Имам едно топче (не помня дали съм споменавала) от вътрешната страна на бузата. Лекарите при, които съм ходела не казват "да се махне" или "да не се маха". Казват, ако искаш
.
Голямо е колкото зърно леща. Не расте, не ме боли. Единият хирург след като го питах може ли да мина с направление, ако реша да го махна. Той каза, че оперира само с лазер а той не минава по здравна каса...и така. Ако бяха ами казали , че трябва да се махне щях да дам тези около 300лв за лазер, но това, ако искаш го махни ме спря.
Оперирана съм преди 10 г. и от уж доброкачествен тумор на гърдата( това е дълга история на предполагаемо точене на каса, което ми коства голям стрес все още)
Та малко се отплеснах... Когато разбрах, че ще пия фолиева киселина прочетох, че освен да помага на клетките евентуално подпомага и на "лошите". Затова и преди дни ви питах, до Декември няма да прави опити за бебе да ли да пия фолиевата. Понеже се сетих за топчето в бузата. И сега като видях, че и във витамините има фолиева.пак ми светна лампата.
Благодаря много за успокоението момичета още веднъж
Хайде да разбудим духовете. На какво ли се радват
Наздраве!