Ха ха, 
pimi, я дай телефона, че 
Стефи само с поръчки от Кадемлия остава да седна да я занимавам, щото й е малко другата работа 

Разкажи моля те малко за айсинга - какъв е като вкус, количество, цена? (трудно е така, като не може да види човек какво поръчва 

 ) Подходящ ли е за трансфери? 
Аз съм чела по форумите, че на Кадемлия получават и евтини (до 30-тина лв.) комплекти за карвинг и горелки, но трябвало да ги улучи човек. А от Пловдив как да ги улуча 

? Особено инструментите за карвинга, 
http://www.profysonline.com/images/jpeg/bID3001.jpgголяма щръклица ме гони за тях 

 и ако някой види такова нещо (примерно Стефи 

), да свирка! 
Inke Tinke, "Швартау" беше бадемов марципан, нали? Ако е този, за който си мисля, аз съм го ползвала само за бонбони (мммм... добре, че ми напомни за него!), но тогава още не правех торти с покрития и дори не знаех, че става 

 Ти готов ли го купуваш или го правиш? Ако е готов, трябва да пише на опаковката дали е бавно или бързосъхнещ.
Фигурките най-лесно се правят с така наречената "формовъчна маса". Е, зависи разбира се в какъв стил искаш да ти е тортата. 

 С марципна стават различни. Но формовъчната маса е бяла (т.е. оцветява се, рисува се) и съхне за точно време (нито бързо, нито бавно). На вкус.... е, горе-долу става. 
Големите опаковки наистина са проблем. Ние играем комбина с колежките. Ако някой намери немска формовъчна маса, тук има 2 кандидатки за части от пакета 
