0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #740 -: Януари 30, 2015, 15:07:50 pm »
Три дни си имахме дядо-асистент,но го изтощихме..
Ха-ха, и нашият дядо днес се отби за 4 часа и му връчих Дани. Доста се поизмори, че не е свикнал, но поне аз успях да свърша сума ти домакински неща.

Мих-че, не ги разбирам тези неща с чувалчетата, но си мисля, че като останаха само 2-3 месеца от зимата, по-добре вземи по-големи, та да стават и за другата зима.

Стоека, оплаквай се на воля. Нали сме за това тук.  :wink:
*
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #741 -: Януари 30, 2015, 20:26:20 pm »
Лари, имаме право на фонд принципно, проблемът е че при нас не става от първия път, а и може да ме отрежат ако са ми кофти ст-стите на фсх (още нямам цикъл и не знам).
Ооооо, Смайли, ако имаше начин идвам в Гърция и в Румъния. Карпатите си заслужават, определено. Ноооооо... за семейна почивка, а не за свободни мъжки занимания, моля моля.
Mousyt, това са обикновените планове на милото. Смелите са за катерене в Африка :)
Ох, доста още имах да пиша, но трябва да приключвам.
*
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #742 -: Януари 30, 2015, 22:18:28 pm »
Лари, Иво е на 1 г. и почти 5 месеца.
Смайли, то и при нас няма парк, аз ходя с количката до парк Гео Милев пеша. А по ул. Гео Милев си е доста стръмно. Ама вчера ползвахме градския транспорт до Театър София, че аз имах да взимам билети за театър оттам, а после бяхме в парка Заимов. И тая вечер се спретнах на театър, а бабата гледа малчо. Преди около час си тръгнаха с брат ми. Малко Бейрут са ми оставили, ама ще го преживея,  :D Пък малкият огладнял още в 18:30, ходил до вратата на стаята и се облизвал или мляскал (не разбрах точно) и майка ми като му отворила да ходи в кухнята, той си отишъл до там без отклонения, бутнал стола, който му пречел и чинно си изчакал да го сложат в неговия стол за хранене.

Мих-че, аз взех по-голям чувал за спане, има тик-так копчета откъм краката на задната страна на чувалчето и се подвива, та му е добре. Пък като порасне няма да ги закопчавам. На снимката обаче не се виждат. Ето такова е чувалчето:
http://www.tochici.bg/chuvalche-za-spane-s-kuche-sinio
С тик-так копчетата е много добре измислено, мисля, че могат и допълнително да се поставят.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #743 -: Януари 31, 2015, 07:58:04 am »
Добро утро! Наши приятели това лято/началото/ ходиха на Тасос,май точно на тези бунгала и останах много доволни. Детето им е 3-4 годишно.така че,подкрепям Лари.На нас Северна Гърция ни е слабост.Правим тука едни планове,ама да видим....ще има ли кръчмар към тях. :lol: :lol:
Момичета, понеже тук все още е грипно,детски консултации не работят.Вчера трябваше да имаме преглед и в болницата да ни дадат витамин К/капки КаВит/не знам за какво се дава/, две капки,но поради това ,че не приемат,си купихме ние и дадохме на Теодор.Шишенцето е 20 мгр и има трайност 4 седмици след отварянето. много ме е яд,защото струва 11 лв а вече няма за какво да го ползваме :?.да попитам ли в бургаската тема дали някой друг няма нужда? Или,той нали и по време на стимулация се даваше? Въобще,има ли шанс да послужи за нещо или на някого?
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Януарска тема за най-малките :)
« Отговор #744 -: Февруари 01, 2015, 09:53:46 am »
Момичета и Ра4о, заповядайте във февруарската темичка

Ще помоля модераторите да заключат тази.  :D