И моите сутрин понякога искат да хапнат, но гледам да давам само нещо дребно в движение. Иначе след ясла винаги са гладни
. Вече си имаме ритуал - по пътя до градинката/люлките ядем ябълка или морков, а там си дояждаме с милинка, седнали на някоя пейка. После се чудя що вечеряме късно
.
Да, двойната количка си е все пак тежичка. Аз толкова се бях усъвършенствала да я прекарвам откъде ли не, да мъкна оптимално количество багаж. А накрая децата сами се качваха и слизаха, та не се налагаше и да ги вдигам. Чак като тръгнахме пеша, усетих колко всъщност ми е тежало
. 47 Smiles, купон си е с двамата за ръка, но съм доволна, че все по-добре ни се получава. На морето им се наложи много да ходят на милите, че хотелът си беше далече от плажа, но си имаха тренинга от София
.
bebe_13+15, и ние сме с хрема от 2-3 дни. При Ани май удържахме положението, но за Пепи винаги има риск хремата да слезе надолу, та днес ще ходим на преглед. По празниците ще пътуваме и не искам да се влоши. Дано твоята хубавица се размине само с това.