0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #740 -: Май 27, 2020, 17:58:18 pm »
Тери, съжалявам, много ми стана мъчно :bighug: Бях убедена, че е станало  :? Аз също те прегръщам, а ти изкарай емоциите си, поплачи си, за да ти поолекне. Не го заслужаваш според мен, но може би Господ има друг план ❤
Хелиантус, същото щях да ти кажа, звъни им ти, защото може да са забравили. Егати излишното напрежение дето се създава. Пък спазвайте си уговорките бре...
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #741 -: Май 27, 2020, 18:46:19 pm »
Мисля го, премислям го... Аз не виня в никакъв случай лекарите си. Те направиха всичко, както трябва. Просто при мен може би трябват и разните му там лепила, надрасквания, ера тестове, които в моята клиника ги няма. Говорихме с мъжа ми, МОЖЕ БИ ще намеря сили да направя още един трансфер, но само, ако е на бластоцисти, дори това да означава да останем без ембриони за трансфер. Писах на докторката, да видим ще ми спира ли лекарствата, защото видях два малки съсирека кръв, значи се опитва да ми идва. И не знам може и да се събудя утре със сили за трансфер.

Реадакция: Докторката ми каза да направя тест на 16ти ден и да не спирам лекарствата. Явно таи някаква надежда.
« Последна редакция: Май 27, 2020, 18:56:44 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #742 -: Май 27, 2020, 19:13:28 pm »
Щом таи надежда, значи такава има! До като не е дошъл цикъл нищо не се знае. Изпълни си заръките, за да си спокойна, чудеса стават. След всеки неуспех ни е мъчно и е нужно време, за да се съвземем, но важното е да преминеш през този ден, защото утрешния ще е с повече светлина и надежда.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #743 -: Май 27, 2020, 19:44:06 pm »
Според мен си следва протокола. На 13ти ден щом е отрицателен, слез 3 дена пак ще е. Съжалявам.

Тери, върнете още следващия цикъл другите, но ги изчакайте на 5 ден.

Нищо не ти пречи да направиш биопсия, която си е надраскване. Това ми обясниха тук като правих.

Аз бях питала, ама никой не ми отговори. Една позната ми разказва за трансфер на 2, като се трансферират с 2-3 дена разлика. Защо? Някой идея?
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #744 -: Май 27, 2020, 20:09:50 pm »
Тери, съжалявам. Аз съм убедена, че ако върнете ембриони на 5-ти ден, ще успееш със сигурност. Не знам защо, но това ми е усещането за теб. Аз за разлика от другите усещах, че ще е отрицателен теста. Просто за мен, твоят път е с 5-дневни ембриони.

Павла, нямам идея защо, но на мен ми върнаха два ембриона, като казаха че вторият не става и единственото, което очакват от него е организмът да си помисли, че трябва да работи с два и така ще качи хормоните повече и ще помогне на хубавият. Та да не е поради тази причина, или първият да подготвя за вторият. Нещо такова ми идва на идея.

26.09.2019
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #745 -: Май 27, 2020, 20:14:07 pm »
Тери, съжалявам! Аз също бих действала още следващия цикъл с нов трансфер, щом имате замразени. Какво мисли лекарката ти за изчакване до 5ти ден на размразени ембриони?
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #746 -: Май 27, 2020, 20:14:23 pm »
Тери,аз бих направила трансфер още в следващия цикъл.Толкова време драпа с бактерии и други гадости,сега се възползвай от момента.Прави са момичетата за петдневни ембриони,говори с лекарката.Досега не си пробвала с такива,там може да е ключа от бараката.
Павла ,и аз съм го чела това за трансфер след трансфера,ама идея си нямам.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #747 -: Май 27, 2020, 20:16:11 pm »
Тери, съжелявам миличка. Много те гушкам. 5тия ден, От това което чета има разлика. Ще го мислите, но не днес. 
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #748 -: Май 27, 2020, 21:09:17 pm »
О, на 16ти ден не само ще е отрицателен, ми може вече да е < 0.100, ясно ми е това. За мен на 12ти ден няма ли имплантация, няма да се появи от нищото. Реалист съм. Но не мога да си спра сама лекарствата, защото е по схема Преднизолона и не знам каква е.

Ще ги върна, къде ще ходя. Преживяхме го и този ден. Еми за съжаление си е така, всеки път се каляваш от предишния.

Според мен връщат тридневни и петдневни, само ако ги е страх, че тридневните няма да оцелеят. А ако ги връщат на ЗЕТ тридневен и петдневен в един ден, то ще е нещо свързано с това да покрият имплантационния прозорец.
« Последна редакция: Май 27, 2020, 21:21:14 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #749 -: Май 27, 2020, 22:27:17 pm »
Айде и аз да довърша деня. След като от седмица съм в нещо като цикъл, днес бях на преглед за да ми дадат разрешение за опити уж. Ама йок. Докторът каза другият месец. Лигавицата не беше добре, само
6 мм. Предната бременност прегледа беше 1 ден по-късно и лигавицата беше 8 или 10 мм, не помня вече. Освен това няма никакви фоликули тръгнали. Каза, че ако има овулация, то тя ще е най-рано след 10 дни. Ами че то тогаз ще е 17-ти ден. Абсурд това Про да ми е направило цикъла 30 дни. Това ще е някакво чудо. Та в тоя ред на мисли се чудя дали има смисъл да хабя повече тестове? До днес съм направила 2.
Бях си навила на пръста, че и следващата ми бременност трябва да е свързана с ангелчето, ма нещо си правя сметките без кръчмаря май. Та дотук с тая идея бях.

26.09.2019
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #750 -: Май 27, 2020, 23:35:14 pm »
Тери, за съжаление е така, каляваме се, което е и добре за психиката де. Аз за последната биохимична даже не успях да се разплача, депресирах се, но най- вече заради новопоявилите се проблеми. Ще се случи при теб, знам го, просто явно ще трябва през още препятствия да се мине. Направи си план и действай! И аз сигурно, на твое място, бих отишла за друго мнение докато чакам да отворят границите, а и трансфер още другият цикъл звучи добре.

Яничка, ей така като стане е много изнервящо. Дано скоро се случат нещата и при теб, успешно този път.

Иначе аз звъня в клиниката всеки ден от събота насам, някои дни и по два пъти, говорих със рецепционисти, един път и със сестра, но се оказа грешната и уж чакам да ми се обади сестрата, която трябва да ми запише часа за ехографа, но тя все не звъни...утре пак ще звъня, много ме напрегнаха вече.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #751 -: Май 28, 2020, 00:46:53 am »
Не ме разбра, Тери. Не са различни дни ембрионите, а в различни дни се връщат. Днес 1 и след 2 дена още един. Уж единият да се жертвал, за да подготви за другия. Просто никога не съм чувала подобно нещо.
Ти дексаметазон ли пиеш или преднизолон?

Яничка, абортът ти е изместил О, а не хапчетата.Ти до кога кървя? После лигавица, че О. Не си прави тестове сега. Пробвай сред 6-7 дена за всеки случай, ако искаш или просто си правете секс пък знае ли човек...

Хелиантус, утре звъни до записан час, че да не стане пак нещо с тези хубави. Човек да не им се зарадва.
« Последна редакция: Май 28, 2020, 00:48:45 am от Pav-la »
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #752 -: Май 28, 2020, 08:55:00 am »
На 2х1 Преднизолон съм, 17ти ден. Четох че такава доза за толкова дълъг период от време се води значително количество и изисква спиране по схема.
Яна, лигавицата нараства рязко след овулация. В момента, в който овулирам за един ден ми нараства с по 3мм.
Хелиантус, там не става ли като в България: отиваш и чакаш да те приемат?
Вчера вечерта в тоалената имах два малки съсирека кръв, като единият не беше точно съсирек. Имаше си жълтеникав център, струва ми се, че беше единият ембрион, защото цикъл все още няма.
Ще ги попитам за чакане до 5ти ден, въпреки, че имаме само два ембриона. Ако оцелеят и асистирана хетчинг ще искам. В моята клиника нищо друго освен това не се предлага. Ни лепила, ни надрасквания.
Сигурна съм, че имаше наченки за имплантация. Имах едно дращене на матката и все едно с игли ме бодат.  Никога не съм имала такива усещания. Това в имплантационните дни, когато след това дращене започна безумно главоболие, глад и отпадналост. Така 2-3 дена и след това все едно нищо не е било. И се чудя наистина дали сме с мъжки фактор или някой зачукан имунологичен проблем , защото ако е имунология за мен е битка, която просто не ми се води. Това са някакви теории и предположения, завършващи с "ако Господ е решил".
Хрис ми каза, че не й се вижда скоро да отворят границите. Като започнах последната подготовка за трансфер може би ще се обадя за час за Владимиров. Май не се чака безумно много време за него. Хич не ми се прибягваше към инвитро в друг град, защото ми писна всички да се съобразяват с мен на работа и все резултатът да е един и същ. Не знам Маги как успя толкова опити да направи в София.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #753 -: Май 28, 2020, 09:07:45 am »
Тери, силни прегръдки и от мен!  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #754 -: Май 28, 2020, 09:28:58 am »
Тери, аз ще изкажа друго мнение.Според мен проблема е ембриолога, не ти.Не ти трябва надраскване и т.н., не е проблем имплантацията.Върнете и последните, запиши час при Владимирв да видиш какво ще ти каже.Пловдив е на два часа по магистралата с автобус.Ти можеш да работиш от разстояние, това е голям плюс.
Прегръдки!

*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #755 -: Май 28, 2020, 09:40:15 am »
Честно казано всичко различно от "имунология" като предположение ме удовлетворява. Защото преди все се успокоявах, че ако не стане ще си осиновим дете. И четох много по темите за осиновяване през това време. Направо ми се струва страшно, то е ясно, че няма как да е лесно, но си е направо страшно и поне на тази възраст и двамата се отдалечаваме от тази идея.
Мъжът ми заговори за ползване на донор. Толкова виждахме изход само в Турция, че сега за донор ми говори. Повдига този въпрос няколко пъти вече.
« Последна редакция: Май 28, 2020, 11:01:32 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #756 -: Май 28, 2020, 09:43:01 am »
Яничка, абортът ти е изместил О, а не хапчетата.Ти до кога кървя? После лигавица, че О. Не си прави тестове сега. Пробвай сред 6-7 дена за всеки случай, ако искаш или просто си правете секс пък знае ли човек...

То на доктора не му беше мотивът тънката лигавица и липсата на фоликули. Още в началото ми каза да чакаме следващият цикъл. И аз му се примолих да ми каже какво е положението просто за информация. И той след това още 100 пъти ми повтори този месец да се пазим.
Само се притеснявам, ако ги спра рязко тия тестове да не ми блокира стика пак. То нали имаше във всяка кутия? Защото имам една неотворена.

Преди нали ви бял писала, да пишете по-активно и да пълним тая тема, че ще забременея успешно в тема 28. То туй беше още преди третата бременност. Май и за това ще позная  :D

Тери, аз ще изкажа друго мнение.Според мен проблема е ембриолога, не ти.Не ти трябва надраскване и т.н., не е проблем имплантацията.

Напълно подкрепям!

26.09.2019
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #757 -: Май 28, 2020, 09:52:31 am »
Тери прегръдки и от мен. Намирах време да влезна и да видя писала ли си, как си.  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: Знам че никой не ме пита, но ще си кажа мнението. Връщайте другите два другия месец и ако и тогава нищо не стане ела в София, потърси друго мнение и директно действайте с нова процедура. Всичките ти трансфери са от една и съща "партида". Сменете я. Живот и здраве ще се отворят границите с Турция. Просто не губете време. Силните прегръщам и стискам палци.
Лейди, Хешиантус и вас ви чета. Ще се случат нещата.
Якичка пробвай след няколко дни един тест да видиш ще има ли О.
Слънчице още малко остана и ще гушкаш и ти твоето малко ☀️ леко раждане ти желая. И един съвет - когато ти е най-трудно си представях момента в който ще я видиш и гушнеш.
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #758 -: Май 28, 2020, 11:45:56 am »
Тери ❤️, много се натъжих, но знам, че ще се случат нещата, не губи вярата си! При нас двете процедури бяха с коренно различни ембриончета. Мисля, като Слънцемое, че си трябва втора стимулация. Ако решите за останалите 2 ембриончета, поне да са на 5 ден. Мишо, за да го предлага, не му е леко и на него, но сте млади и си давайте шанс. Годините са пред вас. Аз мислих за осиновяване, но сме на 38 и въпреки това получихме надежда.
Робин, стискам палци и за теб! Успех!
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #759 -: Май 28, 2020, 13:20:00 pm »
Тери, моя приятелка искаше консултация с Владимиров и й дадоха час за след седмица. Никак не се чака, гледат да няма върнати хора. Не предполагах, че толкова трудно се коригират имунологични проблеми, но явно е така, щом не ти се занимва.
Слънцемое, блгодаря ти 🥰
Яничка, от хапчетата на мен цикъла ми стана от 30 дни на 26, така че е възможно и от тях да е. А овулацията ми все си остава на 16-17 ден.