0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ами как да съм. На приливи и отливи... Ту вярвам много силно, ту се прокрадва мисъл, че нищо не е станало и така...
Чакам, както вече ви казах опитвам се да не се вглеждам в себе си, но я давам по-полека. Все пак аз съм жена с един късен аборт зад гърба си, така че сърце не ми дава да не внимавам.
Утре ще е голям пек! Пазете се, момичета! Внимавайте със слънцето!  :wink:
*
Стел, за внимаването - трябва да се внимава, спор няма! Но за вярата, че всичко е ОК, просто повярвай, че е така. Пък и нали всички ние ти пращаме от нашата енергия и стискаме палци за теб!
Кога трябва да е теста?
Йоли, много стиснати палци за прегледа днес и после да кажеш какво става.
Катрин, да стоиш на хладно днес! Аз мисля да работя от вкъщи и да не се размотавам по слънцето да ходя до офиса.
Туци? Как са нещата при теб?
Хубав слънчев ден от мен! Горещичък, но дано е спокоен и успешен!
На хладно съм в офиса с пуснат климатик и е добре. Никакво излизане навън в тоя мор. Добре съм иначе. Появява ми се леко гадене сутрин и страшно ме болят гърдите, това са май симптомите. Болката в корема си я имам, но всеки ден си пия Но шпа и съм спокойна. Утре съм си запазила час за 10 - поне да е по-раничко. Дали ще се покаже нещо?
Коала, а при теб как е?
Стискам ви палци на всички, който за кавото има нужда.
Целувам ви!
Честито Катрин ето че с влизането се зарадвах изключително много стискам палци да са двечки На всички останали много късмет
При мен нещата в момента са в застои единствено си уредих изследване на тръбите за проходимост при  др Александров на 26
Последно време нямам възможност да влизам защото нямам Интернет и вмомента съм на една бензиностанция с куп тир шофьори  във вторник ще пиша какъв е резултата
Целувки от мен
Красиfile:///
Здравейте, девойки! Вчера не писах, ама бях скапана от жегата.
Отидох в 16.00 в клиниката и ми биха тогава Прегнила. Питах сестрата дали навреме съм дошла за инжекцията, но тя нищо конкретно не ми отговори  :ask: Май въпросът с Прегнила ще си остане неясен.
Сега ще чакам да се спука единственият състезател този месец :)
Дано пък финишираме с него, макар че направо си е невъзможно.
Вече почнахме да събираме парите за IVF.
Йоли, стискам палци за прегледа днес. Въоръжи се с търпение, щото в клиниката е пълна лудница - има много жени със стимулации и в понеделник чакахме 4 часа... Дано ти имаш повече късмет  :crossfingers:
Коала, ако нямаш климатик вкъщи, плискай си честичко лицето с вода и си мокри долните крайчета на ушите - много разхлажда.
Дано устискаме и в днешните жеги.
*
А, имам навсякъде климатици. Но като съм в офиса все се налага или до банка да отида или да сляза нещо да купя, та ще си стоя вкъщи.
Иначе, Катрин, съвсем добре съм. Расте ми коремчето. Качила съм и малко килограми, но да се надяваме, че бързо ще ги сваля после. До тук съм вече с 3 отгоре.
На мен но-шпа не ми действа изобщо се оказа. След като 3 месеца се мъчих с него, смениха ми го с папаверин и всичко е много по-добре. Всъщност вече спрях всички лекарства с изключение на фолиевата киселина.
Туци, кога ще е инсето всъщност? Утре ли?
Коалка, утре в 12.00 е инсето. Дори и да не стане, поне знам, че има и други начини. Засега не губя самообладание, да видим по-нататък как ще бъде. 
*
Опа,ето ме и мен.Туци само два часа и половина чаках   :lol:
Резултат - отляво 3 фоликула , най-голям 18 мм , отдясно - нищо 8O 8O .А вчера имах много силни остри болки вдясно,странна работа.Нещо нямам хубаво предчувствие още от сега,пък ще видим..
В събота сутринта пак на преглед,стори ми се малко късно събота,ама ще си чакам  :wink:
Туци , много ми се искаше да се засечем..нищо другия път.Стискам палци за утре.
К.С.Стоянова - липсваше ни миличка.ще чакаме добри резултати на 26.
Катрин ,Коалка  :bighug: :bighug:
Стел, много стиснати палци и за теб !
Момичета, не знам вие как сте,ама на мен хич не ми се работи днес  :balk_159:


Йоли, не се притеснявай! И при мен изчакаха доста да порасне фоликула - чак като беше 24-25 мм ми биха Прегнил. Мисля, че заради стимулацията с Клостилбегит чакат да понаедреят повечко. Стискам палци и другите да дръпнат междувременно (при мен така стана).  :goodluck:
*
Краси, радвам се да те видя отново тук :)
Туци, късмет утре и ще стискаме палци много. Може пък и с едничко да стане, нищо не се знае. Ама после пък с какъв кеф ще си похарчиш за бебето събраните пари за IVF :)
Йоли, никакво отчайване. Три фоликула са си ОК. Веднага да си смениш предчувствието!
Аз днес, както казах, реших да работя вкъщи. Обаче дойде една приятелка от София, която от 3 години не бях виждала и....познайте колко работя. До ей сега бях с нея. Та сега почвам да си пиша нещата. Че и гледам 18 мейла имам....ама така е, кой да ходи на дъъъъъълги обеди.
Аз не мога да разбера защо чакат фоликулите да порастнат толкова много. Нали на 18-19 мм вече са достатъчно зрели и готови за пукане? Няма ли нещо като презряване, ако мога така да го нарека?
Аз не мога да разбера защо чакат фоликулите да порастнат толкова много. Нали на 18-19 мм вече са достатъчно зрели и готови за пукане? Няма ли нещо като презряване, ако мога така да го нарека?
При различните стимулации има различна големина. На ЕЦ - 18-19 е добре, с гонадотропини около 20 е добре, с Клостил наистина до 22- 24 се чака. Спокойно момичета, лекарите си знаят работата.  :balk_602:
*
Чела съм за презряване, след 26 мм ли беше , не помня.Четох ,че тогава яйцеклетката няма а е годна за оплождане.Аз съм съгласна да изчакаме и другите два фоликула да порастнат малко , но три дни ми се виждат много...какво ли ми разбира главата обаче, не знам.
Туци, ще чакаме хубави новини утре мила, да пишеш как е минало.
Катрин - утре ще чакам и от теб много хубави новини.

Много е топло , направо ще откача..чакам с нетърпение да ми почне телевизионната програма,която съм си наумила.От две седмици си имам график на ТВ  :lol: :lol:


*
Катрин, какво става с теб? Как мина прегледа?
Йоли и тя нищо не казва?
Коалка, ти само тази темичка ли четеш, мила?
Всичко е наред. Имаме си плодно сакче. Живот и здраве на 2.08 ще ходим да чуем сърчицето.
Искам да те питам, когато прокървяваше какво прави? Пропуснах да питам лекарката за всеки случай. Да съм подготвена.
При мен инсеминацията мина на неспукан фоликул,44 часа след 10 000 единици Прегнил  8O Д-ра каза, че даже е почнал да лутеинизира и че вероятно ще стане на киста... В събота пак съм на преглед, да видим какво е положението и дали трябва реинсеминация. Силно се надявам поне да се спука, ако не друго!
Някоя от вас задържала ли е фоликул след цикъл на Клостил и въпреки инжекцията Прегнил? Нещо започвам да се притеснявам. 
*
Коалка, ти само тази темичка ли четеш, мила?
Всичко е наред. Имаме си плодно сакче. Живот и здраве на 2.08 ще ходим да чуем сърчицето.
Искам да те питам, когато прокървяваше какво прави? Пропуснах да питам лекарката за всеки случай. Да съм подготвена.

Катрин, гледам и темата на бременните, но вълнувам се тук за момичетата. Днес почти нищо не съм гледала де, че нямам време.
За прокървяването - обясниха ми, че е важно от какво е. При мен беше хематом, в резултат на него отлепяне на плодното сакче. Сложиха ми инжекции но-шпа и по схема по 5000 ед. Прегнил. Както бях казала - но-шпа не ми действаше, но късно разбрахме. Но все пак, ако се случи такова нещо, без да те види лекар нищо не е добре да се прави. И иска лежане, което ми беше много трудно.
Туци, как така и след 10000 ед не се е спукал този фоликул? А като е започнал да лутеинизира, защо ти правиха инсе изобщо? Дано всичко да тръгне в друга посока. Има шанс, нали?
Защото първо взеха материал от мъжа ми и чак след като той беше обработен ме прегледаха и парите така или иначе трябваше да си ги платя. И предния път беше така, въпреки че би трябвало редът да е точно наопаки.
Дори се чудя, дали от самото начало това не си е била киста заради клостила предишния цикъл. Щото на втори ден от цикъла беше 12 мм. И тогава д-ра се усъмни, че може да е киста, ама после уж всичко си беше наред...
*
Катрин , честито миличка !Леко бременеене и накрая здраво сладко бебче/та. :bighug: :babyflips: Паzи се !
Туци аз бях така първият мила.На 24 ти ден от цикъл ( при редовен около 30-31 дни), 30 см фоликул - ми направиха инсеминация и бях бясна!!Но тогава бях на естест.цикъл,след това с Клостила и Прегнил ги пукнах.
Наистина не разбрах защо трябваше да дам 340 лв за киста !Ама какво да правя,стискам зъби и се надявам всичко след това да е ОК.
Целувам ви,по-късно пак ще пиша ,защото шефа хич не е в добро настроение..


Незнам, момичета. Цялата тази работа покрай вашите фоликули ми се вижда мътна. Може и аз да греша, но сравнявам с моите стимулации. Никога не съм стимулирана само с Клостил, защото правих само по 1 фоликул, което според мен обезмисля инсеминацията. През всичките ми 4 стимулации сме чакали фоликулите да станат 18-19 мм, след това прегнил, инсеминация и реинсеминация. Правих между 3 и 6 фоликула и истината е, че на 2 от четирите стимулации забременях. Силно се надявам тази бременност да мине гладко и безпроблемно.
Желая ви успех, милички, и чакам да се присъедините към нас с Коалка.