0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #320 -: Януари 13, 2015, 21:16:29 pm »
Чудесно Десс,я виж то си е писано било да стане независимо,че само от 1.Защо ще ти мрънкат хората или там който имаш в предвид,дане би те да ти ги гледат я,.бързо да минават разните проблеми и да си добре и така позитивна през цялата бременност  :wink:

В този смисъл и аз имам да взимам заповед от Фонда,че когато ми се обадиха бях бременна и сега ми я пазят,та ще ходя май другия месец да я взема и тя ще важи 1г. и ще видим кога какво ще правим,много искаме и второ детенце,аз имам бая време де на 29г. съм още  :).Искаме да пробваме дали няма да стане и естествено преди да се подлагам на опит,но пък ми се иска да има поне 2г. разлика не знам и аз защо  :?

Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #321 -: Януари 13, 2015, 21:29:01 pm »
Dess, то значи ще си е третото близначе детето  :P
Браво на вас, че сте взели това умно решение  :P
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #322 -: Януари 13, 2015, 22:05:10 pm »
Аманда защото с две години разлика ще ти е малко по-лесно отколкото с една :lol: хубаво е да са две или повече децата,а и по-малката разлика е по-добра за тях по си играят и се занимават заедно...при нас за жалост не стана така,откъде да знам,че ще имам проблем като съм си забременяла и родила нормално веднъж... :lol:
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #323 -: Януари 13, 2015, 22:30:38 pm »
dess_dess, страхотна новина ! Честито , лека и щастлива бременност!!!

Аз таях надежда да имаме сестричка от ЗЕТ  ,но не било писано .


*
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #324 -: Януари 13, 2015, 23:10:27 pm »
Ех, като сподели че е ЗЕТ и съвсем ме размисли :lol:
Ние преди точно една година стартирахме процедурата и сега трябва да ходя да платя за 5-те ни замразени ембриони 8O Няколко пъти повдигам въпроса пред мъжа ми и той само се хили и ми вика да ги връщаме всичките (е не накуп де, последователно :lol:). Представете си само...
Ние днес бяхме на детска консултация, растем отлично - 1,1кг този месец и вече сме 6кг :)
*
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #325 -: Януари 14, 2015, 07:38:48 am »
Лелееееееееее,Дес,супер новина 8O 8O!! Много е хубаво! Браво!  :D Сигурна ли си,че ще е момиче? Един младеж щеше да предаде малко"цвят"на семейството :wink:.Дявол да го вземе,как се случват нещата :?!? После казвайте ,че няма нещо или някой там горе,който ни мисли...... :lol:само като ви погледна никовете и си спомням колко години се засичахме в други теми,по други поводи......а сега къде си пишем,какви въпроси има в постовете ни :D.
Тази вечер нашия мушморок беше малко по-спокоен,явно му е според дните :lol:.Ще го наблюдаваме още малко и ще решаваме как да процедираме,така че ,пак ще търся съвети. Ами то за има-няма 20 дни,не можем да му "хванем" номерата още :wink:.
Смайл, Дани голям сладур :D. Май му се танцува,а? :wink:На всички проходили-честито :D. Нареждам се за почерпката,ако може да не е виртуална. :lol:
Аманда,ако не  е неудобно,каква кола с каква сменихте,че тая вълна ме "обхваща" и мене.... :)
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #326 -: Януари 14, 2015, 08:23:29 am »
Моусит,браво на Матей!Гледам му коригираната възраст-та той си расте прекрасно за толкова рано родено бебе.Искал е да е лъв човека и туй-то.
Да са ни живи и здрави всички дечица.
Ние днес сме на консултация и ще докладваме "мерките и теглилките."Таткото от вчера се притеснил,че Кирето расте много бързо на ръст,дали било нормално,че баткото оня ден беше ровил в интернет за най-високия човек на света  :) и като се сетил,се ужасявал.Абе,като нямаме проблеми,се чудим за какво да се тревожим.Че е едро детето,едро е,ама най-много да е отишъл към горната граница,че до сега все бяха и двамата в златната среда
Нимика,а вие сега продължавате ли да мислите за второ дете?
Моусит,май е по-добре вашите замразени ембриони да почакст Матей да стане по-голям батко.Поне аз такс бих постъпила.
Ех,дърта съм вече,пък и децата ми са вече трички,иначе имам трета заповед от Фонда,която излезе като бях веше бтеменна.зНищо,с нашия успешн ЗЕТ икономисахме пари на държавата за един опит.
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #327 -: Януари 14, 2015, 09:13:58 am »
И аз имам 3 замразени и не знам какво да ги правя...няма да раждам повече :lol: две деца е добре както казва нашия татко всичко е много хубаво само дето не помислихме,че едно е да си 30 друго е на 41  :lol: стар бил,а аз на 37 съм много млада :lol: е да,не е като с първото,но някак сега съм спокойна и уверена не само заради възрастта,а и защото е второ..
Моусит браво на Мати :lol:
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #328 -: Януари 14, 2015, 09:29:31 am »
Ние си нямаме сладолетчета. Иска ми се този път да се случат нещата от само себе си. Нали уж бременността лекувала ендометриозата, но божа работа.

Mousyt, върни се за малко на работа да си спазиш обещанието и после пак действайте  :lol:
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #329 -: Януари 14, 2015, 09:31:50 am »
И аз родих второто дете на 37, но в нито един момент не съм се чувствала стара. Напротив, чувствам се в прекрасна форма. Даже ми се случва да се замисля на колко години съм всъщност. А пък един приятел на мъжа ми му каза като се роди Явор: "Ей, ти с това бебе няма да остарееш!" Та възрастта не е важна, важно е наистина как се чувстваш. Иначе за разликата между децата -то рядко се получава както си го мислиш. При нас съчетанието от бебе и кака в първи клас си беше доста сложно, но Господ си ги нареди така нещата, аз само мога да му благодаря.
<br />[link=http:
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #330 -: Януари 14, 2015, 09:45:42 am »
Дес  :P , твоя път е и мой, кураж ще се справите!
Да, при нас са двама, първите три години бяха трудоемки, но сега е много по-лесно!
И макар и с две години разлика, Митето задържа ръста, Калина рязко дръпна
и често ме питат близнаци ли са, и аз леко се усмихвам и знам, че е така!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #331 -: Януари 14, 2015, 09:53:05 am »
Мен,още за новата година ме "праснаха" в общината  :lol: :lol:. Когато питах за акта за раждане и ми зададоха въпроса -За внуче ли? :wink: Не,за дълго чакан син! :D Пука ми! Ако имаме възможност за друго дете,май няма да го мислим много..... :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #332 -: Януари 14, 2015, 10:06:26 am »
Прибирайте си децата, не чакайте.
Аз все още не искам да свикна с мисълта, че повече няма да съм бременна. Пък не ми се тъпче пак с химия. :? Даже не искам да спирам да кърмя, като знам че е за последно. :oops:


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #333 -: Януари 14, 2015, 10:08:21 am »
Рачо, хич да не ти пука. :) Това ми напомни на мой случай с един таксиджия. Качвам се в таксито, онзи започва да ме разпитва какво работя и аз му казвам, че не работя в момента, защото чакаме бебе. И той ме застреля с въпроса дали ще ставам баба. При условие, че бях с огромен корем (в 8 месец), а и имах за себе си мнение, че съм младолика (по думите на други хора-нека не звучи като хвалба). Направо ми срина самочувствието. Ха, познай дали получи бакшиш  :D
*
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #334 -: Януари 14, 2015, 10:54:12 am »
Ra4o, Lary75, направо ми настръхват косите като ви "слушам"!!! Що за хора са това??? Брррр...
Извинявам се за спам-а, но не се сдържах. :x
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #335 -: Януари 14, 2015, 11:43:16 am »
Ами моят мъж като изглежда с 10 години по-млад от мен, особено ако е облечен спортно, а сме набори. Той изглежда много млад, да не си помислите, че аз изглеждам стара  :lol:). Едно дете, по-големичко така, ме беше питало дали съм му майка   8O Преди година последно му бяха искали личната карта като купуваше алкохол  8O Само за справка на 35 сме и двамата.

Я да ви питам като миете наакани дупета какъв препарат използвате?
И още нещо исках да питам, но го забравих, защото готвя и пиша едновременно.  :oops:
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #336 -: Януари 14, 2015, 12:58:50 pm »
Kaто се запознахме с мъжа ми, бях току що завършила университета, т.е. на 24 години. Него редовно го питаха дали не се притеснява да излиза с ученичка. :lol: Много малка съм изглеждала явно.
Смайли аз ползвах преди гела на Мустела, с който къпех, а сега ползвам течен сапун на Бочко за миене на дупето, а за къпане сме с шампоанче на шаума.
<br />[link=http:
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #338 -: Януари 14, 2015, 13:44:14 pm »
Ние си нямаме сладолетчета. Иска ми се този път да се случат нещата от само себе си. Нали уж бременността лекувала ендометриозата, но божа работа.


При мен май добре се повлия ендометриозата от бременността и кърменето. След това имам две спонтанни бременности точно от раз. Втората засега върви добре :)

Иначе за бременността и малкото дете - мисля, че е добре. Не остава време да се вторачваш във всичко и да си мислиш лоши работи. Трябва помощ, разбира се. С нетърпение чакам да видим и малката разлика между децата как ще е :)

dess_dess, честито, страхотна новина :)



   La vita è bella
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #339 -: Януари 14, 2015, 14:10:28 pm »
Мен,още за новата година ме "праснаха" в общината  :lol: :lol:. Когато питах за акта за раждане и ми зададоха въпроса -За внуче ли? :wink: Не,за дълго чакан син! :D Пука ми! Ако имаме възможност за друго дете,май няма да го мислим много..... :D

Аххахаа Рачо разсмя ме, как дядо бе, тази дама да не би да не  е коригирала диоптъра си :lol:
Уайт  и аз след раждането имах един такъв момент, бях се привързала към това коремче и хич, ама хич пък не ми се разделяше с него, ММ ме спука от бъзик, пък аз не спрях да ривЪ :lol: Ми исках си го, както и да ме подритват пак отвътре, пък те, бебките, вече си риткаха навън на воля :P
Аз изчезвам, че се вихря и на печката, не само в нета :D