0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Туци аз съм с ужасно главоболие.Доки ми позволява да пия само Парацетамол за него!
Надявам се да се видим днес !
Момичета,после ще пиша как е минал прегледа.
Целувки и приятен почивен ден!

Стел,на 27-ми ли ще правиш теста миличка?
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 09:09:43 am от jolie16 »


*
Йоли, късмет, мила! Всичко ще бъде наред! Ще чакаме да кажеш какво става с теб.

Стел,на 27-ми ли ще правиш теста миличка?
Да, на 27ми мисля да опитам, ако не е какъвто ми се иска, ще изчакам още ден два и тогава ще се отписвам ;)

На теб и на Туци, успех днес и ви чакаме с новини!  yahoo_17 :bighug:
Стел, чакам с нетърпение хубави новини другата седмица. Имаш ли някакви симптоми?
За главоболието пийте си Парацетамол и си слагайте студени компреси на главата.
Ами мисля, че никакви. Само гърдите, но те си ме болят още от както мина инсето. Нищо друго май... Сигурно не е станало, въпреки че много ми се иска да е :(
*
Е, Стел, нищо не се знае! Аз също нямах абсолютно никакви симптоми. При мен даже и гърдите не бяха нито чувствителни, нито по-големи. А гадене ми се появи в началото на 3-ия месец. Така че, липсата на симптоми не е причина да мислиш, че не е станало. За сметка на това пък, гаденето ми продължава и сега от време на време,  а още малко и ще вляза в пети месец. Ти на 27-ми какъв тест ще правиш? Кръвен или уринен?
*
Завърнах се, лигавица 10 мм , три фоликула вляво,като каза само най-големия 22 мм,за другите два не каза колко са големи.Вдясно - нищо.
Прегнил 10000 точно в 10 :30 , инсе-то ще е в понеделник 12:30.



jolie16 , добре звучи! Хайде ще чакаме да видим в понеделник до къде си я докарала!
koala, заредила съм се с пикливи тестове, даже и за Ову. Мисля с тях да се пробвам. Ако нещо се усъмня ще отида и на кръвен.
Йоли, успех!
Стел, аз пробвах първо с ову - тест и то 2 дни преди датата на теста. Та, ако не те свърти до тогава... късмет и на теб.
Едва сега мога да пиша за прегледа - имам си киста, която се надявам да се изчисти по време на МЦ, иначе - хормони 1 месец. Док каза, че явно съм склонна да задържам фоликули (преди 2 месеца пак беше така) и че причините може да са две - или се е удебелила ципата на яйчника вследствие на дълготрайна инфекция след операциите и не е достатъчно налягането вътре в яйчника, за да се пробие ципата, или е нарушена ендокринологията на яйчника. Това е. Все едно кое от двете е, октомври ще опитаме ин витро, дано имаме късмет.
Йоли, док каза, че не може тези кисти да са заради пролактина, така че в един предишен пост съм се изказала неточно  :oops: По-скоро гинеколожката, която ме оперира и при която ходих 12 години да й пълня джобчето, ми каза така. Силно се надявам, че при вас ще се получат нещата. Излизам в отпуска и ще се опитам да си отпуша малко главата.
Йоли, Катрин, Коала, Stelxen, целувам ви всичките и ви благодаря, че бяхте до мен през цялото време  :flower: :bighug:
Туци, бързо да се подредят при теб нещата! И на есен с песен! От сърце ти желая успех. Като на теб така и на всички момичета, които се борят тук! Дано скоро постигнем мечтата си!
*
Туци мила,съжалявам за това развитие..Но сега почини малко и септември с нови сили.Много съжалявам ,че днес не с видяхме с теб..Аз бях там към 9:50 ..


Йоли, аз вчера отидох там по-рано,защото трябваше да пътувам и затова се разминахме. Стискам палци инсеминацията утре да мине добре, големият фоликул да е повлякъл крак, да се пукнат и другите два и да финишираш с трети и последен опит  :goodluck:
Стел, още малко остана до теста! От все сърце ти желая  :bfp:
Приятен ден на всички  :bighug:
*
Много пустичко днес..
Момичета,от 2-3 часа съм с адски болки вляво.Направо се превивам ( предният път имах такива болки точно 2 часа преди инсе-то и доки каза,че има много течност в корема).Дайте съвет какво да пия,че не се издържа.
И смятате ли ,че ако съм ги пукнала днес към 15:00 часа имам шанс,инсе-то е към 12:30 утре.
Туци , благодаря ти мила!


*
Йоли, според мен, освен но-шпа нищо друго не можеш да пиеш. Не можеш ли да се обадиш на лекаря си? А по принцип аз знам, че яйцеклетките са годни за оплождане между 12 и 24 часа. Може някой да ме поправи, ако греша. Така че, според моите знания, трябва да имаш шанс. А на мен една лекарка ми беше казала, че боли от напрежението във фоликулите преди да се пукнат. Но като се има предвид, че на нея много не й вярвах, не знам до колко е вярно това.
Каквото и да е, стискам ти палци всичко да завърши с 2 чертички!
Ох, момичета, на мен май ще ми дойде. От вчера ми се появи едно по-обилно течение, като че ли всеки момент ще започне МЦ. И коремчето от два дни ме понаболява. Други симптоми нямам :(
*
Стел, пробвай поне тестовете за ову, както Катрин беше казала. Може пък да грешиш. Дано да е така!
*
Стел,какво течение ? Колко дни минаха от инсе-то?
Коалка,мерси за съвета миличка,нямах нош-па ,но лежа и като че ли малко поутихна болката..беше ужас,чак не можех да ходя.
Дано яйцеклетката да се окаже упорита и утре все още да приема "посетители" :)
« Последна редакция: Юли 24, 2011, 21:33:21 pm от jolie16 »


Ами какво, като цервикална слуз е но е рядко. Чисто прозрачничко, но определено го усещам от два дни като повече. Преди това нямаше. 10 дни от реинсеминацията минаха. Струва ми се рано за тестове. Пишнах днес върху един овулационен, но си е напълно отрицателен. Дано просто да е рано. Много силно се надявам на успех, но нещо вътрешното чувство започва да ме предава май.
*
Стел,10-ти ден с тест за овулация,според мен няма как да отчете,рано е.
Но след 2 дни може пак да пробваш.Винаги има надежда миличка!Всички сме с теб и стискаме палци за положителен резултат.