0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Нова дъждовна седмица - 12.11.-18.11.2007
« Отговор #200 -: Ноември 17, 2007, 22:45:30 pm »
момичета да споделя за пъпчиците- на Стефи тези дни се появиха много бледокафеви, като лунички, само по-скоро корички-нито връх, нито секрет вътре, точно за два дни минаха с крем Ексципиал- струва към 10-12 лева 200 мл туба.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Re: Нова дъждовна седмица - 12.11.-18.11.2007
« Отговор #201 -: Ноември 18, 2007, 13:44:40 pm »
Та, за Икеа - аз като най-голям фен да си кажа, че съм много доволна и продължавам да си купувам по нещичко всеки път, в който вляза там. Първоначално бях пазарувала само от щатите, но тук редовно посещаваме Солунската - ами много ми е приятно това местенце и винаги си намирам още едно нещо, което да ми влезе в употреба. Аз засега не съм се разочаровала от качеството на мебелите, а имам доста неща - цялата ми кухня (бук-масив), спалня, 2 гардероба - страхотни механизими и дизайн, други разни рафтчета и етажерки - все ми харесват - най-вече заради лекия и изчистен дизайн и добри цени - аз обичам да променям обзавеждане и това ми се струва най-разумния вариант. Това обаче е моя опит от там от 8-9 години насам и стига съм ви пълнила главите  :D

Бора, решихме се, та заминаваме и ние за Солун, по фдруг повод де, но задължително ще идем и до ИКЕА. Аз най много съм се настроила да се заредя с разните му там кутии и други съоръжения, с които да си подредиш разхвърляните в килера неща/ И в Комото тука има, но много беден асортимент, а по списанията съм виждала много идейни неща, та надявам се в ИКЕАТА да ги открия.


Още ви е малко рано, но все пак ви препоръчвам да се накупите и разни предпазни неща за децата. Имам в предвид приспособления против отваряне на вратите на шкафовете, да не се прищипват пръстчетата по чекмеджетата и др. подобни. При нас вече се оказват жизнено необходими.
« Последна редакция: Ноември 18, 2007, 13:47:03 pm от gabi32 »