0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #600 -: Юли 10, 2009, 14:20:56 pm »
Момичета миналата седмица се записах на ЖК при д-р Бойчев и ми дадоха направление за изследванията и за влагалищен секрет. Имам бременна колежка и тя ми вика "ООооо трябва гинеколог да ти го вземе този секрет" и сега мисля, ако аз се опитам да го направя може ли да объркам нещо? Нещо по-особенно има ли? Момичета помагайте, който сте правили.... :oops:

Цеци, и аз бях така като теб шашната,когато трябваше да си взема секрет.Не е нищо кой знае какво.Аз по него време си слагах утрогестан и горе долу знаех колко мога да пъхна тази клечка където трябваше.На сутринта преди да отида на изследване се "бръкнах" за секрет  :oops: и отидох да го оставя.Хубаво и урината да си носиш от у вас,че аз като давах тогава в стоматологията в лабораторията беше гадничко  :oops:Все пак внимай с клечицата ,нищо няма да усетиш.

Лейди стискам палци  :eggsperm:

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #601 -: Юли 10, 2009, 18:06:52 pm »
Vival ми се претече на помощ първа по телефона, после и Мая20 ме успокои  -решено: няма мищо страшно, ще го правя сама секрета  :lol:. Все си е по друго като чуеш и друго мнение. :D Благодаря ви!
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #602 -: Юли 11, 2009, 12:09:08 pm »
Здравейте мацки!Мина и втората ни фетална морфология, за щастие всичко е наред.Видяхме едно усмихнато дребосъче,което док. каза,че ще е момиченце :D
За сега ми каза да спирам всичко без аспирин протекта,и ми изписа витамини за бременни "O-MAMI".Някоя от вас пила ли е такива,да си каже мнението, че малко се чудя дали има смисъл да пия синтетични продукти при положение,че си хапвам поне по 2кг плодове и зеленчуци на ден.Благодаря предварително :wink:
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #603 -: Юли 11, 2009, 14:43:13 pm »
честити ти розови гащички  :bori_015: vival, много се радвам за теб  :D.Не съм пила такива витамини още.И аз чакам нашата ФМ във вторник,нямам търпение да видим нашето дребосъче как е и как се развива и какъв му е пола естествено.

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #604 -: Юли 12, 2009, 01:24:45 am »
Здравейте!
Аз отдавна не съм се вклювала, но иначе редовно чета написаното от вас във форума. Vival аз съм бременна в 33-та г.с. на мен Бойчев съща ми беше изписал " О мами " - пиех ги два месеца.Сестра ми докато беше бременна и тя ги пиеше 2 месеца - отново по негово предписание. Е вярно, е че беше през зимният период - когато няма толкова голямо разнообразие на плодове, но мнението ми е, че направената комбинация от много видове витамини в тези хапчета е по силна отколокото на 2 или по вече кг плодове и бебето има нужда от това в началните си стадиии. Сестра ми роди хубаво, голямо и здраво бебче :)
Е това е моето мнение, а иначе немога и неискам да се налагам.
Аз освен тези витамини никакви други не съм пила оттогава насам.А кръстницата ми като е била бременна с нейното момиченце каза че Бойчев й е изписвал много много витамини - вкл и за коса, нокти и др. Явно той си преценява при всеки индивидуално.
Иначе при мен засега слава Богу всичко е добре ( с изкл на това че хемоглобинът ми беше паднал доста , но пих едни ампули и сега при следващото изследване се надявам вече всичко да е ок ).Мина и вторият 4D  и сега чакам да дойде 22-ри юли да отидем да се разберем окончателно за раждането.
За условията в болницата - доколкото разбрах от сестра ми има си всичко, чисто е и всички са много внимателни.В нейната стая - 1-ва нямаха топла вода в банята и ходеха да се къпят на горният етаж.
Май много се поотпуснах в писането.На всички бременни пожелавам леко бременеене, а на другите момичета  повечко сили, търпение, ВЯРА и най - късно след моето раждане( по принцип терминът ми е на 28,08, но сигурно ще стане по-рано защото бебо е голям) да започнат една по една да се хвалят с  :bfp:
 :bighug:
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #605 -: Юли 12, 2009, 18:48:51 pm »
Зори като не се включваш често и забравяме да те питаме как си ти и бебо,ааа пък то не останало много време до голямата среща (а какво бебе очаквахте). Много се развълнувах с теб-желая ти леко раждане и после да разказваш :D.

И тук честито на vival за усмихната мома.  :lol:

maya_20 ще я поздравим вторник.

*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #606 -: Юли 13, 2009, 15:27:01 pm »
Vival, ще вържем панделки значи. :D
Зори, ами то не останало. Момче или момиче чакате. :D
Цеци, разбирам страха ти. И аз съм една паника. Даже едни хапчета трябваше да си слагам вагинално и не можех та карах моя мъж да помага  :D

Много ме радвате всички!  :grouphug:
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #607 -: Юли 14, 2009, 16:36:03 pm »
Здравейте момичета,радвам се че пишете само добри новини,само така да бъде и за напред.А сега ако можете помагайте-имам да изследвам хормони ТАТ,МАТ,TSH,FTy,FSH,LH,Prolactin,моля ви кажете ми прече ли ако ги изследвам всичките на 3-5 ден от месечния цикъл?
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #608 -: Юли 14, 2009, 18:14:07 pm »
desislavajekova TAT и MAT съм ги изследвала на прозиволен ден, та мисля че не се влияят от МЦ. FTy хормона не го знам. Само за Пролактина ако незнаеш мен в клиниката в София ми го изследваха и ме предупредиха да си почина и наспя добре предната вечерта, да постоя половин час пред стаята за даване на кръв,да не съм пила кафе и яла шоколад,(да не се пипат гърдите), защото бил стресов хормон.
Май може наведнъж-Ако някой има друго мнение да пише.
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #609 -: Юли 14, 2009, 21:34:01 pm »
Момичета първо искам да ви благодаря за поздравите и пожеланията - много сте мили :bighug:
Деси, и аз като Цеци мисля,че ТАТ и МАТ може по всяко време,защото те са показатели за
функцията на щитовидната жлеза.Останалите май ги имаше в няква комбинация за по-ниска цена.Предполагам,че в лабораторията ще ти кажат дали можеш да ги пуснеш наведнъж.Аз като ги изследвах мисля,че няколко от тях трябваше да се правят и между 20-23ден от ,заради различните им стойности в началато и края на цикъла,но не си спомням кои точно бяха.Ако имаш притеснения защо не се обадиш на Ванчето(акушерката).Сигурно знаеш тя е в клиниката всеки ден от 11.00ч,обаждаш се казваш,че искаш да говориш с нея и задаваш всички въпроси.Успех! :wink:
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #610 -: Юли 14, 2009, 21:39:57 pm »
Здравейте!
Очакваме си момченце и доки каза, че сигурно няма да се роди по-малко от 4 кг.Но като се роди ще пиша с подробностти.Варно, че не остана много време, но колкото по-малко време остава толкова на мен ми се вижда повече и нямам търпение.Имам чувството вече, че и на бебо му е тясно - отвсякъде ме побутва подритва :) - много е приятно това негово постоянно мърдане ( е понякога малко болезнено, но... това е сладка болка) - пожелавам ОТ СЪРЦЕ на всички да изпитат това прекрасно чувство - нещо да мърда точно под сърцето ти!

Колкото за тези хормонални изследвания ТАТ,МАТ,TSH,FTy,FSH,LH,Prolactin аз лично съм си ги правила точно в този период - 3-5 ден от месечният цикъл.Тях си ги правих точно за първият преглед при д-р Бойчев  - така беше казал той.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #611 -: Юли 14, 2009, 21:45:45 pm »
Аз като ги изследвах мисля,че няколко от тях трябваше да се правят и между 20-23ден от ,заради различните им стойности в началато и края на цикъла,но не си спомням кои точно бяха
Май в тези дни се изследва Прогестерона.

Засега си имаме две момчета-на Зори и Мартео и една мома на Вивал :D.
Очакваме още нови попълнения!!!
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #612 -: Юли 14, 2009, 21:48:39 pm »
Момичета, как сте решили да раждате? Въпреки че още няма резултат при нас, аз отсега го мисля този въпрос. Изморих от следене каква ми е температурата, има ли няма ли овулация, кога трябва да правим секс, кога да пропуснем... и се ангажирам с други мисли. Сигурно всеки случай е индивидуален, но ми е интересно док. какво ви препоръча.:)

Цеци, следващите ще са твоите попълнения, така че ти си на ход  :lol:
« Последна редакция: Юли 14, 2009, 21:50:38 pm от Lady »
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #613 -: Юли 14, 2009, 22:06:49 pm »
Неееее,днес чакаме първо Майчето да се запише с бебче :lol:



-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Пък за раждането има много време ама аз мисля да е нормално както ни го е дала природата(освен ако док.не прецени друго).Тези моди със секциото с повод и без нещо не ми допадат  :wink:


бел. мод. Можеш да редактираш свой пост до 2 часа след публикуването му. Моля ползвай бутона "редактирай".
« Последна редакция: Юли 14, 2009, 22:46:24 pm от Pesheck »
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #614 -: Юли 14, 2009, 22:23:10 pm »
Ох, Майче извинявай, че те пропуснах. Ами ти май днес трябва да похвалиш как е минало. Нали за вторник беше прегледа...

Проявявам разсеяност. Това ще да е признак за ранна бременност  :D :D :D
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #615 -: Юли 15, 2009, 12:18:17 pm »
привет и от мен най накрая, при нас всичко е наред,док .каза че му се вижда мома,но неможа да потвърди 100%.Тежим 380 грама,изписа ми "О Мами" и "Магнерот"(магнезий).Следващия ни преглед е на 21 август и ми дадоха направление за изследвания-кръв и урина.Записаха ни на 4д ,много е вълнуващо,пожелавам го на всички момичета да се гледат и те на 4д скоро.

*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #616 -: Юли 16, 2009, 17:27:10 pm »
След ИКСИ меслех си, че ще родя секцио. Доктора ме увери, че мога да родя нормално, и така живеех с тази мисъл. До последно чакахме момата да се смъкне. Даваха ми хапчета за скъсяване на шийката- нищо. И родих със секцио.
Така, че не се знае какви изненади ще ви поднесе природата.
Хубавото, е че д-р Бойчев е за нормално раждане, по хубаво няма от това. Направете си уговорка предварително, че той ще ви изражда.

[/url]
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #617 -: Юли 16, 2009, 22:16:10 pm »
maya_20 радвам се, че с бебка сте добре. :balk_103:

Аз самото раждане все още не го мисля-каквото каже доктора, а и е рано да обсъждаме тази тема. Даже си мислех за теб ЕVIQ - и ти си отговорила защо се е наложило секцио т.к. и аз съм след АРТ процедура. Но явно времето ще покаже. По скоро се замислям да не тръга да раждам точно по големите празници, но няма смисъл от сега да се впрягам в такива размисли. :lol:

Lady разбирам те относно секса-аз овулация нямам и пак като дойдеше 12-14 ден на МЦ и си викам "ами ако този месец случайно имам О"-и давай секс, но така ми беше много трудно по задължение. Еее сега това удоволствие и да искам ме е страх и предпочитам да не рискувам. Та незнам какво да те посъветвам-май по-скоро да не се насилвате.

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #618 -: Юли 18, 2009, 12:36:58 pm »
Браво момичета. Много се радвам за всяка една от вас. Продължавайте с хубавите новини. С повече усмивки и хубави мисли няма да усетите как ще дойде мига, в който ще гушнете своите бебчета.  :bighug:

[/url]
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #619 -: Юли 20, 2009, 13:02:04 pm »
Момичета днес си взех резултатите от кръвните изследвания и хемоглобина ми е 107 при реф.гр.120-160.
Трябва ли да се притеснявам, че е под нормата. Месце ще хапвам по-вече, че досега чак всекидневно не съм яла.

Zorito_ при какви стойности на хемогл. ти изписа док. лекарства?

Нещо имам и леко разстройство (при положение че все стрдам от запек :oops:) и дне ще съм на препечени филийки и мисля ще се оправя. Иначе като цяло съм добре.