0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ние пак имаме резервация. Дано този път не ни мине черна котка път. Иначе е за почивните дни около 3-ти март, но ще останем малко повечко.
Мястото е до с. Марикостиново (след Сандански). Хотелът се казва Мантар.
Има детски кът (май това ми беше водещото при избора), вътрешен топъл минерален басейн и разни спа неща, които ние така или иначе не ползваме. Наблизо са Рупите, Мелник, Рожен и Сандански. Така че се надявам да не ни е скучно.  :P
http://hotelmantar.com/hm/
Приветче!
Пак започнах с проучване за дребна почивка  :wink:
Идеята ни е да е май във Велинград отново! Но може и другаде де!
Основното, което търсим е: вътрешен басейн, детски басейн и джакузи - всичко с топла минерална вода /достатъчно топла за 5 годишно жабуркащо се момче  :lol: / Сауна, парна баня и подобни е в +  :wink:

Сега - петзвездните хотели като Св.Спас, Велина ми идват скъпички  :oops: То май и 4 звездните отиват към по-по-----, но зависи пак де! Все пак нас и пътя ни удря финансово - от Бургас  :lol:

Бяхме 2 години в Клептуза - хареса ни. Ходили сме винаги през седмицата и не е било пълно, та затова беше добре в басейните! Сега пак ще сме през седмицата - поне 3 нощ. Но ми се иска да сменим. И в същото време, искам да е нещо проверено - да няма изненади - като да не е достатъчно топъл басейна, че......... ше си имам проблеми с едно Злато  :lol:

Моля за идеи!
Поизчетох предните и все пак - нещо ново?!?!?!

Гледам х-л Здравец - някой посещавал ли го е? Отзиви?
Х-л Селект има ли детски басейн? Че нещо ми се губи тази информация?
Аз съм доволна от Аква Варвара до Велинград. С ваучери бяхме и беше страхотно. Външен топъл басейн 37 градуса и става на джакузи, дълбок 1 метър. До него по-голям, но 26 градуса. Вътрешен малък басейн топъл 34 градуса около 1.5м дълбок. Има сауна и малка парна баня, която странно , но се пуска от рецепционистите. Иначе храната е страхоооооотна, прясна, стаите са ОК, нямат хладилник и тераса, но защото хотелът е на пътя. Имат май 2 по-луксозни стаи, не знам колко са големи. Има разни надуваеми дюшеци, пояси и т.н. за малки деца. Имаше и малки деца, които основно във вътрешния басейн играха. Всичко е спокойно и приятно и най-вече , стаите са 9 или 10 и няма навалица  :wink: Иначе има разни неща за разглеждане,  екология пътеки и т.н. в брошури те и сайта е описано всичко.
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Барбароне, щом искате нещо по-различно, що не разгледаш Хисаря. Май Джам беше писала подробно за местата там.
Гледам, Пеше! Днес това правя  :lol:

Но ние искаме не смяна на дестинацията, а на хотела най-вече  :wink:
Но може и в Хисаря де! Само дето не съм се спряла там на нещо........
А Джам май не препоръчваше Хисаря!
Ще чакам тя да се включи - явно имат опит във ВелЯнград /както го нарича Злато  :lol:/
Да не ти говоря, че ВелЯнград е х-л Клептуза и ще има "разправии" с него за смяната на хотела! Та трябва да има поне гореизброените от мен предимства  :lol: И най-вече да е топло и вода и навсякъде, че поне да не го мисля!
Барбаронче,Селект имат детски басейн,джакузи,голям басейн,парна баня,сауна и т.н.боулинг,игрища-футболно,баскетболно,мини голф.. :lol: аз лично го харесвам някой спомена,че от към храна не е нищо особено,ама като си само с закуска без вечеря, после сам си решаваш къде и какво ще обядваш и вечеряш :lol:
В Хисаря Аугуста е евтина,но то си е соц. отвсякъде :lol: инак си имат топъл голям,малък басейн,джакузи,че и басейн с водна пързалка :lol: аз и в Хисаря си имам любими кръчми където да хапвам,та не ми дреме особено къде ще спя...
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
В Хисаря Аугуста е евтина,но то си е соц. отвсякъде :lol: инак си имат топъл голям,малък басейн,джакузи,че и басейн с водна пързалка :lol: аз и в Хисаря си имам любими кръчми където да хапвам,та не ми дреме особено къде ще спя...

големият басейн на Аугуста не е достатъчно топъл, освен това е много дълбок и няма плитка част.
в малкия детски басейн, който е по-топъл, се киснат баби и дядовци. за джакузито ще чакате на опашка. хотелът е огромен и постоянно пълен.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Барбарон, точно след Коледа бяхме в хотел Здравец, Велинград. Бяхме там, защото мнозинството от компанията така реши. Хотелът не е лош, персоналът е любезен и отзивчив, храната в ресторанта е приемлива и цените мисля, че бяха нормални. От една страна е хубаво, че е на центъра и ние доста си обикаляхме, защото времето беше хубаво. Но басейните.... Намират се на ниво -3, като асансьора е само до ниво 1. От там тръгваш по едни коридори и вити стълби, не особено топли и чак ти се отщява да ходиш на басейна. Водата в големия е хладка, а т.нар. детски е 2х2, с недостатъчно топла вода за мен.
Аз писах по-горе, че Селект не ми харесва. Да, басейните са хубави и много хлорирани. Дори и само закуска да имате, не виждам къде точно ще се храните после, защото е отдалечен. Цените в ресторанта са високи за това, което предлагат.
     
Благодаря ви за включването!
Имам още 2-3 дни да решим къде ще е  :wink:
Ще разглеждам и офертите с ваучери, че там по-изгодно ми се чини  :lol:
И все пак - ако някой има други предложения - приемам ги!
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
...Водата в големия е хладка, а т.нар. детски е 2х2, с недостатъчно топла вода за мен.
Да , наистина  слизането до басейна е неприятно ;  но когато   преди година  ние бяхме там и големия басейн беше много топъл  , очевидно  се е променило -.

В Хисар така бяхме две години подред   -първата година беше в най-големия студ навън - в хотела и басейна щяхме да умрем от жега . На следващата година   навън беше  пролетно време  -  в хотела и басейна беше доста  по-хладно .

barbaron0708 ,  нещо около Велико Търново- не е толкова далеч  от тук   - Чифлика   до Троян е много хубаво  , но   цените  не са много евтини , ако има някаква специална оферта  си заслужава .


Около Чифлик има и други места с минерална вода - Шипково май беше едното село наоколо.
В Селект-Велинград басейните са хубави. Детския имам спомен, че беше много топъл. Но храната преди 2 години наистина беше ужасна. И не беше само закуска, уви, а цената на пакета задължително включваше тогава и вечеря на блок -маса. Самият ресторант също е доста неуютен според мен. И да - наоколо няма хубави ресторанти, всъщност - май никакви. За ядене другаде трябва да се ходи с кола. Но ако това не е проблем - може да си изкарате супер там.
Пак съм аз  :wink:
Някой да е ходил в х-л Алегра - Велинград?
*
Барбароне, Акватоник имат делничен пакет от 60 лв на човек със закуска и вечеря, ако ти влиза в бюджета. Храната е добра. На басейн за плуване там не може да очаквате, като Велина  например.
Благодаря, Тара, но ни идва скъпичко  :wink:

Май си сложихме 100лв/стая на ден като максимум, че то иначе...... ще ни трябва и спонсор  :lol:

Но давайте предложения - не отказвам  :wink:

Голямо гледане разглеждах тия дни  :lol:

Малко спам на темата може ли  :oops:

Аз като една несериозна жена, вече не си водя календар за МЦ. И сега не знам кога трябва да ми дойде  :oops: А ше ходя на СПА /кой ме знае/. Та на въпроса: Мога ли да взема мерки и да го отложа? Струва ми се, че другата седмица може да ме огрее, а ще съвпадне с почивката, пък не ми се ще!

То след толкова години редовно водене на календари, тук от поне 4г съм се отърсила от това "удоволствие"

*
Бе ти пък, няма да се блъскаш с хапове, че да го отлагаш, че да разбуташ хормони недай Боже. За тия моменти са тампоните ;)

За Велинград гледа ли "Олимп" дали те устройва?
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Ети, не ми беше попадал тоз Олимп. Много ми Ареса, ама и той ни иде скъпичък.
Ще ходим с едни приятели, а те са с голееееееми деца, та ще плащат 2 стаи и много ще ни стане, а и на нас де  :wink:
Ама пък за 1 ден, ако останем само ние / те може по-рано да тръгнат/ бих го пробвала  :lol:
То аз доста хотелчета бих пробвала, ама ......... да видим мъжкото тяло какво ще каже  :lol:

А за другия ми въпрос - все си е по-хубаво да си си чистичка де  :wink: Че както киснем само в басейните - да не стане гаф  :wink:

Добре де - да питам пак тук: Има ваучер, който можеш да вземеш до 24ч в неделя 21.02. Понеже все още има един въпрос, който не е уточнен относно почивката  и искаме да изчакаме, ако взема ваучера, а не го платя до края на неделята, а в понеделник - става ли така или трябва да се плати до изтичане на офертата?
Лелеееееее, дали ме разбрахте не знам  :oops:
*
Ок, ще питам за там за цена дали и колко е възможно да смъкнат. Кога ти е крайният срок? Айде на ФБ ще пишем по-детайлно да не спамим тук. За "хигиенният въпрос" не пропускат до 3 часа без излизане от басейн  :lol: Тествано. Неведнъж.

За ваучери - нищо не разбирам, сори.  :oops:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Барбаронче, точно до упоменатия час трябва да платиш. И още нещо - първо си запази места в хотела и веднага след това купувай валчер. Да не стане така, че си го платила, пък те нямат места и не можеш да го използваш - гориш.
*
Барборан, по въпроса за Алегра мога да кажа, че е новичек хотела.Собственика е свекър на една позната и само хубави неща е казвано.Но да не ви прозвучи като реклама заради субективното мнение.
Ние в края на седмица пътуваме за Велинград, ще празнуваме рождения ден на детето там.Като се върна ще  пиша отзиви за Гранд  хотел велинград.
Привет от вече отпочиналите и накисналите в басейните в Аугуста - Хисаря!
След като в последния момент тръгнахме да резервираме, се оказа, че в хотелите във Велинград, които бях набелязала, няма места! И накрая в Аугуста  :wink:
Доволни сме - много даже! Водата беше топла навсякъде! В джакузито понякога беше повечко топла, но има лесно - излизаш по-бързо! Но извода е - ходене в делничен ден, защото в петък като пристигнат "работещите" става доста пренаселено!
Но пък Злато вече каза, че ще ходим в Хисаря  :lol: Голямо плуване му ударихме - той със жилетката в големия басейн без проблем. Но от пързалката го достраша - пусна се 2 пъти, но не му хареса явно (или достраша де) :lol:
Та с две думи - хареса ни!