0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Катрин мила реших се на инсеминации ,защото четох постове на Кафенцето,Пумба и Коалка.Те ми дадоха надежда.Сега се силно се надявам и ти да ни зарадваш!Много ти стискам палци и с нетърпение очаквам положителни новини от теб.

Апр - не знам мила,в сряда отивам на преглед и ще каже доки.Ще се отчета след това.
Какво стана с тайминга?Защо си мислиш ,че не е бил ОК?

Аз вече се пооправих ,единствено не мога да разбера къде се дяна моя обилен и болезнен цикъл...не че се оплаквам,но такъв цикъл не съм имала досега.
Продъжавам напред и ви благодаря за подкрепата.Много ви целувам.


Оххх, пия си кафето и отивам на кръвен. Снощи си направих тест за ову и излезе положителен. Стискайте палци.
*
 :D :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

чакам те с нетърпение ! Много целувки !


*
Хайде, Катрин! Стискам палци и аз! Чакам да кажеш един хубав резултат.
Йоли, ще стане. Не се отчайвай само. Опитай пак и ще видиш, че ще се получи. Ти предния път със стимулация ли беше? Да кажеш утре този път каква ще е схемата.
Апр, тези 63% подвижни след обработка ли бяха? Аз някъде съм чувала, че обикновено след обработка подвижните стават над 90%. При мен и двата пъти след обработка бяха над 90%. Единият път дори 95% бяха. А наистина, защо мислиш, че не е таймирано както трябва? То пък не се знае. Може точно тогава да ти е бил късмета. Стискам ти палци много и да ни информираш как се чувстваш.
Хубав ден на всички и много да подкрепим Катрин сега!
*
Има положителен уринен при Катрин !!!!! Чакаме резултат от кръвен миличка,много успех и стиснати палци.

Коалка, бях с Клостил от 5-10 ден.Утре ще пиша какво следва,нооооо сега само положителни емоции за Катрин ! :D


*
Катрин е писала, че за ову е правила тест. Чудех се защо? Но ако има и положителен уринен, просто супер. Ще чакаме новини от извора :)
Коалка, всички видове тестове минах - и за ову, и пиклив, и кръвен. Само как ми трепери под лъжичката.....Резултата ще е готов следобед.
*
Всичко е наред, Катрин, ще видиш! Щом и уринния ти е положителен, няма как кръвния да не е! Ще чакаме следобед да кажеш една хубава стойност на ЧХГ и да повлечеш крачета за всички останали момичета. Пък и аз да си имам компания все пак, погледнато егоистично от моя страна ;)
Извинявам се, че се бъркам в темата, но защо положителен тест за ову при цикъла, обикновенно е признак и на положителен тест за бременност след това ? Виждам, че доста момичета правят така тестове.
Катрин, честито всичко ще бъде наред, оттук натам само положителни емоции, един голям пухкав корем и сладко бебче
Катрин, честитооооооооо  :cheerleader:
Неслучайно още в предната тема си написа, че първа ще поведеш хорото на положителните тестове  :balk_47: Дано надиплиш още след теб на това хоро, а на хороводката лека и безпроблемна бременност  :balk_602:
Чакам резултата от ЧХГ с нетърпение не, за да видим, че е положителен, което е извън съмнение, а за да разберем колко ще бъдат плодчетата, че с тези 4 фоликула  :lol: :lol: :lol:

Цвети, ЧХГ и LH имат част от "структурата", която е идентична и при двата хормона.
Неслучайно за индукция на овулацията при стимулирана процедура, се използва инжекция ЧХГ (Прегнил, Овитрел), а знаеш, че при спонтанен цикъл спукването на фоликулите идва от LH  пика  :)
Аз също установих своята бременност първо с овулационен тест поради липсата на тест за бременност под ръка  :D

От Уикито:
Цитат
Human chorionic gonadotropin is a glycoprotein composed of 244 amino acids with a molecular mass of 36.7 kDa. Its total dimensions are 75×35×30 Å (7.5×3.5×3 nanometers).

It is heterodimeric, with an α (alpha) subunit identical to that of luteinizing hormone (LH), follicle-stimulating hormone (FSH), thyroid-stimulating hormone (TSH), and β (beta) subunit that is unique to hCG.
*
Катрин, честито, много се радвам!!! :D Знам, че тъпо звучи, но наистина не спирах да имам чувството, че този път се е получило. Сега чакам и хубавата ЧХГ стойност. :D

Коалка, 63% подвижност след обработка, да. Иначе се забавихме, защото чак в понеделник следобед можеше да е инсе.
Момичета, ЧХГ - 339,7
Направо не мога да си намеря място от радост!
*
Честитооооо!!! Видя ли, че е станало! Само съмнения те глождеха! То май е повече от едно бебче! Кога ще ходиш на преглед? Много, ама много се радвам за теб!
Хайде сега и другите момичета да последват Катрин!
*
Катрин  :bighug:Знаех си ,че темичка от Коалка ще донесе късмет.
Катрин миличка,много ти се радвам,чудя се да плача ли да се смея ли от кеф.
Благодаря ти,че връщаш надеждата и в мен с това тлъсто ЧХГ!
Пожелавам ти след 48 часа  да се утрои !Искам само да си спокойна и само положителни мисли оттук нататък.Пожелавам ти най-леката бременност и най-прекрасното и здраво бебче/та/ :bori_007: :bori_004: :)
Ей, и да не ме забравите с Коалка - минавайте да ме видите!


*
О, Йоли, как ще те забравим! Чакаме новини още този месец до края от теб, от Apr, от Стел и от останалите момичета! Вие сега като е лято, да не се отдадете само на почивка. Работа имате да вършите и резултати да показвате.
А ето видяхте ли сега скандинавския бог какви неща прави ;)
*
Катрин, още веднъж честито! Страхотна стойност! :D Ама наистина излезе късметлийска тази темичка, ей! Мислиш ли пак да пускаш ЧХГ?
Благодаря на всички за пожеланията. Много се радвам на случващото се, но все пак не можем да се отдадем на радостта си напълно. Другата седмица съм на първия преглед. Надявам се всичко да е наред.
Йоли, никакво оставяне. Започвам да търкам краката и всички след мен! А и ми е много рано да се местя при бременелките.
Apr, незнам дали да пускам. Лекарката не ми каза. Ще помисля.
Целувам ви всички!
*
katrin_sl, честит ти положителен тест! Най-добри пожелания само за добри новини занапред. :D
*
Честито,Катрин,много се радвам за теб!Сега само положителни емоции и най-спокойните 9 месеца!