Ех,Лято ,и мойта свеки е пенсионерка,живее на първата спирка на автобус 32,ние сме поредна някоя и рейса спира на 100 метра от нас,ми не идва .Последно края на август видя Зори.Предлага ми помощ,да ми изглади,че аз гладя веднъж на седмицата за двайсе минути.Ма такова е.
За празници и поводи и аз ще си дам петтяхто лева,ми обичам хубавите поводи,но не и да са с много хора,даже в тези моменти предпочитам да сме само семейството.Оженихме се двамата,двамата бяхме на Зори на изписването,така ги усещаме нещата.В тези дни,които са най "наши",най-хубаво ни е било да сме си ние само с емоциите си.Не харесвам сватби,дори и чужди,камо ли тъпан и "Прощавай рода голяма" на моята собствена.Не мерси.Напихме се с компания в рок бар и туй то.Била съм на кръщене на роднини със 120 човека,ми не ме кефи.Поканиха ни на друго с повече хора,дрес код зелено и бяло и певец Наско Ментата,познайте дали отидохме.
Не си избиват парите такива поводи,не и винаги.
Погачата на Зори беше страхотна,много ме изненадаха и развълнуваха,беше с шест жени,но не бих я направила в тая обстановка.Аз самата съм контактна ,както и всеки втори.
И мъжа ми работи без маска,там в зърното е голям, прахоляк,едва диша ,но работата е неизбежна.Това което мога да избегна,ще го.