0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #680 -: Август 28, 2009, 07:38:54 am »
Цеци Пиле успех днес и най-късно в понеделник да разказваш :D :wink:
Аз ти пожелавам от сърце  :bori_007: :bori_004:
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #681 -: Август 28, 2009, 18:21:56 pm »
ех момичета направо се изпозабравихме  :), Цеци чакаме да се отчетеш  :D
Аз имам въпрос  :ask: някоя ползвала ли е болничен от д-р Бойчев?Замислям се дали да не си взема септември един болничен,защото ми писна мойта работа,краката ми се подуват ужасно от стоенето цял ден в офиса а и ме ядосват,пък и парите които ще ми платят за септември ще са колкото един болничен.Ванчето май ми беше казала че ако ми трябва болничен,ще трябва да полежа в болницата там,понеже съм от русе а док. ми следи бременността.Знаете ли такова нещо?Официалния ми болничен ще е от 15 октомври,а искам да почна да пазарувам малко по малко за бебка,да се разхождам.Мислех да оставя всичко за накрая,но тогава ще ни дойде много на нагоре финансово.Харесах си количка вече но тя накрая,за в началото мисля само столче за колата да вземем все пак ще е декември месец,няма да ходя никъде освен на консултации при педиатъра.Малко дългичко стана май...,момичета вие мислите ли за педиатър?
Зорито и от теб чакаме новини,незабравима среща с бебчо  :)
Другите как сте?


*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #682 -: Август 28, 2009, 19:10:41 pm »
Здравейте и от мен.
Майче, за болничния и аз знам същото даже док. ми го каза още в началото.Тогава говорихме,че ако в някой момент не се почувствам добре да се обадя, той ще ме вземе за няколко дни в болница и после ще ми дава болнични колкото искам.После питах и Красито и тя каза, че дори и нищо да ми няма трябва да лежа в болница за да ми пуснат по-рано болничен.Въпросът, който стои пред нас е дали има смисъл.Моите осигуровки са върху хубави парички и ако си взема по-рано болничен няма да ми е голямо майчинството.Поне така съм чувала, но не съм много сигурна.Аз за сега долу-горе се справям и мисля да поработя до края(живот и здраве),защото ми се струва,че ако се застоя в къщи няма да ми се отрази добре.Но ти както решиш, само имай предвид,че боличният започва да се изплаща 1месец след като подадеш болничен лист в счетоводството.Аз за нашата бебана много неща харесах,но ме е страх да купувам(суеверия какво да правиш :oops:), то толкова сладурански неща има, че искаш всичко да купиш, ама ще си оставя удоволствието за по-късен етап.
Цеци,Зори очакваме да разказвате, на останалите приятен отдих в последните летни дни :balk_177: :bighug:
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #683 -: Август 28, 2009, 22:48:22 pm »
Благодаря ти за бързия отговор Вивалче  :),и аз си мислех че са така нещата относно болничните,но си викам да попитам и вас.Мен ме осигуряват на 325 лева,кой знае какво майчинство няма да взема май,май, а пък и то неостана 7 седмици до болничния още.Ще се мъча да устискам,не ми се лежи в болницата отсега,ще лежа ноември - живот и здраве.
Бебка така ме рита тази вечер че на няколко пъти ми се струва че има земетресение,тресе ме цялата,неможе да си намери място май,мисля си да не са пък контракции  :ask:,направо ми вибрира стомаха,незнам какво са контракциите.Нямам търпение да мине всичко и да си я гледкам вкъщи  :)

Хайде чакаме новини  :lol:

Лека нощ  :sleeping:

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #684 -: Септември 02, 2009, 16:53:01 pm »
Момичета днес говорих с Ванчето,и тя ми каза да си пусна пълна урина,защото от една седмица ми се подуват доста краката,и каза че може да ми даде болничен ако искам,но трябва да полежа 2-3 дни в болницата.Стоя седнала по цял ден в офиса и ми отичат краката.Ще изследвам утре урина,и ще се обадя на док.ако има нещо по сериозно.Мисля си че може да имам албумин,но ще видим.

Вие как сте?

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #685 -: Септември 02, 2009, 19:06:48 pm »
Здравейте момичета,аз вчера ходих и започнахме стимулация с меногон-11бр. инжекции,ще пия и достинекс заради пролактина и ще видим какво ще стане,каквото е рекъл Господ,толкова се надявам че ще се получи този път.Инсето най-вероятно ще е в сряда или четвъртък.Това е от мен
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #686 -: Септември 02, 2009, 19:54:50 pm »
Деси,стискам палци.Вярвям,че всичко ще мине добре и най-вече,че ще има резултат /две чертички/.Не му мисли толкова.Каквото е писано това ще стане.Успех!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #687 -: Септември 02, 2009, 21:53:18 pm »
Деси, много късмет и от мен. Вече си още една крачка напред към заветната цел и това е важното. Смело и с много вяра напред и всичко ще се подреди както трябва.  :bfp:
Цеци, къде се изгуби. Надявам се, че си добре. :D
Майче, дано всичко с изследванията е добре и няма нищо сериозно за което да се притесняваш.
Целувки на всички.

[/url]
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #688 -: Септември 03, 2009, 14:16:29 pm »
Здравейте и от мен  :D Аз за сега съм долу-горе добре като за нашето сладко състояние.Цеци след леко неразположение е малко в болницата в Тутракан под наблюдение,иначе и при нея всичко е наред с бебчетата :D
Радвам се,че и вие се чувствате прилично.
Успех на Деси :goodluck:
Майче не се тревожи излишно и ни дръж в течение какво се случва с теб.
Бъдете здрави!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #689 -: Септември 03, 2009, 16:47:37 pm »
ох момичета да ви се оплача  :(,днес си пуснах урина за изследване,всичко е наред ,нямам албумин ,бях се зарадвала че всичко е нормално докато непрочетох в интернет за тези Левкоцити в урината.Моят резултат е 25 бр,което "хич не е за пренебрегване" ми каза док.като му се обадих да му кажа.В понеделник и аз ще вляза за малко в болницата.Дано не е нещо по сериозно,така ме е страх.Може да се видим с Цеци ,ако е там още де.

Деси много се радвам че скоро ще се присъединиш към бременелките,стискам палци всичко да е наред при вас.

*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #690 -: Септември 05, 2009, 13:12:48 pm »
Ей, момичета има ли новини от Зори!
Доста време мина ако някой знае нещо да разказва :wink:
Майче няма страшно,важното е да си под лекарско наблюдение.Всичко ще се оправи.В болиницата условията са много добри пък може и с Цеци да се видите, после и болничен ще ти пуснат и ще си почиваш на спокойствие в къщи.
Само няма да се шашкаш.
До скоро!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #691 -: Септември 09, 2009, 16:02:16 pm »
Момичета ето мен и мен. Прегледа на 28.08 мина много добре- по всяка вероятност ще си имаме Две момичета  :D. Но в следващите дни ме хванаха едни страхотни контракции (то докато се ориентирам какво точно ми става и минаха три дена). Ииии накрая в болницата на системи няколко дни. Док. ми препоръча да не пътувам и само да лежа. Та от тогава съм си на Старо село и се очертава да съм тук до края  :lol:. Важното е че съм добре с бебките, пък ще свикна да лежа и да съм староселска. Но няма да ви пиша често, защото нямам комп. и ще наминавам на седмицата набързо от едни близки за да не ме забравите.
Мен ме изписаха в петък и няма да се засечм с Мая. Бъди спокойна всичко ще се оправи.
Вивалчето всичко знаеше за мен и ти благодаря за подкрепата.
Деси желая ти успешна процедура.
Зорито сигурно си е вече с бебчето в къщи.
Ралитка и теб прегръщам!
До скоро! Много ми липсвахте!!!!!!!!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #692 -: Септември 10, 2009, 15:07:31 pm »
Здравейте!
 Родих на 21,08 а съм си вкъщи от 25,08, но не ми осава време изобщо да седна пред компютъра - моля за извинение  :D  Моето момченце се роди 3,800 кг и 50 см, изписаха ни 3,450 кг, и от тогава до сега сме наддали 0,500 кг и сега сме 3,950кг. Раждането мина мн добре, за пореден път доктора мн ме очарова - мн голямо внимание и вдъхва сила и успокоение. Той ме изражда заедно с  брат си - Б.Бойчев - и двамата са страхотни.Единствено имам малко по-голяма критика към анестезиолога - не е мн.внимателен и се държи малко подигравателно,но това само докато не е влязъл още д-ра, след това вече започва да ти обръща малко внимание. Но всичко лошо рано или късно се забравя  :)
Момента в който извадят малкото човече от теб и то изплаче надделява над всички др лоши моменти преди това. а сега и с всеки изминъл ден като си го гледкам - немога да повярвам, че успях...
Засега ще спирам ,че мисля да излизим малко на разходка :( Скоро пак ще пиша
Пожелавам на всички ви скорошни само ей такива прекрасни моменти с вашите бебчета!!!
Целувки!!!
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #693 -: Септември 10, 2009, 17:39:40 pm »
ЧЕСТИТО МИЛА ЗОРИ! :balk_16: :bighug:
От кога чакаме да се включиш. :D Радвам се,че всичко е минало успешно и си щастлива и  удовлетворена.Май все пак се е наложило секцио или греша...Не се впечатлявай много от разни докторски майтапи аз като бях за лапарото пък Б.Бойчев се майтапеше ама то е по-скоро е за да те разсейват(така си мисля де).От тук нататък само хубави моменти те очакват с малкото човече,за лошите няма и да си спомниш вече :wink:
Използвай максимално последните слънчеви дни да си разхождаш бебока и не ни забравяй, ти беше Първата и ще имаме тооооолкова много въпроси към теб  :lol: .
До скоро миличка!
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #694 -: Септември 11, 2009, 09:37:38 am »
ЧЕСТИТО,ЗОРИ!Да ти е жив и здрав малкия мъж и много много да те радва!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #695 -: Септември 11, 2009, 13:06:11 pm »
Честито и от мен Зори,пожелавам на теб и на бебока най-вече здраве и много късмет от тук нататък.Не ни забравяй,включвай се от време на време да ни окуражаваш.

Цеци а на теб,пожелавам това да ти е била трудността през бременността,дано вече няма проблеми.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #696 -: Септември 11, 2009, 16:27:36 pm »
Честито Зори,да ти е живо и здраво малкото сладурче и вие покрай него  :)
Мен вчера ме изписаха и съм болнични вече,наистина в болницата ти обръщат внимание и сестрите и секретарките там са точни,а за нашите доктори - нямам думи.Беше ми гадничко там защото все пак си е болница и досега не бях лежала в болница,дано вече чак като ще раждам да ми се наложи да вляза там и да мине всичко ок.Иначе всичко е наред с мен и бебка  :)Вече тежи 1200 гр.,вчера я гледа д-р Б.Бойчев.

Това е засега от мен ,успех на всички  :wink:

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #697 -: Септември 11, 2009, 20:01:16 pm »
Здравейте момичета. Вчера писах но нещо май не се е получило.  :?
Първо ЧЕСТИТО на Зори. Да сте живи и здрави и много щастливи от тук нататък (в което не се съмнявам). Да нагушкаш малкия мъж и от нас.
Цеци чеситити ти  :bori_007: :bori_008:. Щом се налага да полежиш малко и това е най-доброто за теб и за бебките, значи ще лежите. Приеми го и от хубавата му страна, сега е момента да си почиваш активно. И няма да усетиш колко бързо ще дойде момента и ще гушнеш двете малки принцески. А ние ще сме тук и мислено ще сме с вас и ще те подкрепяме.  :D
Lady, къде се изгуби? Липсваш ми. :(
Много целувки на всички и весела Събота и Неделя!

[/url]
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #698 -: Септември 12, 2009, 16:16:49 pm »
аз от скоро сам пациентка на д-р богомил бойчев но съм много доволна сега ми предстои лапароскопия на 09.11.много ме е страх но.....
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #699 -: Септември 12, 2009, 19:23:26 pm »
shoni_s  :welcome_1:
Няма от какво да се страхуваш. Естествено докато не мине няма как да ми повярваш, но се опитай. Всичко ще мине добре, а имай предвид и че ще си в много добри ръце. Не се притеснявай да питаш, а и можеш в темата да намериш доста полезна информация, която се надявам ще те успокои и окуражи. Смело напред. :D

[/url]