Не вяевах, но дойде момент, в който обяснявам цял ден, че на вън е ужасно горещо и е по-добре да гледа телевизия, да рисува, ако щещ игри на компютъра или каквото и да е занимание, но да не е навън. Обаче основното ни занимание е да караме колело или да пълним балони и да ги меткаме ...викам ако не беше с къдри и рокля, щях да кажа, че си мъжко! Свекърва ми я гледа в някой дни, няма начин. Чудя се само, защо дните в които е с баща ми няма проблем цял ден. И яде и спи и не реве...С нея ми звъни през 15 минути и реве да се прибирам, в къщи ми обяснява, че тя не и обръща внимание! А като ми звъни малката и реве през 15 минути, нищо не мога да свърша, по-добре да си я взема с мен. Същата работа. В 8 тръгнах, тя се събуди в 8:30 и току що проведох 9 разговор
а е едва 9:00 часа. Сега съм и казала да си изпере дрехите на куклите, маратонките и една рокличка, която вчера заля със сок, да видя колко време ще издържи.
Jam на съседката дъщеря и ги прави тези неща с температурата. Веднъж направи гърч. След дова и при 38 посинява и се тресе, независимо дали я качва или сваля. Ужасно е. Педиатърката казва, че е от рязко качване или сваляне на температурата. Майка и не ще и да чуе да и дава Диазепам. При най-малката температура я тъпче с Нурофен, Панадол, Хексалгин и каквото се сетиш, за да може изобщо да не я вдига, мисля излишно е да описвам защо. Ако вдигне 37.5 след 10 минути е с 38.5 тресяща се и синя. Изобщо, дано никой не се сблъска в подобно нещо.
Брат ми е съшия, От 37.5 за 5 минути на 39..Майка ми като бяхме деца спеше на земята опряна в креватчето. Ако не си виждала как излиза пара от чершав с вода и оцет, ела ще ти демонстрирам някой ден, защото макар на 25, една от двете ни когато е болен си седи при него.
Когато гледаш дете, с подобни "номера" с времето ги научаваш и си знаеш, но първите пъти си е приключение.
А на колежката мъжа и беше с менингит, и да ти кажа, бих предпочела да отида в болница, за да отхвърлят най-страшното, отколкото след време да го разбера, както беше при тях... Естествено последствията от това са на лице. Персонала на бърза помощ с констатацията, че човека е пиян няма да го коментирам..само казвам, че момчето не пие по принцип.