0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
katrin_sl, Туци, цигу, благодаря ви и по една голяма  :bighug: Нямате представа колко ме успокоявате и ми помагате. Няма да я мисля повече тази инсеминация - каквото излезе. И без това 6 фоликула са прекалено много, за да я таймираме перфектно. :lol: Това последното е в графа черен хумор, ама то човек вече не знае да плаче ли, да се смее ли.
Затова предлагам някой да ме зарадва (да не ги посочвам поименно девойките).
Аз вече си мисля, че нищо не се е получило при мен. Така ме болят гърдите и корема, все едно съм в цикъл. Май не трябва да се надявам много, много. Всичко ми звучи като "мисията невъзможна".
Ето ме и мен! :) Вчера - 9ти ден от МЦ, на прегледа излезе следното: в дясно - 1 ф.-18мм, 3 ф. -11мм, в ляво - 3 ф. - 13 мм. Лигавицата е 7мм М. Продължавам с Меногона и днес. Пускаха естрадиол за големият фоликул, но нямам идея как ми е бил резултата. Утре пак съм на преглед - в събота или неделя евентуално ще е инсеминацията. Ако имам възможност ще рапортувам от телефона. ;)
Успех на всички! Чакам положителни новини, че да ми дадете надежда и на мен.  :bighug:
*
Стига Катрин  :bighug:Нали знаеш че докато не дойде вещицата....За болките вземи но-шпа. При една моя позната, която забременя от втори опит ин витро имаше постоянни болки и пиеше но-шпа постоянно до 4 месец.


*
katrin_sl , няма лошо, че не се надяваш много. Тъкмо изненадата ще е още по-голяма, ако има нещо хубаво. Ако ли не, разочарованието няма да е толкова  голямо, както ако си имала много очаквания. А ние междувременно не спираме да стискаме палците.

Stelxen , всичко звучи перфектно, успех!
*
Здравейтееее,
завърнах се и рано рано сядам да ви видя..Доста сте пописали момичета..
На всички - много стиснати палци от мен !
Утре ще правя тестче,въпреки че аз отдавна знам какъв ще е резултата,но притеснението ми е,че нямам ПМС, вчера имах страхотни пробождания в матката ( обикновено имам същите преди цикъл) и въобще не искам от този утрогестан да ми закъснява.Нормално ли е от него да нямам ПМС ? :balk_172:
Айде целувки на всички ! 8) :bighug: :goodluck:


Йоли, стискам ти палци, мила. Дано ни зарадваш. Аз си имам типичните ПМС въпреки Утрогестана. Снощи краката ми се схващаха на няколко пъти и беше много неприятно. Да не говорим за ходенето до тоалетна по 1000 пъти и за ужасно подутия корем. Приличам на бременна в 6ти месец поне. Охх, имам още няколко дни до теста, но май не се надявам много.
*
Йоли, Катрин, недейте така! Щом няма още цикъл, нищо не се знае. дано пък да не сте прави. Нали някой трябва да е първи с положително тестче този месец! Не може да оставим юли без положителен резултат. Аз ползвам утрогестан още от първото инсе и не ми е закъснявало от него. Напротив, идваше ми сравнително на време въпреки него.
Аз вчера бях на преглед, вече е 100г почти бебето и за сега изглежда, че ще е момиченце. Но още не са 100% сигурни. Но...каквото такова.
Йоли, ти как изкара? Почина ли си? Надявам се не си мислила само за резултата, а си успяла и да се позабавляваш.
Катрин, подутото коремче може да е тренировка за бременността, така че...
Burz ot4et prez GSM.11ti den-2f. v dqsno 18 i 16 mm. 1 v lqvo-15mm.Ligavica-7M.Kak vi se struva,dobre li varvi?
Стел, аз мисля, че всичко върви добре. Ако се пукнат и трите фоликула...супер.
Коалка, честито ти момиченце. То после и момченце да излезе, пак ще се радваме.
Утре ще мина да проверя за добри новини.
*
Коалка, починах си миличка,от понеделник пак на работа !Но влизам да ви кажа - направих пиклив - отрицателен е.Не изържах ,пък и изчаках достатъчно.Усещах го,но все пак  :balk_145: :balk_145:
Целувки и благодаря за подкрепата !


*
Йоли, съжалявам миличка  :( :bighug: :bighug: Знам как се чувсваш.Каквото и да кажем е излишно, но ти си силна ще се изправиш и ще продължиш нали?! Ние всички сме с теб :grouphug2:Пък знае ли човек нали  :witch: още я няма......


*
Ех, Йоли.... нищо. Случва се. Този месец нали ще опитате пак? Нали знаеш, че с всяко следващо инсе шансовете се увеличават? Поне на мен така ми казаха. Не се отказвай, мила! Ще стане, няма как!
Чакаме Катрин сега. И много стискам палци на всички, които сега започнаха.
Целувам ви, милички!
Ех, Йоли, така се надявах да ни зарадваш, но... така е писано. Поплачи си малко да ти олекне и пак на старта. Ние сме с теб!
Събота и неделя имах постоянни придърпвания в корема и си бях постоянно на Но шпа. Чак ми беше трудно ходенето от време на време. Остават ми 2 дни до теста и взех да се дърпам да го правя. Вчера мъжа ми каза, че нямало нужда. Ако ми закъснеело 2 месеца - тогава. По принцип утре ми е датата на цикъла, а съм точна като часовник.
*
Катрин, по-добре да знаеш как стоят нещата. Така че, смело с теста. Ние сме с теб и много ти стискаме палци. С това, което пишеш като симптоми, може и да се е получило. На мен се оказа, че но-шпа не ми действа. 2 месеца го пих и каква съм такава....сега съм на папаверин и съвсем по друг начин стоят нещата.
А това нали не са ти обичайни ПМС с придърпването? Но и да са, шанс има. С теб сме, Катрин! Чакаме да ни съобщиш за втора розова чертичка или я направо на кръвен :)
Koala, днес съм толкова неадекватна. Сутринта съм станала в 4.30 ч, за да пропътуваме 200км до работа и сега не мога да си държа очите отворени. Това с придърпването ми се е случвало и друг път, но не така дълготрайно и болезнено. Купила съм си един Шуър и ще пробвам първо с него. Дори се чудя дали да не го направя утре. 14ти ден ми е след инсето.
*
При мен показа на 11-ти ден. Беше доста бледа чертичка, но я имаше. И на Престо и на Шуър. После направих кръвен на 13-ти ден и беше 86 ЧХГ-то. Но то си е до организъм. И ние вчера ходихме до Русе, че мъжът ми трябваше да се справи с една машина и беше такава адска жега....та днес съм си вкъщи на хладно и работя от тук. Уж да мога и да си почивам. Та напълно те разбирам как се чувстваш. Но ей сега едно положително тестче трябва да ти повдигне настроението :) Стискам палци!
Ето ме и мен! Зор голям, рев, сълзи, сополи! Отгледах един фоликул мисля добър. Сложиха днес Прегнил, инсето е в сряда сутрин. Лигавицата е 10 мм М. Стискайте палци! Гушки за всички момичета!
*
ЕЕЕЕЕ, Стел, не може така. Защо плака? Само да тормозиш организма си. Нали си имаш фоликулче. Може пък това да ти е късметлийското фоликулче. Недей така предварително. Сега се усмихни! В сряда всичко ще е наред, а след 2 седмици ще си най-щастливия човек на света!
*
Jolie, добре завърнала се, съжалявам само, че не носиш хубави новини в багажа... Следващия месец планираш ли пак?

Катрин, как два месеца ще ни държиш в неведение, още утре да ни зарадваш! Сопоред мен на 14-ти ден би бил достоверен резултатът.

koala , много хубави новини, все така да растете!

Моята инсеминация се състоя, таймингът не ни беше перфектен и материалът ни беше малко хлабав (6 млн, 63% подвижост), но надеждата умира последна...