0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
При мен само с клостил беше стимулацията. Всъщност и един Мерионал на 9-ти ден. Обаче прегнила го слагах на 18-20мм най-голям фоликул. Нали се има предвид, че и след прегнила малко растат още.... И на мен ми се струва, че нещо не е както трябва с тези размери на фоликулите. Но...докторите знаят най-добре.
*
Не знам момичета, но то ще си покаже.Единственото ,което мога да направя на своя глава е да си пусна Естрадиол и LH преди инсе-то , не че нещо ще разбера от тях...затова в събота в 10 часа е прегледа и после ще ви кажа какъв е резултата при мен.
И още нещо да ви питам, досега не са ми споменавали колко е лигавицата.Как мислите ,да питам ли? :oops:


*
Йоли, няма какво да се чудиш! Разбира се, че ще питаш. Аз лично си питах за всичко и получавах адекватни отговори. После си четях да разбера дали параметрите ми са добри :) Така че, питаш си без да се притесняваш според мен.
Йоли, и нас ни вика в събота в 10.00 Ще се видим :)
Иначе за лигавицата и на мен не ми казваше, ако не го попитам. В последствие видях къде записва дебелината й в досието и не го и питах. Разбира се, винаги можеш да го попиташ. Не се тормози да си правиш изследвания. В събота просто го попитай не са ли необходими изследвания и ако не - защо.
Винаги, когато претърпим неуспех, се питаме дали сме попаднали на правилните хора и в правилното време, но нямаме друг избор, освен да се надяваме и да вярваме, че е така. А това си е влудяващо! Честно казано, днес отидох с много надежда в клиниката, имам доверие на д-р Владимиров, защото в доста ситуации ми показа, че за него това не е просто работа, от която печели добре, а посвещение. Вярвам, че е така, въпреки огорченията, които изпитвам.
Давам си сметка, че това с фоликулите си е и на късмет - четох за жени, забременели при фоликул 30 мм, спукан доста след 48 часа след Прегнила. В крайна сметка, път винаги има! Ние вече вървим по него, така че ще му се види и края  :)
Катрин, Йоли, Коала, благодаря за подкрепата! Пазете се и, както се казва, с Бога напред  :bighug:
*
Хм, и аз съм се опитвала да видя какво пише,ама нищо не мога да му разчета на този човек  :lol: :lol: ,даже и в аптеката не разчитат рецептите.А пък и докато се облека,той вече пише ли пише.Имам му доверие,но понякога се прокрадва мисълта,че не ме взимат на сериозно заради възрастта ми..или не знам и аз
Определено смятам,че съм на правилното място,надявам се скоро да има и резултат!

Целувки момичета!


*
Йоли, какво значи заради възрастта? Ти на колко години си? Извинявай за въпроса, но понеже и аз не съм първа младост - на 36 съм.... Онзи ден тук лекаря в СтЗ, нали лекичко се заяждаме, ми каза "Какво са те правили тези в Щерев, резултатите от изследванията ти са като на 25 годишна". Е, ясно е, че нищо не са ме правили. Но като говорих с доц. Щерев по въпроса за възрастта, той каза, че зависи какво е състоянието на организма и яйчниците, а не на колко си години. Така че....
Туци, разбира се, че това е пътя. Правилен е и макар и труден, трябва да се следва. Ще стане, нали тази темичка трябва да оправдае името си :)
Хубав ден, момичета и вдигнете високо глави, сега е нашето време!
*
Коалка , ще стана на 25 след 3 седмици..пробваме от 1 г и 4-5 месеца...Точно затова си мисля,че не ме взимат насериозно..С мъжа ми съм от 2005 год,а се оженихме 2009г.
А колкото за темичката - знам,че ще е късметлийска за всички ни..


koala , ние с теб сме землячки бе момиче! ;) Я кажи при кой лекар ходиш в Стара Загора?
*
А, ти си съвсем млада :) Но пък, щом сега си решила, че трябва да имаш дете, значи трябва. А ако имаш усещане, че не те вземат насериозно, защо не смениш клиниката? Понякога само усещането променя резултата.
Стел, при Тодоров съм. Той от стерилитет не разбира нищо, но нали уж за бременност бил добър. Нямам причина да бъда недоволна като цяло, но си личи, че не е очарован, че правя нещата в София. Просто много му личи. Но нали трябва да имам някой и тук за спешни случаи все пак. Пък и да се виждаме с бебчо по-често. Макар че, той ме вика веднъж на месец и последния път даже ми отказа да ми запише час за следващо посещение. Каза - обади се една седмица преди 20тата и си запиши, не може сега... Нямам много обяснение защо така. Все пак си плащам.
Сори за спама, момичета!
« Последна редакция: Юли 22, 2011, 09:21:35 am от koala »
Йоли, разбира се че трябва да си информирана за дебелината на лигавицата. Аз питах всеки път, понеже моята беше проблемна. Относно естрадиола - на мен не са ми го изследвали. Доколкото знам над 200 единици отговарят за една зряла яйцеклетка. Пък като имаш желание - пусни си един.
*
 :lol: - утре е прегледа,този път ще питам за лигавицата..и за хормоните.
100 % утре ще е прегнила и в понеделник инсе-то ,но да видим.
Коалка,забравих да кажа причините ,поради които потърсих специалисти по репродуктивна мед.,освен тази ,че мина година и не стана. Ходих на фоликуметрии 3 месеца при гинеколог,който установи ,че всеки път фоликула не се пука,към 18-19 ден от цикъл фоликулите не растат 14-15 мм и после изведнъж стават 3-4 см кисти.Освен това имам и аденом на хипофиза,открит преди година заради доста висок пролактин.FSH -то ми не е в най-добрите граници,а и мъжа ми мина 30-те.
Затова потърсих специалист, имам чувството,че всички смятат,че избързвам и че съм млада,но определено смятам ,че не са прави.
Извинявам се за спама.Просто знам,че вие ще ме разберете и ще се надявате заедно с мен,а няма да намеквате,че съм млада и т.н.  :lol:
Още веднъж се извинявам за спама :oops:


Йоли, не мисля, че възрастта има значение в случая. Лекарите са наясно, че щом сме там, очевидно имаме проблем. Аз съм на 28, но с Хашимото и хипофункция на щитовидната жлеза, с един яйчник, с много сраствания от две операции и с много затормозено мислене  :bonk: Не мога да си изкарам от главата мисълта, че заради мен не стават нещата и това ме съсипва.
Нашият доктор е по-мълчалив и затова може би оставаш с впечатлението, че не те взима насериозно. Знам обаче, че докато си мълчи, той съобразява страшно много неща и дори си мисля, че нарочно не говори много, за да не ни вкарва в разни филми. Освен това се убедих, че ако има нещо сериозно и важно, което трябва да знам, няма да ми се спести.
Иначе, когато човек иска да има дете, но не се получава, може и да е на 20, но болката винаги си е една и съща на колкото и да си години....
На мен по-скоро в семейството ми ми казваха да не бързам, че имам още тооолкова много време, че си внушавам, че имам проблем, да не бързам с лекарите и т.н. А се оказа, че съм си за ин витро.
В клиниката нямам усещането, че възрастта ми е фактор. Неслучайно се приема, че ако в продължение на 1 година не настъпва бременност, двойката следва да се обърне към специалист по репродуктивно здраве. Никъде не пише, че ако е на 25, трябва да изчака още няколко години.
Йоли, мисля, че съм те виждала в клиниката. Като си каза годините, се сетих  osi_17
*
Аз си ви чета, но няма какво да пиша, нали решихме септември, а и сега клиниката излиза в почивка, и аз мисля да почивам поне физически.

Туци е много права за затормозеното съзнание и моето е такова, ако знаете как се изчиства мозък от лоши мисли, моля споделете.

За възрастта си говорите гледам, да споделя аз съм на 30, когато нашата одисея започна бях на 28, преди това една година опити без резултат.Няма вариянт, за мен, млада си изчакай.Не усещаш как минават годините в тичане по лекари и в изследвания.Аз лично се борих с Хашимотото почти година докато си оправя хормоните и това от пападане на некадърници.Е губиш време и така годинките се трупат.

Йоли, аз правех такива кисти, когато бях на Бромокриптин. Не ми се усвояваше добре от организма.
Как ти е сега нивото на пролактина? Не са ли ти препоръчали да минеш на Достинекс?
*
Туци,бях на бромокриптин 6 месеца,а от 3-4 съм на достинекс.Но на последните две изсладвания пролактина беше под долната граница  8O и Владимиров каза да го намаля - по половин таблетка на 6 дни.
Маги - почини и от септември с нови сили  :wink:
Благодаря ви за подкрепата момичета.
 :bighug:


Йоли, стискам палци за понеделник.
Момичета, някоя от вас имала ли е силно главоболие в цикъла след стимулацията? Започна 4-5 дни преди МЦ (8.07) и продължава и до момента, направо ми идва да си разбия главата  :BangHead:


Туци е много права за затормозеното съзнание и моето е такова, ако знаете как се изчиства мозък от лоши мисли, моля споделете.



И аз съм така... И все не мога да си избия глупостите от главата!
Като се заговорихме за години да си кажа и аз. Забременях на 29 - загубих и детето тогава. Две години след аборта - нищо. Сега съм вече на 31. Но времето наистина бързо лети между прегледи, процедури и чакане.
Stelxen, трудно е да си избием разни неща от главата, просто защото става въпрос за собственото ни тяло. Страхът ни за него е естествен и много голям - какво се случва с тялото ни, нормално ли е след стимулациите да ни боли това, онова, да имаме температура, да нямаме температура и други такива простотии. Виж ги мъжете - и те участват в процедурата, ама еднократно дават своя принос и после казват - ако стане - стане. Е да, ама нали всичко през нашето тяло минава и там се случва. Как да се абстрахира човек от себе си?