Ох и при нас проблемът за гледането на децата стои на дневен ред.
Аз лично бих се доверила на свекърва си, защото тя е гледала баткото една година.Е,вярно с някои работи не бях много съгласна, но те не са били от съществено значение и не сме имали проблеми.
Ако беше здрава и силна, бих и поверила бебетата без проблеми.Поначало не бих се доверила на жена, която не е имала собствени деца.
При нас остава вариянт за ясла или друга възможност са така наречените частни детски градини от вкъщи, където детето се гледа в къща,с много малко други дечица/има определени изисквания/, жената,която се ангажира с гледането е минала провинциалните курсове и други куп програми, къщите са проверени от комисия за безопасност.Преди да си повериш детето,отиваш и разглеждаш къщата, жената, семейството, задаваш въпроси какво ще се готви за ядене и всичко каквото те интересува.Но както и яслите така и тези домове за скъпи,но хората нямат избор и ако искат да се върнат на работа, трябва да си дадат децата някъде.
При мен жена вкъщи ще ми излезе много скъпо и колкото и да оценявам високо този труд, не мога да си го позволя.
А и нали трябва да се спестява за университет
Баткото тази година завърша и ни чака и студент догодина.
Честно да ви кажа,понякога,въпреки ,че съм им майка и ги обичам безкрайно, ми се струва, че не им давам цялото внимание, от което имат нужда.КОгато съм сама, толкова много неща имат да се свършват в къши, че понякога ги оставям да тичат насам натам, да си играят или да гледат телевизия, докато аз успея да посвърша нещата.За което ми става мъчно
Аз обаче не рабрах какво искаше да каже Мари с този постинг, не кърмя вече, но смисълът ми се губи.
Това е от нас.
Много здраве и радост на всички