0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #760 -: Октомври 02, 2009, 11:08:07 am »
Момичета,от цялото си сърце Ви благодаря за подкрепата!Ние уж всеки ден правим опити,но така и не се получава.Не съм пробвала с тестове за овулация,но май този месец ще си взема.Моя приятелка от години прави опити за бебче и не се получаваше.Преди няколко месеца си мери температурата в ануса,беше над 37 градуса точно тогава пробваха и се получи.Незнам късмет ли е,случайност ли,Божия намеса ли е,но вече е бременна в четвъртия месец.Ще взема и аз да опитам така,пък дано се получи.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #761 -: Октомври 02, 2009, 19:19:03 pm »
Момичета, включвам се само за да кажа здравейте. Всеки ден ви чета, но нямам особено време да пиша. Надявам се че всички сте добре. А на тези които се притеснявам искам да има кажа, че не са сами и че им стискам палци в най скоро време да се похвалят с хубави новини. Смело напред.
При мен няма нищо ново, чакам ли чакам. Малко имах притеснения че може да съм неразположена за прегледа при Стаменов, но с Бойчев измислихме схема така че да не се получи така. И сега съм малко по-спокойна.
Това е от мен засега. Много  :bighug: на всички.

[/url]
*

    бина

  • ****
  • 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #762 -: Октомври 02, 2009, 19:53:30 pm »
Не се отчайваите момичета всички ще си имаме :babyflips:имайте вяра знам,че е трудно за всички но ще се справим.А за ЦС има значение кога ще се направи и другото което знам със сигурност е,че Док.Бойчев в неделя почива,но за събота незнам как стоят нещата.Успехи на всички горе главите.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #763 -: Октомври 02, 2009, 22:31:33 pm »
Здравейте,мили момичета,аз съм също пациентка на др.Бойчев от 2008г,той в събота работи,аз лично съм правила инсе в събота.Но за пояснение аз ходя при Любомир Бойчев,за съжаление още няма хубави новини,но ще стане све някога.Успех на всички,знам че скоро ще люлеем и ние бебчета,а за доктора мога да кажа,че е ВЪРХА. 
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #764 -: Октомври 03, 2009, 10:39:20 am »
didundri  добре дошла сред нас,и ние сме пациентки на Л. Бойчев,радвам се че се включи и ако искаш може да споделиш с нас,с какво се борите,и докъде сте стигнали?
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #765 -: Октомври 03, 2009, 14:14:58 pm »
Здравейте,Деси,благодаря ти мила.Когато посетих др.Бойчев за първи път останах очарована,защото до тогава 2г.се мъкнахме по лекари,който първо те гледат в ръцете.Др.Бойчев ми обеща че и ние ще имаме бебче,тогава разбрах,че той е НАШИЯТ ЛЕКАР.Накратко,ние със съпруга ми се опитваме да имаме дете от 5г.Ходихме във Варна там правихме две инсета неуспешни.Там си направих ЦС много ме боля,след като станах от леглото припаднах,но всичко мина.Оказа се,че тръбите ми са проходими.Септември 2008г отидохме за първи път при Бойчев.Той предложи да направим едно инсе,ако не се получи да си пусна имунологични изследвания.Оказа се, че един показател не е в норма.Следва вливане на имуновенин,след това още 2 инсета,след това вливане на интралипид,още едно инсе,след това пиене на витамини пак инсе,но без резултат.Не сме се отчаяли,напротив доктора каза че няма отказване.Успех на всички.
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #766 -: Октомври 03, 2009, 20:42:43 pm »
Здравейте, сладурки!
Да не сте ме забравили?

Зорито, честито бебче, миличка! Много се радвам за теб!

Цеци, Вивалче, Мартео, Майче, /дано не пропускам някой/ лека бременност и още по-лек финал ви пожелавам!

Аз не съм писала отдавна тук. Но сега имам повод да се похваля - обадиха ми се от Фонда, че сме одобрени, занесохме си Заповедта при Стаменов и сега ще чакаме оттам да ни се обадят кога да отидем. Друго интересно при мен няма. Правим опити, но няма ефект за съжаление. Освен завишените НК-клетки имам и тромбофилия. Може би заради това не се получава. Не знам. Само знам, че много го искам и няма да се предам!

Успех и късмет на всички!
*

    marteo

  • ***
  • 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #767 -: Октомври 03, 2009, 20:50:06 pm »
Cream-че, честитооо!!!
Нямаш си на представа колкое радвам за теб  :cheerleader:
 :welcome3: на новите попълнения и дано ни зарадвате скоро с  :bfp:
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #768 -: Октомври 04, 2009, 09:56:12 am »
Браво cream,много се радвам за теб  :), липсваше ни в нашата темичка  :),
не се предавай смело напред и стискам палци да стане от първия път.Ех че хубава новина  :).
Сега искам и lady да се появи с някоя хубава новинка :).Доста се изпозагубихте през лятото.

marteo,при теб какво се случва,говорихте ли с док.за раждането,как ще раждаш,какво да си носиш в болницата?Ние все още нищо не сме говорили.Кога ти е термина?

Успех на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #769 -: Октомври 04, 2009, 12:44:51 pm »
cream,браво това все пак е крачка напред,успехът най-вероятно е много близо!Разбира се че няма да се предаваш та ти си на финалната права.Пожелавам ти скоро и от клиниката да се обадят.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #770 -: Октомври 04, 2009, 12:47:08 pm »
cream изобщо не съм те забравила мила :)! Даже ти надничах в профила :oops:, да видя и да разбера нещичко за теб. Зарадвах се преди два дни, че имате одобрение от фонда, а днес още по-вече се радвам, че ни писа.
Само знам, че много го искам и няма да се предам!
Поздравления за чудесния тон, който усещам.
Силно те  :bighug:

didundri и вие от доста време правите опити. До колкото разбирам, май сте на следващ етап инвитро. Да ви кажа аз се плашех много от тази процедура, но не е толкова страшно. Просто емоционалното натоварване е в повече, но с добра нагласа и подкрепа и това неможе да се каже, че е трудно.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #771 -: Октомври 04, 2009, 14:55:43 pm »
Цецинка много си права,аз чакам одобрение от фонда и дано скоро ми се обадят.Лично Бойчев ми предложи този вариант,защото 6 неуспешни инсеминации са достатъчно.Притеснявам се малко,защото ние сме с неизяснен фактор и дано не ни пренебрегнат.
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #772 -: Октомври 04, 2009, 16:44:51 pm »
Цецинка много си права,аз чакам одобрение от фонда и дано скоро ми се обадят.Лично Бойчев ми предложи този вариант,защото 6 неуспешни инсеминации са достатъчно.Притеснявам се малко,защото ние сме с неизяснен фактор и дано не ни пренебрегнат.
Няма да ви пренебрегнат. Няма такъв вариант. Пожелавам ти по-скоро да ти се обадят от Фонда. До колкото разбрах си се насочила към Малинов. Ходи ли вече на преглед там?
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #773 -: Октомври 04, 2009, 16:53:38 pm »
Не съм ходила на преглед в Малинов.Др. Бойчев ни подготви документите,а в Малинов ходихме за да ни напишат етапната епикриза,документите пратихме по еконта и така.До колкото разбрах след като ме одобрят тогава трябва да отида в клиниката.
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #774 -: Октомври 05, 2009, 09:00:53 am »
Честито,Cream!Това е страхотна новина.Много се радвам за теб.Дано се получи от първия път.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #775 -: Октомври 05, 2009, 10:02:09 am »
Честито,Cream!Това е страхотна новина.Много се радвам за теб.Дано се получи от първия път.
На cream този опит от фонда ще и е втори :(.
Няма да се връщаме назад, че спомените са болезнени.

didundri и аз не мисля, че ще пренебрегнат двойките с неизяснен стерилитет. Все пак 6 инсем. за 5 год. опити хич не си е малко.Дано скоро ви се обадят.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #776 -: Октомври 05, 2009, 10:53:00 am »
Дано,Цецинка,ние сме 1964 номер и се надявам да стане от първия път.
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #777 -: Октомври 05, 2009, 20:14:43 pm »
Здравейте мили момичета :D
Аз днес се върнах от Тутракан.Полежах там петък,събота и неделя и вече съм в болничен и ще си почивам.Ох толкова много имам да пиша,че незнам от къде да започна :oops:
Първо едно искренно :welcome3: на Кремчето,която постави основите на този форум  :D Онзи ден Цеци ми каза за положителните новини около вас и много се зарадвах и както ти обичаш да казваш ще си провлачим краченцата много скоро да ни зарадваш с още по-вълнуващи постове,прегръщам те силно и стискам палци.6о6i както Цвети ти е писала при нас се получи на 10ят месец след лапарото.То си е Божа работа наистина и съвсем не означава,че и при теб ще е така...Със сигурност мога да кажа много да слушаш док. какво те съветва и да не се вманиачаваш много, че непременно трябва да стане сега.Знам,че е трудно, но се опитай.Аз правих тестове за овулация няколко месеца след лапарото и в последният преди прегледа,защото знаех,че като отида ще ме пита дали съм правила.Общо взето отчитат правилно,но не ми бяха първа мисъл.Стремях се да се отпусна максимално и да правя любов а не бебе :lol: :wink: и се получи...наистина ако док.казва,че всичко е наред трябва са се довериш и да спреш да пресмяташ.Спермограма правихте нали?
Майче,Мартео аз говорих с док. за раждането на последният преглед (25.09)той каза,че не е рано да го обсъждаме обаче ме остави да си блъскам главата сама :)т.е за сега изгледи за секцио няма, въпросът е нормалното с епидурална или само с локална упойка да бъде.Питах какво ще ме посъветва, той каза,че нищо не иска да казва за да не му се сърдя после :lol: Общо взето сега поразпитах и се оказа понеже е много важно,че първо анестезиолозите са русенци и от тях само един много става (ако се съгласи да поеме ангажимент), второ ако всичко започне нормално и сложат упойка може да се забави родовият процес и да се наложи форцепс и трето ако не се дозира правилно упойката може да няма полза от нея т.е пак да те боли или пък да те обезчувстви напълно т.е да разчиташ само на акушерката,която ще ти казва кога да напъваш а то като загубиш възможността да усещаш тялото си едни напъни ще бъдат....с две думи второто произлиза третото ама малко им размених местата :oops: На последно място слагам цената 100лв(които предварително плащаш на касата),защото мисля,че в такъв момент парите нямат значение.За себе си реших, че ако всичко е наред и не се наложи секцио по здравословни причини ще раждам нормално с локална анестезия пък ако видя, че чак толкова не издържам ,ще поискам епидурална.Все пак най-важно е да родим здрави бебета и да не ги измъчим много при самия процес,който и за тях е достатъчно мъчителен.И най-важното колкото и да е трудно да си го представим много е важна позитивната нагласа т.е максимално да се игнорира страха ,защото изпитвайки силен страх стимулираме производството на хормон, който увеличава болката и става по-лошо.Ако вие имате други мнения ще се радвам да ги споделите.Майче как мина феталната на 23.09?
На новите момичета искам да пожелая много сили и кураж.Всичко си идва на мястото,просто на всяка от нас е писано да измине различно дълъг път за осъществяване на мечтите :wink:
....само да добавя за след цветна снимка задължително дамски превръзки(това днес го разбрах от едното момиче в стаята)
Целувки и една гореща :bighug: за всички
До скоро!
п.п.Зори как сте с малкото юначе?
« Последна редакция: Октомври 05, 2009, 20:31:10 pm от vival »
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #778 -: Октомври 06, 2009, 16:49:59 pm »
Здравейте момичета!
Аз също съм пациентка на нашия доктор.Имам правена лапароскопия за опъване на тръбите,след това продухване.Тази година направихме и две инсиминации.Сега вече чакам първия си час за инвитро при д-р Стаменов в София който е на 17.Има ли и други от вас на които им предстои инвитро при Стаменов или са правили там?
д-рБойчев ми каза че той ще ми прави стимулацията,а в София ще отида за самата процедура.Дали наистина е така?Ще се радвам ако някои от вас може да ми помогне като ми разкаже малко за това което ми предстои!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #779 -: Октомври 06, 2009, 19:01:00 pm »
Ivkon дано да ме одобрят и ние също ще правим инвитро при Стаменов.Незнам точно как ще стане със стумулацията,но ти за това не се тревожи.Бойчев ще ти обясни всичко.Дано да ни зарадваш скоро с положителен тест.