0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #700 -: Септември 13, 2009, 18:42:26 pm »
Здравейте момичета,направихме инсето в четвъртък добре беше,само дето малко повечко почакахме но беше за хубаво,защото малко преди да сложи обработения материал се беше спукал един от фоликулите.Сега остава само надеждата,но незнам защо все ме понаболява стомах не постоянно но от време на време ме присвива все едно ще ми идва цикълът.Някоя от вас имала ли е такова усещане,и според вас утрогестана по -добре да го пия или вагинално да го слагам?Май много въпроси зададох,благодаря ви.А цикълът ви после как е след стимулация на време ли идва,закъснява ли?На мен предния път от утрогестана ми дойде точно на датата от предния цикъл а иначе идва все напред.Ами това е от мен,записах се и аз пък от тук нататък каквото Господ е рекъл.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #701 -: Септември 13, 2009, 19:59:58 pm »
Деси, силно стискам палци да видиш  :bfp: след десетина дни.
И мен след инсеминациите ме понаболяваше така от време на време. Не мисля че е нещо притеснително. Аз утрогестана го слагах вагинално защото Бойчев каза че така е по-добре. Малко ми беше гадно сутрин, че трябва да се събудя по-раничко за да мога да си го сложа и да изчакам поне половин час преди да стана, но това да е проблема...
За цикъла немога да кажа точно, защото мен по принцип никога не ми е точен, но долу горе ми идваше около датата от предния месец.
Най-хубавото е че сте улучили момента на спукване на единия фуликул. Силно вярвам че сте успели. Вярвай го и ти.
Целувки на всички и лека вечер.

[/url]
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #702 -: Септември 13, 2009, 20:14:49 pm »
ralitka
мерси за куража но не ми е ясно как ще ми отпушат трабите с тази лапароскопия ако имаш информация моляте да ми я споделиш!
благодаря предварително ако някой иска може да ми пише на емайла:shoni_s@abv.bg  :D
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #703 -: Септември 14, 2009, 09:02:31 am »
Здравей,Shoni_s!Доколкото знам по време на лапароскопията по някакъв начин ти изтеглят течността от тръбите.И след операцията ако е необходимо ти правят няколко хидротубации,за да не се запушят отново тръбите.Поне при мен беше така.А що се отнася до самата процедура няма нищо страшно.Не се притеснявай.Успех
   Деси,радвам се,че всичко е минало добре.Стискам палци след няколко дни да се похвалиш с положителен резултат.
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #704 -: Септември 14, 2009, 11:08:00 am »
Браво Деси!Много се радвам за теб.Пожелавам ти много скоро да се присъединиш към бременелките :wink: Понеже при мен така се случи прегледът, че още нямах закъснение, но на видеозона добре се видя, че матката реагира като при бременност и имах такива оплаквания (болки ниско долу като при цикъл) док. ми каза,че болката е от напрежението в малкия таз, т.е от подготовката на матката да приеме оплодената яйцеклетка.Тези болки при мен продължиха около месец, но не са нещо страшно. :D
Утрогестана го слагах вагинално защото док. така ми каза.Аз около датата на цикъл получих зацапване, но това не бива да те стряска и в никакъв случай не спирай с лекарството.Тук някои момичета го слагаха вечер вагинално а сутрин го пиеха за да не се налага да стават рано.Общо взето е важно как ти е препоръчал док. и как се чувстваш ти, защото при прием през устата може да предизвика световъртеж.Ами това е, наистина ще се радвам скоро да ни зарадваш с добри новини. :crossfingers: :bfp:
Лейди,Мартео къде се загубихте, чакаме да разкажете как прекарахте лятото :lol:
На всички останали изпращам една голяма прегръдка :bighug:
Майче кога ти е феталната този месец?
До скоро!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #705 -: Септември 14, 2009, 11:58:42 am »
привет момичета,
vival4e ,моята фетална морфология този месец е на 23.09 от 15:20 h.

Лек ден на всички  :bighug:

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #706 -: Септември 14, 2009, 19:56:40 pm »
благодаря на всички за куража май се чувставм по добре а и ми стана ясно вече какво представлява лапароскопията
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #707 -: Септември 15, 2009, 11:29:47 am »
Момичета понеже ходите редовно при д-р Бойчев, чува ли се нещо почна ли да прави инвитро?

[/url]
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #708 -: Септември 15, 2009, 14:52:56 pm »
Момичета с огромна радост се включвам днес от в къщи на Старо село. :balk_46: Оказа се, че изобщо не е скъпо да си прекараш интернет на село и с моя брат се навихме. Ще ползваме един лаптоп няколко месеца, докато съм тук  :D и ще съм всеки ден на линия. Много се радвам,че хем мога да си лежа, хем да си чета в нета и да минава по-бързо времето.

Поздравления на Зорито и :welcome3: на първата рожба от нашата тема. Радвам се че сте добре и двамата. Сега наистина се разхождайте в слънчевите дни, но като се застоите в къщи ще те питаме разни неща.

Мая твоя проблем с левкоцитите оправили се? На какви лекарства си в момента?

desislavajekova  на едното от инсетата докато не спрях утрогестана МЦ не дойде, но в по-вечето пъти си идва на време. Аз си правех теста на 16 ден от процедурата. Дано ти е първа и последна инсеминация.

Момичета понеже ходите редовно при д-р Бойчев, чува ли се нещо почна ли да прави инвитро?
Все още не.

Иначе като цяло съм добре, но пак си имам по  2-3 леки свивания на корема на ден. Дано не е голям проблем това. На преглед сме на 30.09.
За днес от мен чао!! :D
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #709 -: Септември 17, 2009, 10:21:42 am »
Момичета,откакто направихме инсето немога да спя нощем,тук от 3 дни направо очите ми не се затварят,немога да разбера дали някое от лекарствата има такъв страничен ефект,а сутрин трябва да ставам рано за работа,направо съм като пребита.Какво става незнам?Всички сте много мълчаливи,няма ли някоя хубава новина да ни донесе някоя от вас
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #710 -: Септември 17, 2009, 12:02:58 pm »
desislavajekova аз съм нямала проблем със съня. Ако слагаш утрогестана вагинално със сигурност не е от него, а и да го пиеш освен виене на свят половин час и отпадналост за друго незнам. Аз съм пила и естрофем за лигавицата, но от него нямах никакви странични ефекти.
Да не е нещо от прекалени емоции?? Знам ли... все тялото ти ще има нужда от сън и трябва да отмине това явление.

Замислих се чисто любопитно-секциото при док с пълна упойка ли е или от кръста на долу? И наистина ли нищо не усещаш като болка ако не е пълна упойката? Въпроса ми е по скоро към Евия или Зорито. Ей така да си знам  :wink:
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #711 -: Септември 17, 2009, 13:39:13 pm »
Цеци,секциото е от кръста надолу,поне така ми сподели една дружка? моя позната роди в понеделник секцио при него,много е доволна утре ги изсписват,дори и конци ще махат.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #712 -: Септември 17, 2009, 13:53:50 pm »
Здравейте, момичета. Правих първата си инсеминация при д-р Бойчев на 04,09,2009 г.без стимулация. И сега съм в периода на чакане. за щастие остана малко време и ще разбера, какъв е резултата. Пожелавам на всички, много радостни моменти
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #713 -: Септември 17, 2009, 14:45:00 pm »
 :welcome_1: agralina. Силно стискам палци скоро да ни зарадваш че си бременна.

[/url]
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #714 -: Септември 17, 2009, 15:30:45 pm »
Благодаря ти Рали, веднага ще пища.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #715 -: Септември 17, 2009, 16:39:14 pm »
agralina добре дошла в клуба! :D Пиши ни след ден-два за резултата. Ако не си успяла да прочетеш всичко в темичката да ти дам кураж, че си имаме бременни момичета от инсеминация. Някои пишат тук, други съм засичала като ходя на консултациите. Не се отказвай лесно-въпрос на късмет и съдба!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #716 -: Септември 17, 2009, 19:26:45 pm »
Agralina добре дошла при нас,аз също съм от чакащите но от инсе със стимулация.Пожелавам ти да ни зарадваш много скоро,успех :pleasantry: :bfp:
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #717 -: Септември 18, 2009, 16:47:09 pm »
извинявам се много за въпроса но моля ви обяснете ми какво е инсеминация нещо като инвитро ли е?
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #718 -: Септември 18, 2009, 19:19:27 pm »
Много благодаря на всички ви за поздравленията и искрените пожелания. Аз винаги когато седна пред компютъра задължително посещавам и чета темата - да разбера с кого какво се е случило, така че ще продължавам да пиша и винаги съм готова и ще бъда много доволна ако мога да помогна на всяка от вас с каквото и да е било  :)
Да - упойката при секцио е такава, че нямаш чувствителност от кръста надолу. Болките  са след операцията - когато са контракциите за да започне да се свива матката, но пък бият инжекции с обезболяващо, така че всичко се изтърпява  :)
Целувки на всички!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #719 -: Септември 18, 2009, 21:06:10 pm »
shoni_s инсеминация е процедура при която вземат сперма от мъжът,обработват я в лаборатория,отделят годните плувци и ти я инжектират в матката,т.е. съкращават пътя на сперматозоида до фоликула.Накратко това е.Незнам кога най-рано мога да си направя кръвен тест момичета,незнам и кога се имплантира ембриона?А толкова искам да си направя кръвен тест но ме е страх от резултата,май ще изчакам да видим дали ще дойда лошата червена лелка.