Мишата,  това е активното имунизиране , но не ми е попаднало къде в Бг някой го прави- а и лично аз не бих се доверил тук в БГ,
В САЩ и Мексико  не се практикува от 2002 г. Поради тази причина много двойки посещават континентална Европа за LIT.   Дори когато  в САЩ са направили HLA G  , HLA DQ / DR  , и ако има 50% или пълна несъвместимост , аз лично останах учуден от инфото, че двойките  правят  нещо като  донорско LIT/ но не в САЩ / ,  като няма  съвпадения на фенотипа  с този на дамата .
ТОва последнот мисля  обаче, според мен, че  е малко "залитане" или драстично вече отклонение, и  терапията с IVIg е упомената като заместваща или допълваща спрямо тази на LIT.
Колкото до   Alia Alia , единодушно е мнението на редица имунолози, че  в този хоризонт 7-10  дни  най-пълно се разгръща въздействието на имуновенина.
Не ми е попадало пред погледа, но ако действително IVIg  е с толкова обхватно - мисля , че откривателите му ако не са , би трябвало да получат Нобелова награда.
 Но все пак дори и с масова тежка артилерия  спрямо имунолог-те  дисбаланси , ако се подходи  с  Heparin,  Aspirin protect,  prednisol, IVIg    -  това не винаги е  гаранция за успешно имплантиране -  но както се казва - :Удавника и за сламката се хваща" нали?