0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #920 -: Юни 16, 2020, 13:11:37 pm »
Леле Хелиантууусче!!! Колко се радвам! Аз се моля винаги за момичетата на зачатие. Както съм сигурна и аз съм била във мислите ви, при мойте биохимични и тн. Вече имаш терапия! Дано пуснат и кръвен да се проследи как се удвоява.  Мерси Робин!
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #921 -: Юни 16, 2020, 13:36:14 pm »
HELIANTHUS браво момиче ! Искам да ти кажа нещо относно спокойствието,щом си спокойна значи всичко ще е наред.
Аз тази бременност имах 2 прокървявания в началото,но бях някак си по спокойна отколкото при другите бременности.
Имаш терапия,следваш я значи всичко ще е наред 💙💙💙💙
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #922 -: Юни 16, 2020, 13:38:30 pm »
Най - добрата новина за днес, Хелиантусче. Корема ми се обърна и скочих и извиках сама в нас от вълнение. Добре че не стреснах Дари 😁😅  Този път всичко ще е наред, няма избор бебчо, защото всички го чакаме с нетърпение 🥰😘❤️
Лейди хайде наистина и ти да се похвалиш, за да може да върви плана на Тери в правилната посока 😁
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #923 -: Юни 16, 2020, 15:43:58 pm »
Хелиантус, йеееее....  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Много се радвам за теб! Всичко ще е наред, вярвай!!! 🍀🍀🍀
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #924 -: Юни 16, 2020, 16:03:24 pm »
Хелиантус ♥
 :goodluck: Всичко ще бъде наред, това ще е твоето бебче. Стискаме палци и въобще всички пръсти за теб. Хубаво е, че си спокойна. И аз бях тъй с първото бебче и цялата бременност мина леко и меко.
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #925 -: Юни 16, 2020, 18:25:58 pm »
Ммммммммм 🥰🥰🥰🥰🥰 Хелиантус, викам си, чакай да вляза и да пожелая успех на Хелиантус за теста утре 🥰 А ти направо ме остави без думи 🥰 Браво и на докторите, браво и на вас и на хапчетата и на Тери за молитвите  :D Ей че хубаво  :D
Тери, много си мила, благодарим ти за молитвите ❤ Ами ще спазваме заръките и ще действаме  :D Утре съм на преглед и мисля, че следващата седмица ще е трансфера. Айде, тук няма ред, може и ти да си следващата 🥰
Сега стискаме палци на Робин за петък  :crossfingers:
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #926 -: Юни 16, 2020, 18:44:33 pm »
Благодаря ви мили момичета! Просълзихте ме!  ❤❤❤:bighug:

Тери, хайде да идва и твоят ред и да си бременеем заедно. Време ни е всичко да се махаме от тази тема,че се позаседяхме!

Робин, чакам и ти да се похвалиш след някой и друг ден . Много стискам палци! Дано, дано!

Лейди 🍀

Хрис, мисля те и теб постоянно, дано скоро отворят границите.

Всички други бременности досега съм била много изнервена след като видя двете черти, но този път съм много дзен. Круела,  дано е така! Може би има някакво дълбоко вътрешно предчувствие...

Утре ще кажат от клиниката какво и защо.
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #927 -: Юни 16, 2020, 19:29:31 pm »
HELIANTHUS точно вътрешното предчувствие че всичко ще е наред,довери му се !
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #928 -: Юни 16, 2020, 19:50:40 pm »
Helianthus, ти сега след овулация правеше ли някакви тренировки? Аз тъкмо бях започнала отново да тренирам и сега след О само клякам. Е вярно, че направих 600 клека вчера, ама но не върви само краката да напрягам, че ще отидат коленете.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #929 -: Юни 16, 2020, 21:21:01 pm »
Круела  :bighug:

Тери, де факто след О успях да тренирам 2 пъти, първият беше на следващият ден и правих тренировка за корем  :oops:, следващата беше по някое време за долна част на тялото. През останалото време нямах сили за тренировки, защото мм беше отпуска и почти всички дни правихме разходки по около 20 км, но движение имаше.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #930 -: Юни 16, 2020, 23:53:25 pm »
Благодаря за стиснатите палци, но май няма да го бъде този месец. Появи ми се еднократно зацапване днес, което при мен е неизменен предвестник на предстоящ цикъл. Не съм спряла утрогестана, ще видим дали до датата за теста в петък ще продължи и дали ще правя тест изобщо. Какъвто и да е резултатът, подготвена съм, продължавам по план.

Аз също не спрях тренировките след процедурата, правих лек преход в планината, 1 домашна тренировка тип табата, спининг и плуване. Не мисля, че би навредило, чувствам се ок.

Хелиантус, сподели чувстваш ли нещо различно, някой симптом, болежка :)
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #931 -: Юни 17, 2020, 01:13:33 am »
Робин, така те искам, ще стане, ако не сега то следващият път. Дано пък зацапването е имплантационно.

Иначе нали това ми е 5-а бременност и бързо си различавам различните от ПМС за мен неща, а те са- изключително болезнени гърди ( и при ПМС са , но една идея по- малко) и уголемяване, силна жажда, и съответно по- често уриниране. Този път ми е и постоянно горещо от 1-2 дни, преди няколко дена имах някакви странно пробождане като във влагането, което не помня друг път да съм усещала, много ми се спи тези дни. Подут корем, но това го имам и при ПМС и май това е засега, но тоо всичко може да си е и от ПМС, само жаждата винаги ми е сигурен знак.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #932 -: Юни 17, 2020, 10:38:03 am »
Браво за ходенето, Хелиантус. То и това си е активност, да ти кажа и то каква! 20 км са си бая.
Robin, аз и двете си последни бременности бях с кървене, даже последната изключително обилно. Не се знае до кръвния! Стискаме палци да се местите, в бременната тема. Тери, ползваш ли лост за клековете? Ако, да го махни и остани само на собствена тежест.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #933 -: Юни 17, 2020, 13:13:52 pm »
Робин, аз също залагам на имплантационно зацапване, тъкмо на време. Продължавам а стискам палците до кръвния  :crossfingers:
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #934 -: Юни 17, 2020, 19:05:03 pm »
Минавам да дам отчет. Говорих с една сестра от клиниката и си имам час на 14.07 за ехограф. Естествено не може всичко да е безоблачно,  доктора е забравил да напише в бележките си, че ми трябват рецепти за клексан, аспирин и прогестерон, в петък имам час по телефона с GP-то да видим може ли да ми ги изпише, ако не пак ще звъня в клиниката, аз засега имам запаси.В GP практиката отказаха да ми изследват и ТСХ засега, казаха след 01.07. Няма да има кръвен, казаха да звънна, ако имам някакви оплаквания. Днес почти цял ден ме боли ниско долу като при цикъл, не много силно, знам че на много жени им се случва, но на мен досега не беше, та съм леко притеснена.Пих но шпа. Ако нямате нищо. Правих втори тест, чертата е доста по- тъмна от вчера. Ако нямате против ще остана в тази тема още малко, не смея да ходя в другата.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #935 -: Юни 17, 2020, 19:10:51 pm »
Хелиантус, аз пиша в бг-мама в темата за чакане след трансфер. Повечето с ПМС си бяха бременни. Просто матката се разширява, ембриона се загнездва, съвсем нормално. На мен след трансфер ми  бяха писали в препоръките, че може 3х2 Но шпа. Пий си я. Споко за лекарствата, ще ти пращаме от тук, ако се наложи. Едни познати що антибиотици пращат всяка година към Англия, че някои хора са си със стария тертип: кашлица - антибиотик. Аз така съм отгледана на Оспамокс. За кихане ми го даваше баща ми.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #936 -: Юни 17, 2020, 21:51:00 pm »
Хелиантус,аз пих но шпа по мое усмотрение.3×2 всеки ден.Също имах ПМС ,ма ей ме на .Успех!
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #937 -: Юни 17, 2020, 23:05:06 pm »
Благодаря ви! Ще пия но шпа и така. А доказано доста бързо могат да се пращат лекарства от България до тук, буквално за ден, но ще ми изпишат пт тук къде ще ходят. Малко са бавни както винаги, но ще се наредят нещата. 
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #938 -: Юни 17, 2020, 23:18:49 pm »
Хелиантус, много, много се радвам за теб!!!
Желая ти този път щастието да трае 9 месеца и после да завърши с пухкаво, малко вързопче (виждам те с момче по принцип да знаеш).
Относно ПМСто, с Ния (първото ми дете), разбрах, че съм бременна чак в средата на 2ри месец, адски много ми се спеше, гърдите ме боляха много, и долу ме стягаше жестоко, почти постоянно, но тъй като съм с нередовен цикъл, нередовен от тип, че може да ми дойде от 30 до 62 дни със закъснение, ама грам не ми мина през акъла за бременност, въпреки, че бяхме направили първият си опит (един единствен път при това). Спеше ми се ужасно, почнах да вдигам температура всеки следобяд до 37.5 и когато вече в последствие ме тръшна и вирус, отидох при личната лекарка, тя ми изписа АБ и не помня как стана дума въобще, за симптомите ми, тя ми каза да взема да направя тест преди да почна АБ. Аз я изгледах все едно не е добре, казах й че редовно ми закъснява цикъла по много и че си го чакам. Като пълен идиот си почнах лекарствата, плюс че пиех противоалергични цял месец и пръсках Муконазал защото всяка пролет и есен ми се обостря алергичният ринит и чак след 4 дни ме осени “гениалната” мисъл все пак да направя тест...
Естествено гинеколожката ми после като разбра тези неща ме направи на бъз и коприва.
Вторият и третият път вече знаех, че съм бременна изначално още, въпреки, че гърдите след първото раждане спряха да ме болят и не ми е било сънливо грам при бременност вече, просто вече правех разликата между ПМС и бременност, защото имах едно специфично придърпване и от двете страни долу, все едно някой ми е хванал матката и яйцниците и ги увива и стяга, и дърпа яко (какво описание направих само  :D), а също като кихнех, така ме срязваше долу, че почти сълзи ми потичаха.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #939 -: Юни 18, 2020, 09:24:08 am »
Аз идвам да помрънкам. 17 ден от цикъл и май съм в цикъл. Имах два дена зацапване, реших, че може да е от овулацията в неделя, но днес вече си имам малко съсиреци и чакам да текне. Та следобед пак ще бягам при докторката.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света