде, че после не би полезен. Така бях чела.
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #888 -: Март 29, 2019, 09:28:37 am »
Привет, момичета! Влизам в темата и толкова мило ми стана, такава топлота и позитивни пожелания, прекрасна група! 💖💖💖
Благодаря на всички! Пожелавам две чертички, лека бременност и успешен финал на всяка една от нас!
Сега ще съм благодарна на всеки, който даде съвет, че от вчера ми се виждат червени капиляри в очите и се притесних. Моите Асат и Алат, бяха завишени преди стимулацията, сигурно сега са скокнали. Свързвам зачервяването с натоварване на черния дроб. Може и да бъркам. Кога е най-разумно да пусна нови кръвни изследвания, а и за ТСХ се чудя как е, аз пия еутирокс, но може и той да е скокнал. Нормално ли е веднага след трансфера да пускам кръвни?
Мише, няма да пускам палците! :goodluck:
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #889 -: Март 29, 2019, 09:37:18 am »
Мили момичета, стискам всички възможни палци за вас! Мише, първо за теб днес, да провлачиш един хубав крак с тупкащи сърчица :*
Тери, Кукапетъл и на вас ви остават броени часове и вече ще сте официално бременлинки ;) Дайте воля на най-прекрасните си мечти и най-хубавите емоции!
Маги, много се радвам, че и при теб стимулацията дава толкова добър резултат - скоро и ти ще си имаш хубави ембриончета, които да си отгледаш 9 месеца на топло ;)
Хелиантус, съжалявам за Ц... Но не отписвай следващия месец - пролет е, сега е моментът:)
Слънчице, почивката, която си планирала е най-доброто, което можеш да си подариш! Заслужаваш я, а времето до шни ще мине толкова бързо - пожелавам ти от сърце следвашата лятна почивка тази година да си бременно коремче (аз от няколко години си мечтая да съм така на море:)))
Момичета, вчера се рових в старата тема и да ви кажа, има огромна разлика в настроението и емоционалния заряд от там до тук - сякаш с идването на пролетта и нашата темичка разцъфна, започнаха добрите новини и ще продължават все така!

Аз няма с какво да се похваля...Чета ви и се радвам за всяка една от вас и ми давате още повече кураж и надежда! Прекрасни сте! След второто неуспешно инсе се бях аканила на ходжата, обаче ме хвана страх да не ми каже нещо лошо... Голяма съм бъзла - първо давам газ и после страх и спирачки... Е по-натам ако пак ме хване отчаянието може и да отида... Напоследък чета доста за ароматерапията и етеричните масла, ако не друго поне могат да подействат малко успокояващо не простоянно активния ум.  Усмихнат ден, момичета!
 
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #890 -: Март 29, 2019, 10:01:08 am »
МНого ви благодаря за прекрасните пожеляния и стиснати палци за моята дружка.Още нямам новини там и всичко и е свито.
При мен мина прегледа и ми биха Цитротид.На прегледа 4 фуликула в дясно около 9 мм и 6 в ляво.Направо е супер тая бройка.

Мише, мисля те много, стискам силно палци.

HELIANTHUS, мисля че това е за добро, организма малко ще почине.Погледни го от тази гледна точка.

Кукапетел, рано е за кръвни.А капилярите в очите може да е от напрежение.

Успех и стиснати палци на всички!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #891 -: Март 29, 2019, 10:18:08 am »
Мише, дано днес е един прекрасен ден за теб. Дано, както пожела моята докторка, да се раждат все повече Стрелци, защото светът ще бъде по-интересен (това защото и двете сме Стрелци).
Kukapetal, те преди пункция поне на мен АСАТ и АЛАТ ми ги пускаха. Като си вземеш епикризата може да ги има изследвани. Но да ти кажа от стимулацията може да очакваш много различни неща. Общо взето тялото ти все едно остарява с 1-2 годинки. Аз получих от стимулацията старчески петна по лицете. В интернет бях чела и че при други жени се случва. Също мастни образования в гърдите, които се разградиха сами. Но за 10 дена стимулация тялото се променя. Аз също имах проблем със сърцето при стимулация. Казаха, че не е от обичайните симптоми, но е възможно.
Много ми хареса сравнението с миналата тема :)
Бъдете много здрави и спокойни, момичета. На всяка от нас битката  е различна, пътят е различно дълъг, но ще сме заедно до щастливия край, надявам се и след това  :bighug:
« Последна редакция: Март 29, 2019, 10:31:24 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #892 -: Март 29, 2019, 11:02:49 am »
Kukapetel защо не си метнеш едно кръвно възможно е от нерви да си го вдигнала и от това да са капилярчетата в очите
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #893 -: Март 29, 2019, 12:08:26 pm »
Еличка, възможно е вчера да съм го вдигнала, но чак днес го измерих и вече ми е 100/70, това е моето обичайно кръвно. Тери, седмица преди пункцията, пак ми бяха завишени, но ще говоря с лекарката утре кога е най-удачно да пусна кръвни. Благодаря за съветите!
Маги, прекрасно върви твоята стимулация, още малко и към групичката с трансферите! 💖💖💖
Успех на твоята приятелка с пункцията!
Мишеееее, не остана, още малко да си ги приютиш снежинките!💞💞💞
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #894 -: Март 29, 2019, 12:12:26 pm »
Мише ,успех миличка ...всички те мислим и стискаме палци.
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #895 -: Март 29, 2019, 13:25:38 pm »
Идвам да кажа, че и аз съм със стиснати палци за Мишето и за приятелката на Маги, за утре стискам палци за Кукапетал, щеше да е ужасно, ако се беше отложило с месец... Тери, стискам и за теб в понеделник. Маги, дано всичко се развие по план и при теб! 🤗😘

Момичета, от сърце се моля да съобщите за положителни тестове след десетина-петнадесет дена!

Хелиантусче, така се надявах опитът ден преди овулацията да е бил успешен. Е така, напук на съдбата, че трябваше точно тогава да пътуваш... Дано следващият път е по-успешен!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #896 -: Март 29, 2019, 13:49:01 pm »
Маги ,машина си!
Аз и преди бях писала,понеже имах киста в едната гърда,доктора ми каза ако мина стимулация за инвитро ,да отида да ме види,защото препаратите си казват своето.
Мише,броени минути остават при теб.🤗С теб сме!
Слънце и луна,благодаря,но аз живея на морето,дано на балканско-селската почивка съм с коремче, ти пък да пъчиш твоето на плажа.
Кукапетъл,дано мине това,аз скоро се събудих с капиляри в едното око,докато пих кафе за един час мина,явно обаче нещо ме е раздразнило.Дано не е сериозно при теб.
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #897 -: Март 29, 2019, 14:11:16 pm »
Момичета, страхотни сте, много ви благодаря за подкрепата  :bighug:
Личи си, че сте изпращали много положителна енергия, защото и двечките ембриончета са се размразили на 100% и вече са на топличко в мама. Сега съм ги инструктирала бързо и здраво да се закрепят за мен и след 10 дни да са вече бетонорани  :D
Маги, страхотна бройкаааа, ти си отличник  :bighug:
Кукапетал и Тери, с вас съм, ще си бременеем заедно, то се е видяло  :bighug:
П.П забравих да кажа, че лигавицата е s, 10.2мм, надявам се да им е достатъчна и да си я харесат за дом  :D
« Последна редакция: Март 29, 2019, 14:17:40 pm от Mihaela Viyacheva »
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #898 -: Март 29, 2019, 14:19:11 pm »
Mише,много се радвам че всичко е минало благополучно.Сега ще почиваш и ще си пазиш точиците и скоро да ни зарадваш и да не те мислим в близките 9 месеца. Айде една по една да напускате темата,че много се задържахте вече тука   :grouphug: :grouphug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #899 -: Март 29, 2019, 14:51:01 pm »
Много се радвам, Мише ❤️ Сега само спокойствие и оптимизъм ❤️❤️❤️❤️❤️
Чаках те да пишеш със затаен дъх :lol: