0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ъъъъ, да не е липон това за което говорите? Мастна тъкан струпана на едно място? Кало имаше такова и го махнаха за 10 мин.
[/url][/url]
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
и нашето е лимфен възел,но се увеличи много с времето ,а не на маля.На Жорко му се появи още на първият месец.Той все си въртеше главата да спи на ляво и даже главата му се деформира от това ,а топчето е отдясно.В Белгия(трудно се разбирахме там,те мн не знаеха английски,ниех пък хич не знаехме френски  :lol:) ни казаха на някакви рехабилитации ,че може да ходим,ама така и не стигнахме до тях,но с една дума - нищо страшно.Тук бях питала д-р Масларска от Токуда,както и нашата педиатърка и те така -лимфен възел,не било страшно.Обаче неговото е много голямо и ме притеснява.
 Петко каза,че не е сема едно според него и ни даде да пие Лимфомиозот(каза между 1м. и 2 г. ,че може да го пие-зависи как ще се повлияе).И наистина се разделиха на 3 топченца.Сега това лекарство от Белгия дето го поръчахме,уж трябва а ги разнесе,ама да видим - пие го от 5 дни само.

Жаси ,не е липом това.Аз имам едни топчета,ддто мислех,че са липоми,ама се оказа че не са и така и не ми казаха,какво е ,но вече са 4 и са много грозни.Петко каза да не ги пипам,че ще се разпространят повече.

 Утре едната ни шефка ще ражда - близнаци от 2-ро ин витро,едно ми е развълнувано от сега. :D
<br />
*
Аз си нямам на идея какво е, педиатърката каза лимфен възел.

Момичета, преди време се коментираше за стоматоложка при която водите децата. Не запомних нищо, за да ви подсетя. Някой сеща ли се. Егаси и питането изпрасках. :lol:
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Мери  :D, веднага ти давам инфо!
Преди време давах координати...

Доц. д-р Николета Маркова ЦЪК

Преди седмица, две беше при Гала в "На Кафе".
Имай предвид 3 месеца напред няма часове,
носиш здравна книжка на детето!

Бързо да минават всички болежки и притеснения, при малки и големи!

Зори, късмет на жената и да се похвалиш утре!


Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Зори, напиши името на белгийското лекарство? кой ви го изписа?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Мери, нашият детски стоматолог също е доц. Маркова - както казва Мишето, 2-3 месеца напред вървят часовете. Ако искаш да заведеш малкия по-рано, имам резервен вариант за детски зъболекар, също много добър професионалист и с чудесно отношение към децата. Мисля не работи по ЗК. Ако решиш, ще ти дам координати.
*
о Цветенце, благодаря ти, не ми е спешно. По принцип забелязах едно много малко тъмно петънце на един зъб, но не мисля че е толкоз спешна ситуация, ще изчакаме. Тъкмо ще запиша часове и за очен, че не съм го водила след този преглед който е препоръчителен за недоносените. Септември месец мисля да запиша.
Моля се да вземат мойте зъби, ако има въобще нещо генетично. Аз до тук имам една корекция в устата - счупих зъб като малка, та преди 10-на год. правих коронка и нищо друго.
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Зори, напиши името на белгийското лекарство? кой ви го изписа?

фирмата е Labo Life, а то се казва 2LEBV - то също е хомеопатия.Този Петко ми каза да го вземем.Той ме пита имам ли още познати там,ако не щеше да ми каже за някое друго ,в друга държава,от която мога да взема.

Ето това е Жорковото точно преди 1 г. :http://media.snimka.bg/8826/023906923-big.jpg?r=0.
« Последна редакция: Юни 15, 2011, 16:38:20 pm от z22 »
<br />
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Може ли пак да се оплача... не че ще ми помогне, де.
Вчера за пореден път се опитвах да извадя документ за пътуване за бебето и за пореден път не успях. Бях открила една вратичка, но полицаите не се съгласиха с мен. Важала била само за руснаците, които не искали да имат естонско гражданство.
Миналата седмица консулът ни отразя, ние пък намерихме телефона на посланика. Днес с Румен са си говорили на висок тон, но и той категоричен - не издават пасавани.
Свързахме се с финландското посолство. Оттам ще ни издадат пасаван, ама трябвало и двмата да отидем до Финландия 2 пъти - първо да подадем заявление и да се подпишем и двамата, после да отидем да вземем готовия документ. Бебето не било задължително да ходи :lol: Ще го оставим на баткото значи :wink:
Тъй като този вариант е финансово безумен, обмисляме друг. Финландците са съгласни да пратят документите до нашето посолство, за да се подпишем там в присъствието на консула или посланика и после да се придвижат обратно. Да, ама днес посланикът казал, че не можел да поеме такава отговорност да удостовери подписите ни 8O Ако консулът се съгласял, тогава можело.
Иде ми да вия!

И нещо хубаво :) Вчера ходихме до болницата да вземат кръв на Боби. Правим вече няколко пъти изследвания, че се налага. Последния път беше много мъчително, болеше го много, спукаха му вена, плака цял ден милото. Вчера ми беше лошо от притеснение, като ме видяха и на тях им стана лошо и отказаха да му вземат кръв пак. Пратиха ме в неонатологията и там една млада сестричка с перфектен английски му взе кръв за 1 минута. Той дори не се разплака и почти не се събуди :D Учуди ме прийомът им - подаде ми една пипета с глюкоза - да съм слагала на устничките като плаче. Така правели като ги боли бебоците, че да ги разсейват.


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ох Ани...като те чета и на мен ми иде да вия с теб.
Да махнат тогава консула оттам и да му закрият длъжността в тази държава. То бива, бива ама....
*
Може ли пак да се оплача... не че ще ми помогне, де.
... днес посланикът казал, че не можел да поеме такава отговорност да удостовери подписите ни 8O Ако консулът се съгласял, тогава можело.
Иде ми да вия!

Много ти съчувствам и знам добре на какъв огън се пържиш. Българската прослойка консулски служители е в по-голямата си част неефективна и напълно безполезна. Заради подобни субекти зелена карта за Щатите щях да изпусна, понеже бракът ми, сключен в консулството в Испания, повече от една година не беше оповестен и признат в България.

На твое място бих уведомила външно министерство за абсурдната ситуация.
Дано намерите изход по-скоро.
*
Ох Ани...като те чета и на мен ми иде да вия с теб.
Да махнат тогава консула оттам и да му закрият длъжността в тази държава. То бива, бива ама....

Е, Лисо, ти пък! А кой ще взима заплата и най-вече различни видове добавки?!

Ани, и аз ти съчувствам. Радвам се, че мен не могат да ме разиграват така. Решението е едно - да се взима допълнително гражданство с по-читави консулски услуги. Доведената ми сестра роди преди седмица близначки в Германия. Най-близкото представителство е на около 200-250 км. Трябва да отидат с децата, но преди това актът за раждане трябва да се преведе от преводач, който от посолството са посочили. Казах ли, че работят само сутрин от 10 до 12 часа? Остават им 3,5 г., за да кандидатстват за немско гражданство и тя каза, че няма да се колебаят. Ама никак.

джам, ако ти трябва нещо, особено без рецепта, мога да ти го купя и да ти го донеса на ДРЗ.


Приятна вечер на всички!

*

    Raissa777

  • *****
  • 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Оф Ани...само като те чета ме хващат бесовете. Щом сте стигнали само до висок тон, значи държите печено...аз за една сметка в мтел вдигам скандали...то иначе не става ! Ужасна работа.
Би трябвало да работят в услуга на гражданите, а не само спънки да им създават !
Малоумщина !!!
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Ани, аман, той там да помага ли е,
или да създава дваж повече разкарване и проблеми  :(



Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Aaa на Mtel скандал ли, защо? Ама те са толкова изпълнителни  :lol:
От Ноември 2010 ги моля да не ми събират по 3 сметки на 2 телефона и да ме карат да ги плащам на куп. Ако трябва базово да си вземат някъкви парички и след това корекция щом имат проблеми. Обаче за 3 път ми идват по 4-6 сметки за 2 телефона на куп и то за над 40 лв. Коригираха, мазаха изобщо, думи нямам  :lol:. Най-накрая и обясних, че по договор нямам и година и ще ги търпя още съвсем малко...
Няма и ден, девойка ми звъни да ми включат сателитна и интернет  :lol:. Абе викам, вие сметката не мож навреме да ми фактурирате почти година вече, интернет  :lol:osi_4 Така съм им набрала  :lol:. А иначе ясно, имат проблеми. Аз съм търпелив човек, но и това моето е до време ... Миналия месец помолих да ми преразгледат фактурите и да ми издадат поне задните две, защото идва трета. Един любезен младеж ми обясни, че трябва да се радвам, защото ми направили компромис, дали са ми нам колко си дена гратисен период да си платя трите фактури. Е викам ОК, трябваше да не ми издадете фактурите и да ми спрете телефона, тогава хептен грешка нема да имате  :lol:. То вече не мога и да им се ядосам, само седя, дивя се и се смея  :lol:

Ани, съчувствам ти. Когато зависиш от един човек, а от него нищо не става, нещата придобиват много прекрасен вид...За съжаление, не е един...

http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

    Raissa777

  • *****
  • 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Оф за мтел направо съм бясна. Другата седмица съм решила да ходя на грандиозен скандал  :lol: до сега само трупах.
Чух някакъв слух, че нарочно са си хакнали системата за да не могат да "пуснат" абонатите да отидат към други оператори. Не знам до колко е вярно, но аз съм точно в такава ситуация.
Заради хакнатата им система, не ми отчитат безплатните разговори със семейство и приятели, а всичко ми таксуват като стандартни разговори...Сметките ми от месеци са двойни ! Фактури нямам...едни се трупат, други липсват, изобщо не мога да им хвана спатиите и никакви разпечатки не ми дават. Сигурно имам към 800 лв сметки вече.
И най-големия хит е, че от месеци се опитвам да се махна от тях и не мога защото все нещо дължа ! Нямам излезли всички фактури, имам задължения и не мога да се прехвърля...Много ми писна .
Аз пък имах разговори в този дух със Софийска вода. Влизам в epay миналия месец да си плащам сметката и се оказва, че сумата вече е променена и има втора сметка. Проверявам си аз плащанията за 6 месеца назад, да не би да съм пропуснала някоя сметка, но не съм. Обаждам се да ги питам откъде накъде имам 2 сметки в един месец, при положение, че съм си плащала всичко коректно досега. Почват да проверяват и ми обясняват как срокът за плащане на първата сметка е до 29 (обаждането е на 25), така че не съм дори просрочила. просто нямали фиксирана дата за издаване на фактурите и този път ми издали следващата по-рано 8O. Ами по тази логика веднъж ми дават сметка за 30 дни, следващия месец пък за 26...Почнаха да мънкат...Нямало такова нещо, то аз мога да си ги платя поотделно. Да, ама не мога да го направя онлайн, не става на банкомат, не става и в изипей, единствено и само в пощата може да се платят поотделно. много съжалявали за неудобствто и ще предадат недоволството ми на ръководството... :lol:Обясних им, че на мен никой не ми дава по 2 заплати месечно, за да мога да плащам на всеки търговец по 2 сметки. Побеснях и още не съм им платила. Аман от това обирджийство в България.
<br />[link=http:
*

    power

  • *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Оооо за Мтел просто нямам думи....освен че на мъжа ми му начисляват пари за безплатните минути,ами предния месец майка ми разбра,че към нейния номер имало и още 2...  8O 8O 8O представятели си?!? А ние се чудим защо са толкова големи сметките. Пусна жалба пък да видим дали въобще нещо ще стане.
07.10.2009
*
Да се намеся и аз в темата МТЕЛ. Оплаквала съм се от тях къде ли не (имам проблем с домашен интернет Мтел Хоумбокс). Стигнах до комисията за защита на потребителите в Брюксел. Оказа се, че са недосегаеми. Т.е. така са им направени договорите, че са защитени от всякъде. Вариантът е само през съда да се доказва, но то това ще струва толкова пари, че....
Относно неначисляване на безплатни минути - обадих се на *88 и казах, че ги няма. Оказа се, че 1 година не са начислявани, но понеже телефона ми е фирмен и сме няколко телефона в група, не съм обърнала внимание. И забележете - може да ми ги начислят със задна дата, но за последните 6 месеца, другите изгарят. Разправяхме се, карахме се, накрая за 6 месеца ми сложиха парите на депозит на номера. Можело да си ги тегля, но не повече от 100 лева на седмица, май. Не съм сигурна. Или да се плати сметка с тях. Но пак е нещо.
А за интернета, не ми дадоха да си прекратя договора предсрочно, въпреки че нямах 10 дни нет и това е основание. Всеки ден им звънях да се жалвам. Писах и писмено. Отговориха ми, да обърна внимание на другите услуги, които ми предлагат. И....ми пратиха като подарък едно одеяло. Думи нямам просто. А в договора е записана не каква минимална скорост осигуряват на нета, а каква минимална. Т.е. и 0.0001 кв да е, има си и толкова....
*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Офф това някаква черна магия ли е какво... Не знам..Аз съм в Испания и ползвам услугите на Vodafone..Нейсе..все едно Мтел ползваш явно.
та моята "драма" е голяма също.Та аз виждаш ли щом съм имала Iphone според тях съм ползвала интернет къде ли не..Едва ли не и в тоалетната..Обаче аз нали ей така за кеф си плащам интернет в нас,че и 3 лаптоп-а имаме.. Че най-ми е добре с тел-а да се кьорам да ползвам нет..И се оказва че ми начисляват около 120 евро за нет и сега чакаме фактурата(аз и компанията),та да ходим да се разправяме..Само че аз този път съм решила че ще ходя в комисията за защита на потребителите..Ама тук поне се стряскат и веднага се взимат в ръце! Абе спокоен ден да нямаш... Луууууда работа..
Иначе голяма жега тука- 36 градуса че и отгоре..Бебко седи и се поти мама му гола из къщи ходи.. Леле полудявам направо!
Обаче вчера да се похваля..Бебко се къпа с мама във ваната и беше истинско шоу.То не беше смях,плискане..Че чак татко идва да ни търси  :oops: Ама милото така се кискаше и с тази жега дето беше го оставих към час във водата да се пличка :) Готов е за голямото "синьо"  :D