0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    elle22

  • *****
  • 1645
  • La donna `e mobile ;)
И....ми пратиха като подарък едно одеяло. Думи нямам просто.

Е тук и аз се облещих  8O. Егати компенсацията!
*
И....ми пратиха като подарък едно одеяло. Думи нямам просто.

Е тук и аз се облещих  8O. Егати компенсацията!
А, и ние имаме такова одеалце  :lol: За 5 години лоялност - бизнес клиент с 20 карти. Познайте дали още сме им клиенти...

п.п. Хич не ми се отваря темата за мобирните оператори, че книга мога да напиша. Последните ми кахъри бяха с Виваком - 30 (тридесет) дни ми прегвърляха интернета от едно населено масто в друго. В 21 век! Услугата по договор е 3 дни.

Засега само от Глобул нямам оплаквания... само защото не съм им била клиент, обаче  :lol: Убедена съм, че са същите смотаняци.
« Последна редакция: Юни 16, 2011, 14:31:53 pm от Елфи »
Уф лелеее, Мтел...реве ми се, та ми се вие заради тях! Сметки, сметки, не може да разбереш кога надписват. Спирам ми телефона при платени фактури, жалби ли не бяха, какво ли не беше...Искам да се прехвърля към Виваком, обаче трябва да чакам година, докато ми изтече договора иначе дължа над 200 лв. компенсация (защотоп изплащам и телефон).
[/url][/url]
*
Ани, моя свет също е да се оплачиш във външно министерсто, виж от сайта им мейл или дори телефон на който да се обадиш.
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Офф това някаква черна магия ли е какво... Не знам..Аз съм в Испания и ползвам услугите на Vodafone..Нейсе..все едно Мтел ползваш явно.
та моята "драма" е голяма също.Та аз виждаш ли щом съм имала Iphone според тях съм ползвала интернет къде ли не..Едва ли не и в тоалетната..Обаче аз нали ей така за кеф си плащам интернет в нас,че и 3 лаптоп-а имаме.. Че най-ми е добре с тел-а да се кьорам да ползвам нет..И се оказва че ми начисляват около 120 евро за нет и сега чакаме фактурата(аз и компанията),та да ходим да се разправяме..Само че аз този път съм решила че ще ходя в комисията за защита на потребителите..Ама тук поне се стряскат и веднага се взимат в ръце! Абе спокоен ден да нямаш... Луууууда работа..
Иначе голяма жега тука- 36 градуса че и отгоре..Бебко седи и се поти мама му гола из къщи ходи.. Леле полудявам направо!
Обаче вчера да се похваля..Бебко се къпа с мама във ваната и беше истинско шоу.То не беше смях,плискане..Че чак татко идва да ни търси  :oops: Ама милото така се кискаше и с тази жега дето беше го оставих към час във водата да се пличка :) Готов е за голямото "синьо"  :D

И аз си изпатих с "умен" телефон
купих си Нокия Ц7 просто защото ме кефи дизайна на телефона, нямам време на работа да ползвам нет, аз работя с ръцете си
да обаче след 10 дена се оказвам със 110 лева сметка, при все че изключихме всички възможни начини за активиране на интернета, обаждах се- смарт ми бил телефона, вие вика за какво давате толкова пари за телефон, ако няма да му ползвате пълните функции, бил си намирал ъпдейти и си се вързвал в мрежата
викам, е на кого е тази мрежа бе- аз не съм ви я искала, защо го позволявате- не можели да го спрат, викам можете, ама не ви е осъдил никой до сега
тя ще ми казва на мен аз какъв апарат ще си купувам, отворковци  :x
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
В Щатите вече всяка телефонна компания задължава клиентите си с "умни" телефони да плащат за отделен план за данни, тоест за достъп до интернет. Отредените минутите или обем данни са достатъчни за умерено ползване, но не са само по избор.

И тук проблемите с компаниите за телефонни услуги, интернет и кабелна телевизия са същите. Уж има конкуренция, уж обслужване на клиента, а всички са един дол дренки - със същите номера, които описвате.

Наехме нов апартамент, няма покритие на мобилния оператор. Под елхата в ъгъл на задния двор се обаждам да се оплача, че нито получавам обаждания, нито мога да звъня. И докато те ми разправят, че покритието е отлично, губя покритие и разговорът прекъсва. Нови напъни, ново лазене по веригата, и аха се добера до жив човек, пак губя покритие. Междувременно три седмици местеха интернета от стария адрес на... стария адрес. Сменихме оператора, взехме безплатни, съвсем обикновени телефони от новия оператор, и  започнаха кавгите за неползване на интернет през телефона. По форумите хората кълнат, плачат, съветват се... а операторите все по-големи и по-малко на брой.
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Много неприятно това с телефоните. А те откъде знаят с какъв телефон сте? Извинете за невежеството... Ако автоматично се подава някакъв сигнал от телефона, това би обяснило безумно високата ми сметка за престоя ми по Коледа в България.
Тук, в Естония, половината браузвъне го правя през телефона, защото намирам свободно време докато съм в тоалетната или докато кърмя :lol: Но се връзвам към домашния рутер. Специално съм изключила от настройките да се е използва по подразбиране мрежата на оператора.

Случка от вчера. отивам да взема Симеон от детска градина и госпожата го хвали, че много обичал да рисува. Показва ми три рисунки и ми обяснява как на всяка от тях била мама. Тука мама и Мони, там мама и Боби, тук само мама. Гледам сюреалистичните произведения на сина си и обяснявам на госпожата:
- Тук сте се объркали, това е динозавър!
а тя ми отвръща:
- А мама е, мама е, не е динозавър :lol:


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

    elle22

  • *****
  • 1645
  • La donna `e mobile ;)
Гледам сюреалистичните произведения на сина си...

Аз бях изобразявана като нещо между мечка и кенгуру  :lol:, докато бях бременна. Сега рисуваме предимно бебето  :D.
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Цигу, нямам против да го направя, но да ми се обясни така предварително, че има вероятност телефона да си намира достъп и да се канектва, не да ми предлагат супермегаултра изгодна оферта за мен като специален бонус да си пусна интернет, предложено по този начин ми звучи точно като сега ще те набутам
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Ето за това отрязах офертата за 3 месеца безплатен мобилен интернет, преди изобщо да чуя останалото.  :lol: Сега вече съм убедена, че после отърване нЕма и ще ми лазят по нервите с още 50 лв отгоре всеки месец поне година  :lol:. Надушвам ги аз тея далавери  :lol: а гласа отсреща беше толкова убедителен, че от тази оферта бих спечелила само и единствено аз  :lol:. За момент си помислих, че грешката е в моя телевизор  :lol: и отново нещо в мен се е сбъркало, та загубих доверие в тази така стриктна и отзивчива компания  :lol:

А като видя Софииска вода или чез се сещам за онзи от БТК с багерчето и 8-те квадрата трева насред която се метна по-средата, заби лопатата и каза, те тука е, копаите. Как не го скопах, незнам  :lol: Сред километри трънаци, точно в тревата реши, че се намира неговата шахта, а тя беше само на 30 метра разстояние, ама ние ще разкопаем де що видим и ще си я намерим...включително и единствения поддържан и озеленен тротоар!

Моята девойка мама не рисува. Тя чертае триъгълници, трапец, разни там къщурки, морета. Мама я търсим за ядене и за спане. Аха и като я заболи нещо  :lol:
През останалото време, мама дава само акъл, а на Мони много не и харесва  :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
Мини, правят се на ущипани. От какъв зор тази услуга, ще е  включена автоматично!
Аз затова си поисках документ, че НЕ желая Интернет през телефона, а оназ на касата, все едно не ме чува-продължава да ги реди като на развалена плоча, разните там прИмоции.
От Мтел за всичко трябва да се изисква документ.
И как така ще философстват къв телефон ползваш? Мен ме дразнят много с изискваната информация при регистрацията в страницата им. Не мога да разбера какво ги грее месечния ми доход1 :?
*
Мини, и при мен същата история с Мтел и смартфоните. Освен това същата история с 4те фактури накуп и с платените уж беплатни минути, жалба, която обработваха 4 месеца и резултатът е върнати 40 лева и изхабени огромно количество нерви, пари за обаждания, часове висене по опашките им бременна в 9тия месец и разговори с нелюбезни служители. Като чуя "Мтел" настръхвам. Откакто се занимавах с тях съм станала по-лоша. Промениха ми характера тия гадове от Мтел. :(

Сега от 20:00 по Нова Спорт братът на мъжа ми ще играе снукър и ще е опонент на Джон Хигинс. Гледайте :)


*

    Raissa777

  • *****
  • 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Гледам...ама нищо не разбирам  :lol:
Успех !
Аз да разведря малко темата.
Да има мама с голям крак, на която й е трудно да си намери красиви, елегантни официални сандали?
Да ми пише на ЛС моля, че закупих едни английски обувки, които се оказаха големи за мен :(
[/url][/url]
*
Жаска, аз съм с голям крак - 41-42. Пусни една снимка на обувките по скайпа.  :D

Ултра, уби ме с тоя динозавър! Хе хе хе :)

Раиска, като почне да играе Кръстев, стискай палци за него, нищо че не разбираш :)
« Последна редакция: Юни 16, 2011, 20:52:17 pm от Раши »


Аз също искам да питам нещо по-различно- въпреки че има силна варненска групичка тук, но ми сеструва че имаше и някои от Плевен. Моля, ако има да ми пише кои са детските магазини там и по-специално къде има избор на кошарки/ сгъваеми легла. Мисля да пратя майка ми да купи, за да не носим и това като отида след 3-4 седмици за малко на гости на мама. нямам търпение да отида с детето си там, където аз съм расла.. много ще ми е странно .. а и друго си е през деня някои да ми помага  :)

Ще стават жеги и много се чудя кога е по-подходящо да излизаме - след 3-4ч. както пише навсякъде, но всъщност тогава е много по-горещо или към 12ч. когато не е толкова напекло, но препоръките са да се избягва това време тъй като слънцето било по-опасно  :ask:  

Аз засега не съм имала проблеми със смартфон на Глобул. казаха ми да си изключвам 3G, ако не ползвам интернета, но така и не го правя..
Здравейте мами  :wink:,
имам едно въпросче....днес разбрах, че розова бебешка вода "Бебе" на Банкя вече няма да се произвежда........били фалирали  :?
А вода на Хипп ни идва малко скъпичко....то при нас едно шише на ден заминава все пак.....
За Девин ако можете да ми кажете дали става за директна употреба за новородени, смисъл за разреждане на АМ, друг вариант да преварявам.....но и тази опция много не ми допада, трябва време все пак.... :?
Иначе ние пием вода филтрирана през кана Брита.....дали нея мога да полвам за АМ или да не рискувам... :?

Благодаря ви предварително  :wink:
*
Изворната вода на Девин не се преварява и може да се дава директно за всичко. :)

Рарси благодаря много.
*
И....ми пратиха като подарък едно одеяло. Думи нямам просто.

Е тук и аз се облещих  8O. Егати компенсацията!

Aaaaa защо се блещиш? Съвсем логична "компенсация" - кЪт нямаш нет, взимаш одеалцето, завиваш се и си спинкаш  :lol: Аз нямам проблеми с М-тел по чиста случайност, но почти всички около мен се оплакват от същото като вас и явно изход - няма. КРС си взимат заплатките и бонусите, все "водят разговори с операторите", мандахерцат се по телевизиите и батака си е все същия и така... :x

Вчера и на мен в един магазин ми казаха за тази вода "Бебе", че нямало повече да зареждат, но не знаех че са фалирали. Реших, че просто те не искат да зареждат повече такава... Мисля и аз да мина на розов етикет на "Девин".
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!