0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #160 -: Февруари 07, 2018, 11:37:09 am »
И аз така бях с втората спермограма на мъжа ми. Хем за документи, хем искам да е добре и му пожелах още да е зле, но с тенденция към подобрение и така и беше. Но аз тогава бях убедена, че тръбите не са наред. Аз му пожелава по-хубава спермограма и инсеминация.
НО лично според мен и за инвитро и за инсеминация провери тръбите. Аз затова нищо не съм предприела досега. За инсеминация без проверка на тръби е стреляне на сляпо. А за инвитро, е нужна проверка за хидросалпингс. Поне аз така виждам нещата.
Някое от момичетата тук беше написало, че е отишло на консултация и са й казали, че без ЦС няма как да й предложат варианти.
Според мен на теб не са ти казали да прегледаш тръбите, защото чакат подобрение при мъжа ти и след това няколко месеца опити по нормален начин.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #161 -: Февруари 07, 2018, 11:43:46 am »
Ооо, Хриси  :bighug: :bighug: :bighug: Всичко ще е наред, трябва да е наред. Два пъти си забременяла по естествен път с лоша спермограма, което някои хора си го сравняват с чудо. Вярвам, че твоето малко чудо ще расте здраво и ще се моля за теб. Нормално е да си наплашена след първата проблемна бременност. А и май психически не се беше подготвила, ти очакваше инвитро, а то какво се оказа. Според мен дори много мъжки се държиш, не припна за тестове, чакаше си закъснение. Пожелавам ти всичко да е наред. Да ти е жива и здрава каката и да има едно силно сърчице под твоето :*
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #162 -: Февруари 07, 2018, 11:48:55 am »
Благодаря ти Тери... многоо ти благодаря.. нищо чудно и преди 6 години СГ пак даа си е била лоша ама ние да не сме знаели, тогава опитите пак бяха 1 година...  пууу да му се невиди... как може нещо толкова хубаво и за хора които го искат да става толкова трудно... Господ да ви даде и на вас радостта която чакате...   :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #163 -: Февруари 07, 2018, 11:50:53 am »
Тери и аз по клоня към ЦС ама нз кога да я правя... като излезнат резултатите от С ще отидем при нея и с резултата и ще преценим какво да правим иначе така само го мисля...и все нищо не изислям... ние ме оставихме мен ирешихме да гониме проблемите на мъжа с С ама и аз ще си объркна внимание все пак имаме 3-4 месеца на разположение (докато той си пие хапчетата). Когато му излезне С ще видя и аз да си пусна едно АМХ преди да отидем до лекарката да видиме такм как са нещата а и евентуално нали се изисква за фонда.
Христинчетоо само положителни мисли и смело напред. Всички те подкрепяме и стискаме палци за щастлив финал...
 :bighug:
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #164 -: Февруари 07, 2018, 11:54:54 am »
Стискаме палци Хриси,ще видиш всичко ще е наред,гледай да не се ядосваш и да подминаваш лошите неща без да се вглабяваш.
Двете лоши спермограми на мъжът ми ги отдавам на настинките които имаше като ги направи.Въпреки че отказа да пие антибиоти,за да може да направи С,си пиеше тайлол хот и тем подобни.макарче сега с две лоши и една хубава занете ли как ми се иска да го накарам да си направи след някой и друг месец още една С,ей така да видя наистина,че нещата са добре  :lol:
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #165 -: Февруари 07, 2018, 12:04:06 pm »
Ех Маги ако трябва да съм честна се съмнявам да се съгласи... те мъжете видят ли един път нещо хубаво край не ги търси повече хаха опасни са... моя от време на време пие упсарин и инфлуцид това дали оказва влияние??? че нали сега се пазиме да не се разболеем, но драсне ли малко гърлото и веднага инфлоцид... иначе е опасна работа сега яде много мен иска да му купувам сурови бадеми, отделно всички хапчета всяка вечер пие  от тези разтворимите витамини и чат пат и витамин С... направо ме е страх да не предруса някой ден
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #166 -: Февруари 07, 2018, 13:17:49 pm »
Христинче, стискам палци, мила, всичко да е наред с бременността ти и да си имате здраво бебче! Мои познати ходят при д-р Сигридов, той работи с проблемни бременности, всички са супер доволни, прави всякакви възможни изследвания, аз се опитах да се запиша, но не стана, не съм бременна и ми отказаха, Вистал може да ти каже повече инфо, мисля, че му беше пациентка.
Слънцемое, на мен също никой не ми е казвал да ходя на цветна снимка, аз се реших тук покрай вас във форума, но лекарката ми в Щерев каза, да оправим мъжкия фактор, моите хормони и после няколко месеца опити.
Тери, аз също мисля, че тази година ще си имаме бебче, дай Боже цялата компания тук да се преместим в другата тема!  :D Добре е мъжът ти да свършва, че големите паузи не влияят добре на сперматогенезата, така че, послушай приятелката си... хахаха...
Успех на всички!
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #167 -: Февруари 07, 2018, 15:15:07 pm »
Аз утре съм на фоликулометрия, стискайте палци да имам доминантен фоликул :)
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #168 -: Февруари 07, 2018, 15:21:09 pm »
Кукапетъл как сиии :) кажи и на Тери да не е толкова лоша с мъжа й хахха
 :) при кой лекар ходиш в Щерев?
Момиче ф стискаме и да пишеш после как е положението :)
*

    To4ica13

  • ***
  • 337
  • Късметът е част от плановете
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #169 -: Февруари 07, 2018, 15:38:44 pm »
Момиче Ф, ние с теб се движим заедно май,  и аз в петък отивам  да проследим овулацията :)
Хайде късмет !!!
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #170 -: Февруари 07, 2018, 16:02:54 pm »
Момиче ф и Точица стискам ви палци,дано да имате успех в този Ц.  :goodluck:
Слънце мое не знам дали влияят тези лекарства,но се опитвайте колкото може по-малко лекарства да приема,предполагам,че сега с тези витамини няма да се налага. До колкото си спомням някоя мацка беше писала че аналгетиците влияят много зле на спермата,така че по-малко странични лекарства :)
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #171 -: Февруари 07, 2018, 16:09:03 pm »
Момиче Ф, ние с теб се движим заедно май,  и аз в петък отивам  да проследим овулацията :)
Хайде късмет !!!
Дано всичко е наред и този месец да е нашият! Успех и на теб 😊
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #172 -: Февруари 07, 2018, 20:11:37 pm »
Успех, момичета, дано си имате овулация.
Кукапетал, пу-пу, дано ти се сбъдне усещането за тази година.
Днес моя шеф (управителя на фирмата) ме викна в офиса му. Споменавала съм, че съм докторант в сферата на разработка на уеб приложения. Моят шеф ми е ръководител на докторантурата. Правя един проект в почивните дни и ще го интегрираме във фирмата ни. Затова колко съм свършила го интересува. А аз съм в лек застой. Почувствах, че сега е моментът да му кажа, че имам някакви проблеми. Все пак често излизам от работа, за да ходя на фоликуметрия и прегледи. А тепърва ще започна. С много хора съм коментирал проблемите си. Дори не ги намирам за проблеми. Много леко вече приемам нещата. Но за първи път ми се наложи да кажа на някого ей така от нищото: "С мъжа ми имаме репородуктивни проблеми". Леле като ми се напълниха очите. Не знам каква емоция ме удари изведнъж. За щастие имам супер шеф. Не само, че ме разбра, ами ми предложи да говорим със собственика на фирмата, ако имаме нужда от финансова помощ. Каза ми, ако искам да зарежа всичко странично, с което се занимавам. Просто се чудя всеки ден как имам такъв късмет. Всички хора около мен са толкова прекрасни и правят животът ми толкова по-лек.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #173 -: Февруари 07, 2018, 21:47:43 pm »
Някой ако търси естрофем (без 2 хапчета) годен до 07/2020 и неофолик обикновен 2 блистера нека ми пише. Естрофем не ми трябва, а тази фолиева не ми върши работа, трябва да съм на метилирана.

Коя бъдеща мама ще почва опит да и пращам... ако няма желаещи да ги пусна във фейса...
« Последна редакция: Февруари 07, 2018, 22:30:56 pm от Hristinchet0 »
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #174 -: Февруари 08, 2018, 00:01:47 am »
Слънцемое, добре съм, оздравях, бях настинала от събота, но вече съм супер. :) Ходя при Юнакова в Щерев.
Тери, благодаря! Дано при всички ни се сбъдне! Случват ти се прекрасни неща, защото и ти си такава - лъчезарна, добра, прекрасна. Мисля, че всички тук го усещат във форума и ще потвърдят думите ми! Трудностите само ни правят по-силни и още по-сладко ще ни е накрая, когато сбъднем мечтите си!
Сила и много любов ви пожелавам, момичета, успех с овулации, инсеминации, всякакви процедури...
На бременните в групата - спокойствие и щастие, бебоците усещат всичко!
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #175 -: Февруари 08, 2018, 08:40:23 am »
Кукапетъл радвам се че вече си ок :) сега на къде??? кога ще правиш ЦС.
Терии бравоо мила вече разкара каръка от себе си и дано скоро има  :bfp:
СУПЕР СТЕ МОМИЧЕТА  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #176 -: Февруари 08, 2018, 09:32:22 am »
Момичета, толкова ми е хубаво да ви чета!Отдавна не се беше събирала такава лъчезарна група тук!И много се радвам, че споделям с вас опитите си!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #177 -: Февруари 08, 2018, 10:06:07 am »
Хайде, Маги, аз вече нямам търпение да започва твоя опит.  :bighug: Само да ти мине  груповото празнуване на "св. Валентин".
Хриси, може в темата "Подарявам" да ги пуснеш, но може и Точица да се обади, тя на пролет ще забременява <3
Висталче, къде се загуби? Сигурно си се заринала под бебешки кутии.
Кукапетал, ще стискам много палци за твоята ЦС. Хубаво да ти продухат тръбите и да стане още по-лесно бебето. Изобщо не е страшно и след това никаква болка не съм изпитала, пожелавам ти и на теб да ти е така. С упойка ли ще си или не сте коментирали. На мен с упойка ми звучи по-разумно, струва ми се, че така се избягва евентуланата възможност от спазъм.  И уж спиш 30 мин, пък толкова наспан се събуждаш.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*

    To4ica13

  • ***
  • 337
  • Късметът е част от плановете
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #178 -: Февруари 08, 2018, 11:09:33 am »
Момичета,  и на мен ми е много хубаво с вас в групата. :grouphug:
Маги, вие кога почвате, има ли яснота?
Аз се надявам на Април... Утре ще говорим с д-р Петрова по този въпрос, а  и ще видим кога се очаква да е този месец  овулацията.
Христинчето и на мен са ми останали резерви естрофем, но ще имам предвид и теб, само да стартираме, а за фолиевата,  като теб съм на метил версията.
Тери, наистина си много положителна и приказлива. Отначало и аз се притеснявах как ще обясня на шефа си защо ми се налага да излизам от работа и да отсъствам. И мен ме напряха едни вълни, едни сълзи ... но сега ми е в хиляди пъти по-спокойно.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 12
« Отговор #179 -: Февруари 08, 2018, 12:53:55 pm »
......... До колкото си спомням някоя мацка беше писала че аналгетиците влияят много зле на спермата,така че по-малко странични лекарства :)
Аз, аз - така е! Внимавайте момичета с вашите момчета какво пият!
И аз много ви се радвам на събралата се групичка :)
Преди години бяхме така в щъркеловата банда :)
Успех момичета на всички! Стискам ви палци и на краката!