0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #980 -: Юни 21, 2020, 10:10:10 am »
Тери, моето мнение го знаеш, но по повод мъжкия фактор и яйцеклетките само да добавя. Последната морфология на Митко беше 1%, а яйцеклетките, както сама беше писала, кафяви. В крайна сметка 4 от 6 изкараха до 5-ти ден, така че изобщо не е невъзможно.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #981 -: Юни 21, 2020, 13:51:23 pm »
Благодаря, момичета. Мислихме, премисляхме и май решихме за 5ти ден. Аз основно се навих, че те, ако не оцелеят до 5ти ден, то значи няма и бременност да настъпи с тях, а мъжът ми убедих като му казах, че така ще ми се спести един трансфер и още разочарования.  Чакам цикъл до 10на дена и ще ходя да обсъдим с докторката.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #982 -: Юни 21, 2020, 15:35:20 pm »
Възхищавам ви се, дами! Знаете толкова много и сте безкрайно силни. Желая ви най-голямото щастие този слънчев сезон!

Хелиантус, честитоооо!!! Нека всичко бъде леко, прекрасно, по учебник! Бъди здрава докрай!! :heartbeat:

Аз се бях присъединила около края на април, когато започнахме опити отново след притесненията с извънредното положение. Нещата се случиха и на 19.05 видях 2 черти. Вървеше добре,но в 7ма седмица не чухме сърце, лекарката се надяваше,че е заради дългия цикъл. И в 8ма нямаше.... Предизвика медикаментозен аборт,стоях 8ч в болницата и слава богу се изчисти без абразио. Преживяхме шока бързо, благодарение на най-близките,а и знаехме,че се случва...
Утеха,че стана рано и мина, както и че не губим много месеци преди нови опити. Но изживяхме голям срив този ден и имам ново разбиране и уважение за всички силни двойки,които макар и минали през нещо такова, продължават смело напред. Силните побеждават в природата, дано следващите ни опити на всички са точно такива - оцеляващи без компромис, здрави бебенца, които ще пораснат прекрасни!

Урок за смирение и сближаване, каращ те да оцениш още повече някои неща. Бъдете здрави и нека 2020 донесе подаръка за всички ни!
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #983 -: Юни 21, 2020, 19:45:45 pm »
Тери,добре сте го решили.Кой ще пусне тема,ти ли?Айде да е на късмет.Много ти е правилна логиката.
Dzdz,тук повечето сме преживяли не една неуспешна бременност,събираш се и вдигаш главата.Всички ще имате своите бебета и даже няма да помните неуспехите и трудните моменти.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #984 -: Юни 21, 2020, 19:51:33 pm »
Лейди е в процедура, нека пусне и да й донесе късмет. Аз ще пускам следващата.

dzdz, бъдете смели и не се отказвайте. Колкото и да е лесно да се каже "случва се", наистина просто се случва. Съжалявам, че сте преминали през това. Подкрепяйте се и скоро пак ще видиш положителния тест. Какво ти препоръчаха лекарите, трябва ли да изчакате няколко месеца или може да започвате с опитите отново? Пиеш ли някакви витамини? Минимума е фолиева киселина, на мен още преди да ми бяха открили мутация ми бяха казали да пия метилирана форма (Неофолик мета), за да е сигурно, че я усвоявам.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #985 -: Юни 21, 2020, 20:54:32 pm »

Хелиантус, ако знаеш кой е лекарят не може ли да настояваш да се свържат с него и че е спешно?


Не можело, в момента, не бил на работа. Те имат две клиники, тази в която съм аз беше затворена до миналата седмица, заради пандемията и сега като е отворена още нямали лекари там и сестрата ми кърши пръсти, а аз наистина не разбирам какъв е проблема да говорят с лекар от другата клиника...От утре пак започвам да звъня и дано стигнем до някъде. Иначе аз имам фраксипарин за още 20 дена, а прогестерон и аспирин имам доста и добре, че както са бавни.

Лина,  почивам доста тези дни, защото нямам сили за нищо,  постоянно ми се спи, но вече не ме боли корема.

dzdz, благодаря ти!
Съжалявам за това, през което сте минали. Желая ти много скоро пак да си бременна и този път успешно.

Тери, и на мен ми звучи добре плана така. Поне ще имате повече информация с 5 дневните. Стискам много 🤞🤞🤞🍀🍀🍀

Яничка нещо ми се губи напоследък.

*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #986 -: Юни 22, 2020, 17:29:13 pm »
Момичета, пуснах 28ма тема.
Заповядайте http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=54048.0