0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #660 -: Август 14, 2009, 10:16:12 am »
Много ви благодаря момичета,бяхте ми много полезни.
new_hope и аз четох че тази доктор Джендова е най-добрата на ядреномагнитния резонанс.Ще я потърся в болницата и ще говоря и с нея.Дано и при мен не се открие аденом.Боже дано това  е края че от 2 години се въртя в кръг от който немога да изляза.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #661 -: Август 15, 2009, 11:58:47 am »
Пожелавам ти го от цялото си сърце, защото правилната диагноза е почти спечелена битка.  :wink: Успех.


Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #662 -: Август 16, 2009, 16:10:07 pm »
desislavajekova дано на повторното изследване е поспаднал този хормон. Охх мила кураж.

Zorito_ напиши с две думи как си ти и бебчо!!

Мартео пак се загуби цяла седмица-предполагам че всичко е ОК.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #663 -: Август 17, 2009, 13:24:52 pm »
Здравейте!
И аз и бебо сме добре.Той вече е 3,500 кг , а и аз не съм малка :oops:
До прегледа про д-р Бойчев си пиех но шпа и магнерот, но той вече ми каза да не ги пия и в края на тази седмица или нчалото на другата - зависи от оплакванията ми от подготвителните контракции ще постъпя в болница и ще решим за дата за секцио, ако  естествено до тогава бебо не реши да се роди по нормален път :)
Сега вече последните дни ми е адски изнервено- не искам да се ядосвам  за да не вредя и на бебо, обаче на моменти имам чувството ,че направо ще се побъркам от нерви. Пожелавам  това да нервно състояние да не го изпитвате :) аз гледам да се разсейвам като чистя, подреждам и така...

Благодаря ви много за загрижеността и подкрепата и обещавам вече след изписването ми с бебо да ви се похваля с хубава новина  :wink:
*

    marteo

  • ***
  • 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #664 -: Август 18, 2009, 21:37:43 pm »
Момичета, аз нямам време да ви чета и пиша, защото този месец сме се отдали на пълна почивка. Сега съм чела каквото пропуснах, но не съм компетентна относно високия пролактин, та за това не се обаждам  :wink:
Към 10ти септември ще съм на линия, а до тогава дано само с хубави новини да пълните темата!
Прегръщам ви!
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #665 -: Август 19, 2009, 16:09:22 pm »
Zorito_ чакамете с най-хубавата новина!! Безпроблемна среща с новия член на семейството ви. :D

marteo както се казва по старосеслки-блазе ви!! Цял месец почивка  :wink:.

Вивал ако не се лъжа днес беше на консултация. Намини да се отчетеш  :D
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #666 -: Август 19, 2009, 17:46:19 pm »
Току що се върнах и бързам да се отчета.Бебчето е 100%момиченце.Вече тежи 570гр и е дълго 26,5см.Док каза, че всичко ни е наред(да чукна на дърво).Изписа ми магнезий,който ще пия поне 2месеца,дадоха ми направление да проверим кръв и урина, и така...Всички бяха в чудесно настроение и макар,че почаках час и половина не усетих кога мина времето.Красито обясняваше на някаква жена, че док.отивал в чужбина за няколко дни май през следващата седмица , но не съм много сигурна,че съм разбрала правилно.Казвам само да знаете ако някой е записан за тогава.
Зори стискам палци.Знаеш с теб сме и всичко ще е наред.Нервите са нормално нещо, но не ги оставяй да те победят :wink:
Мартео приятна почивка.
Целувам ви! :bighug:
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #667 -: Август 19, 2009, 17:48:59 pm »
Честити розови гащички vival.Радвам се че всичко е наред при вас.Ние сме за петък записани да видим и ние как сме  :D

*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #668 -: Август 19, 2009, 18:03:50 pm »
Майче ще чакаме с нетърпение да разказваш.Май ти си с другата беба за сега :D :wink:
Целувки!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #669 -: Август 20, 2009, 08:16:06 am »
Браво вивал че всичко е наред!!!
 :DОххх аз имам час заследващия петък и така го чакам... дали няма да го има док? Да се обадя ли да питам?
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #670 -: Август 20, 2009, 08:57:08 am »
Цеци,обади се непременно.Дано да греша,но ако съм чула правилно поне ще можеш да измолиш Ванчето за по-ранен друг час.Успех и пиши какво е станало :)
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #671 -: Август 20, 2009, 09:37:04 am »
Момичета,знаете ли дали доктора прави и профилактични прегледи за рак на гърдата?
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #672 -: Август 20, 2009, 15:04:23 pm »
Момичета,размина ми се с високия пролактин,всичко вече е ОК.Сега искам да се запиша за инсеминация-сега някоя от вас ще ми обясни ли как става с ходенето защото искам да е стимулирана,кога трябва да ида и според вас дали да се запиша веднага или да си почина от стреса с този пролактин?
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #673 -: Август 20, 2009, 15:05:29 pm »
6о6и док.разполага с мамограф и прави такива прегледи
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #674 -: Август 20, 2009, 15:42:20 pm »
Благодаря ти,Vival!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #675 -: Август 21, 2009, 08:34:10 am »
ЕЕЕЕее desislavajekova милата, толкова го мисли този хормон, но важното че всичко е наред.
Сега искам да се запиша за инсеминация-сега някоя от вас ще ми обясни ли как става с ходенето защото искам да е стимулирана,кога трябва да ида и според вас дали да се запиша веднага или да си почина от стреса с този пролактин?
Понеже ще ти бъде първа инсеминация според мен си запиши час от 2 до 3 на цикъла. Има различни схеми на стимулация, но мисля като отидеш в тези дни док. ще ти каже от кога да започнеш лекарствата. Ти самата прецени как се чувстваш и дали си готова за тази процедура,аа ако нямаш търпение действай!!!

Аз вчера следобед имах лека тежест, изтръпване, а като съм в легнало положение може би и втърдяване на корема. От дясно ми беше направо издуто-явно едното бебе е там а другото някъде в ляво но по навътре. Пих нош-па ама аз немога да се ориентирам това контракции ли са, какво е... сега съм добре!
Не съм се притеснила, но вие имате ли подобни оплаквания. Ако продължи ще звъня, засега мисля да не досаждам.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #676 -: Август 21, 2009, 22:34:14 pm »
Здравейте и от мен момичета,голямо чакане чакахме  :P за нашия док. имахме час за 15 ч. а влязох в 18.10  :P.Всичко е наред при нас,100% чакаме момиченце  :lol:,тежи 860 гр.Док ми каза да не лягам по гръб защото не е добре за бебето,само на лявата страна или на дясната,да си пия магнерота,пита ме дали съм усещала твърд корема си,дали имам болки и оплаквания и такива рабори.Мериха ми кръвното и килограмите.На 23 септември е втората фетална морфология (4Д).
Цеци и аз имам такива усещания,като тежест особено сега вече започвам да усещам тежест,а при теб са и две мисля че е нормално.Питай док.все пак.МОже и да са леки контракции,но и аз незнам какво са те,понякога имам като спазми нещо и леки болки но моментни.Не чух нищо за другата седмица дали ще е в чужбина.Можеш да се обадиш да попиташ.

Засега това е ,лека нощ  :sleeping:

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #677 -: Август 22, 2009, 10:28:35 am »
Здравейте момичета и от мен. Много се радвам, че всички сте добре. Vival, maya_20 честити  :bori_016:. Цеци, чакаме да видим и ти с какво ще ни зарадваш. :D
Не си мислете, че като не пиша това значи че не ви и чета. Напротив чета ви, но просто мисля че няма как да се включа в теми в които не съм изобщо компетентна. Е, дано скоро да започна полека полека да ставам по-компетентна в тези хубави темички за бременност и бебчета. :wink:
При мен няма нищо ново. Чакам си часа, но поне успях да си подам докумените а фонда, та и там започна чакането.
Desislavajekova,  супер че проблема с пролактина се е разрешил толкова бързо и успешно за теб. И аз мисля като Цеци, че като за първа инсеминация, 2-3 ден ще е добре да те види док и да прецени как ще процедирате за инсето. Стискам ти силно палци.
Много  :bighug: на всички.


[/url]
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #678 -: Август 22, 2009, 11:21:13 am »
Eй Майче браво на вас и официално честито за малката бебанка  :bori_016: За сега сме с две момченца (на Зори и Мартео) и две момиченца.Чакаме Цеци да си каже думата следващата седмица - :bori_004: :bori_007:  :D Според мен това, което ти предстои е третата фетална морфология и ние ще ходим за 4D на 25.09.Първата ни беше в 12седмица,втората (първи 4d видеозон )във 18седмица и сега е третата.Поне така мисля, може и да греша  :oops: Не че има такова голямо значение де. :D
Пожелавам ви да се пазите много всички. :bighug:
Рали вече сме си провлачили краченцата и сме пуснали едно малко бременелско вирусче, така,че вие с Деси и Лейди скоро ще сте в нашият "отбор" :D :wink: Само няма да спирате да се борите и да вярвате в мечтата си.
Целувки от мен.
До скоро!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #679 -: Август 24, 2009, 08:08:56 am »
maya_20 почакали сте при док. но си е заслужавало-честита Бебка  :D. Ами аз получих още няколко кратки втърдявания само от дясно, и както предполага Вивалчето сигурно бебето се обръща. :lol: Ама като за първи път - се чудиш какво става, нормално ли е  :lol:? Аз в петък - 20 г.с. ще ми е втората ФМ. Другата седмица ще се отчета, че ще си бъдем на село събота и неделя.

ralitka браво за фонда. Така за твое лично успокоение ще си знаеш, че имаш още един шанс без да влагате огромната сума като на платено инвитро. Нещата ще се подредят. А ти бъди сигурна, че ще станеш много компетентна по много въпроси-с тези ходения по лекари. Ние за 2,5 г. опити без прекъсвания се понаучихме на разни неща  :lol:.

сме си провлачили краченцата и сме пуснали едно малко бременелско вирусче
Даа да-няма как да бъдат пропуснат от тази "зараза"!!!
Чао