Vistal, и аз това имах предвид с "кандида всички имаме". А при теб си е нормално имунната система да е зле при бременност съпроводена с толкова притеснения. Ти как си, добре ли ти се отразяват посещенията при психолог или не си тръгнала все още?
Hristinchet0, много, много възможно е да ти закъснее. Една колежка си наглася закъснения на цикъла с витамин Ц. Сега пие доста за имунната система и каза, че й закъснява от него.
Разрових се аз из документите, които се събирам от 1 година и си разгледах снимките от предишния лекар. Той ме следеше за овулация: има доминантен фоликул, значи има овулация, няма доминантен - няма овулация. Така че всички посещения са ми към 12 ден. Но имам 2 посещения на 21 ден (по случайност, те са ми преди опитите за бременност). Тогава той се съмняваше за "кисти на жълтото тяло". Сложих кавички, защото ме съмнява, че може и да се окажат задържани фоликули. Нали ми трябват от 3 месеца данни. И изведнъж се обнадеждих, че направо си ги имам, ноооооо... Едната снимка е писана на Мария Костурска, другата на Даниела Желязкова. Доста далече от Теодора. Колко време и финанси губим при посещения при гинеколози, които уж са имена в града. Денят, в който лекарите се научат да казват: "Това не е в моята юрисдикция", здравеопазването ни ще повиши качеството си в пъти.