0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #900 -: Юни 13, 2020, 16:29:48 pm »
УУу Хелиантус, ай дано да не се наложи изобщо мъж ти да ходи за спермограма! Дано Маги добре да е врачувала :) Чакам 17ти , с тебе! Бонболини, съжелявам ! Обсъди с твоя доктор вариантите и пуснете допълнителни изследвания.
Аз съм за ЦС. Наистина е по-добре едни "излишни" пари отколкото неуспех или извънматочна, която може да е супер опасна. То дори не би могло да се каже, че са"излишни" тея пари, защото изключват една не малко рискова опция. Не е като да си си купил ужасно високи обувки за стотици левове, които няма да носиш.
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #901 -: Юни 13, 2020, 16:45:36 pm »
Аа аз му казах, даже и да има положителен резултат на 17-19 на 24 отзива за спермограма и това е  :D . Защото нали и да се е получило не се знае дали ще е успешно. По - добре да си я направи. И аз съм за повече изследвания, по- добре нещо излишно, отколкото нещо да се пропусне.

Прочетох в другата тема за инцидента , радвам е, че с с Лори с бебето сте добре. И аз много се ядосвам като някой се вози без колан, те белите един път стават.

Павла, прочетох и за Борис, дано с възрастта израстнат проблема с комуникациите и да не им създават проблеми. Вярвам, че всичко ще е наред.
« Последна редакция: Юни 13, 2020, 16:49:08 pm от HELIANTHUS »
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #902 -: Юни 13, 2020, 16:58:12 pm »
Най-вероятно и аз така бих направила, да ти кажа :D. Да, слагайте колани, че понякога има обстоятелства, които не зависят от нас и меко казано си е опасно.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #903 -: Юни 14, 2020, 11:55:50 am »
Круела, благодаря, звучи обнадеждаващо, че при теб късната овулация е довела до бременности.

Лейди, как върви подготовката за трансфер, ходиш ли на прегледи?

Хелиантус, супер за спермограмата, явно докторите в Англия сериозно се захващат с вашия случай.

Лина, радвам се, че сте добре.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #904 -: Юни 15, 2020, 10:06:10 am »
Робин, в сряда съм на преглед. Бях на втори ден и сега на 10ти. Пия си Естрофема, но такива отвратителни болки имам в яйчниците преди овулция всеки месец, че се чудя какво да взимам. Но шпа рядко ми помага, но пък избягвам да взимам по-силни медикаменти.
Ти как си?
Хелиантус, чакаме хубави новини тази седмица 🤞
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #905 -: Юни 15, 2020, 10:34:45 am »
Lady, няма ли да имаш месец почивка?
Аз взех, че овулирах този месеца, кой знае на какъв размер Ф, ама каквото, такова. Тъкмо се бях обезкуражила, че и на тестове за О вече виждам по една черта.
Малко извън темата.
Вчера преживях първото си "ПТП". Не бях карала от много време, защото бяхме под карантина, а шофирането ме притеснява много и не смея около процедури.
Та вчера в една тясна улица спрели коли от моята страна отсреща идва кола, редно беше да се прибера някъде, но влезнах и си викам, ще се прибера зад тази кола, зад онази кола, оказаха се 6-7 коли спряни една до друга и реших, че ще спирам леко в дясно и той да мине.
НО като не си знам габаритите на колата и леко в дясно е леко в другата кола.
Дори нямаше да разбера какво е станало, защото не се усети удар. Но отсреща стоеше човека до спрялата си кола и като се разкрещя, Ама крещи, вика, пени се.
Аз не мога да изляза от колата, защото отляво на мен минават други коли и трябва да освободя пътя. И онзи ми крещи отвън. След това спря и един до мен отляво и той се разкрещя на този ,който "ударих", че бил спрял при знак забранено паркиране, че той бил виновен, да викам полиция. Онзи, който "ударих" отиде при този, който ме защитава "Ти какъв си, къде се месиш където не ти е работа, ще си спирам, където си искам", жена му тя се намеси. Очаквах да стане варгал.
И аз си седя в колата и се моля просто да се изнеса от пътя.
Тъкмо дойде моя ред да прибера колата и то било на наклон, зад мен се залепила една кола. Кракът ми затрепери на съединителя да не ударя и нея. Не знам как потеглих изобщо.
Прибрах колата (на която се оказа, че ръчната не държи и като слязохме от нея тръгна сама,.... да ме напрегне още повече)
И Мишо отива при онзи бесния, за да оправим документи и каквото трябва.
Оказа се, че изобщо не съм го ударила, защото дори одраскано няма, само съм докоснала колата до неговата. Имах само прах по нашата, който се бърше.
И цялата разправия псувни, клевети, за да стане ясно, че причината, поради която не усетих "удар" е, защото колата си е спряла от спирачки и онзи само си изкара кофти настроението и богатия речник върху мен. Ще видим кога ще реша пак да карам, няма да се откажа, но имам нужда малко да се отърся, защото уж беше някаква съвсем лека ситуация, но беше толкова напрегното. Така крещяха всички, че имах чувството, че съм сгънала и колите, а то... Признавам си грешката, но беше прекалено експонирана ситуацията и аз заклещена там между всички коли, много ми е едно свито,  не знам как съм спала, но съм като парцал. Този човек, просто така ме стресира, че ще има да се успокоявам дълго време.
« Последна редакция: Юни 15, 2020, 10:36:19 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #906 -: Юни 15, 2020, 11:00:48 am »
Тези дни тъкмо се канех, да те питам дали шофираш спокойно вече  :wink: Какви са тези криви хора, как може да си изкарват лошото настроение на другите хора... Та дори и да е станало, това са просто ламарини и всичко се оправя, а то даже не е имало и драскотина. Аз да ти кажа, докато се отпусна са шофирам след като взех книжката карах вечер с ММ. Хем е спокойно, хем той ми обясняваше и бавничко се престраших да тръгна събота и неделя, докато е слабо движението. Че знаеш какво е в София  8O Та можеш и ти с Мишо да си джиткаш вечер, докато премине стреса.
Дано сте хванали овулацията, този месец и да има изненада  :D
Аз няма да имам почивка, доктора ми каза да си избирем трансфер или ЕРА. Така че ще правим трансфера живот и здраве.
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #907 -: Юни 15, 2020, 11:06:11 am »
Лейди действайте, ще стане!

Тери, душа хората са ужасни.Аз също пресен водач като теб ожулих един съсед.Той нямаше и да разбере, но аз отидох до тях и му казах.Оправихме всичко естествено, но си представям какво можех да отнеса като псувни.Дишай и не се впрягай много много.

*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #908 -: Юни 15, 2020, 12:00:41 pm »
Преди мнооого години като карах сама за първи или втори  път напълно сама и ударих една кола. Изскочи един бабаит... добре, че големият ми брат беше на паркинга, за да ме защити. Това е бойно кръщене да чукнеш друга кола.
Сега карам навсякъде, че и с децата. Само малко опит трябва.
Тери, другия цикъл ли връщате?
Ти нали беше на из, какви хормони толкова взима? Не беше ли само на прогестерон?
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #909 -: Юни 15, 2020, 13:03:41 pm »
Моят мъж първата кола, която е чукнал, е била полицейска :D :D :D
Бяч на ЕЦ и само на прогестерон, но този път двойна доза + прогестора от жълтото тяло. Очаквах цикъл в сряда, започна да ми зацапва, но бях на лекарства и не можа да ми дойде. Реално забавихме цикъла с  5 дена. В деня, в който изследвах за последно ЧХГ бях с прогестерон 23 при горна граница 23. След като ми дойде, отидох на 3ти ден на преглед и бях с фоликул 13.5мм. Според мен фоликулът е тръгнал да си растер от датата за цикъл въпреки прогестерона. И все пак ЛХ се вдигна на 11ти ден чак от цикъл.
Общо взето от всичките си лекарства само Кортикостероидите са ми нужни според мен. От тях не ме втриса и съм сигурна, че имаше този път наченки за имплантация, защото имах дращене по матката. Никога такова нещо н ми се беше случвало. Но Аспирина и Фраксипарина са напълно излишни. Цялата бях станала в синини без дори да помня да съм се удряла някъде.
Иначе на теория другия месец ще правим ЗЕТ, ако оцелеят бебоците до 5ти ден.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #910 -: Юни 15, 2020, 15:26:20 pm »
Тери, ако оцелеят, те ще са твоите бебета!
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #911 -: Юни 15, 2020, 15:41:36 pm »
Аз се бях бая припотила веднъж като съвсем бос шофьор.Паркирам си като царица на бас бая място и отивам където отивам .Връщам се и моята барака заобиколена отпред от едно скъпо Ауди,отзад от едно скъпо БМВ,викам си Божке кой ли ще падне жертва като са ми оставили толкова място.И се почна първа-задна,първа -задна и на втората цигара и на пентнайста маневра се измъкнах😆.
Тери,пети ден ще да е ключа от бараката!Много,много ще им стискам палци на малките бойци!Аз бих се вслушала в тялото си и също бих повярвала на дращенето,аз точно това усетих,а факт-три години опити и това не бях усещала!А се познавам добре,хеле след ежемесечно наблюдение.
Просто вярвам ,че петдневни ви трябват!
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #912 -: Юни 15, 2020, 17:16:49 pm »
Тери, не се впечатлявай, хората са много нетолерантни. Малко опит трябва и всичко ще е наред. Аз книжка имам от 4 години и половина и до скоро нямах никакви инциденти, но направих най- грандиозната тъпотия преди няколко месеца :D Спирам пред нас и с моята кола ударих тази на мъжът ми  :D
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #913 -: Юни 16, 2020, 11:37:12 am »
Момичета, тази сутрин се събудих с непреодолимото желание да препишкам един тест и е категорично положителен. Чертичката се появи за по- малко от минута и даже хич не е въображаема. Не бързам да се радвам,  да видим първо дали не е биохимична пак, но днес е 11 ден от О , а толкова рано втори път ми показва и никога преди закъснение не съм имала толкова ясна втора черта. Дано го бъде този път!
« Последна редакция: Юни 16, 2020, 11:40:56 am от HELIANTHUS »
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #914 -: Юни 16, 2020, 11:53:05 am »
Хелиантус! Звъни на клиниката, започвай лечението и не спирай метформина. Този път всичко ще е наред.
Много се вълнувам! Браво. Добре се работили!
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #915 -: Юни 16, 2020, 11:59:28 am »
Страхотна новина, Хелиантус!!! Браво! Много се радвам за теб :))))) Прогестерон приемаш ли? От клиниката дали ще ти пуснат и кръвен тест?
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #916 -: Юни 16, 2020, 12:17:00 pm »
Даа, вълшебни малки хапченца  :D Започнах прогестерона днес, започвам и фраксипарин, пия вече аспирин от след О, няма да спирам мвтформина и ще им звъня да видя какво ще кажат в клиниката, не знам дали ще пуснат кръвен. Мен такова спокойствие ме е налегнала, не е за вярване като се знам  :D
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #917 -: Юни 16, 2020, 12:19:58 pm »
Хелиантуууууууус, браво момиче, този път ще е друго ще видиш. С режима, трениворките, стимулацията си подобрила качеството на Я. Ще видиш, че ще е наред този път. пу-пу, браво на тези англичани бе.

Значи идва и моя ред. Аз вярвам, че си има ред. И Все си спомням как се молих на Господ да даде на другите момичета от Зачатие деца и после на мен, защото аз нямам проблеми уж и мога да изчакам. Толкова много пъти съм се молила за това. Тогава Хрис не пишеше във форума, така че пред мен останаха Лейди и Хелиантус. И скоро си мислех, че ако Господ ме е чул, само те двете трябва да забременеят и е мой ред. Лейдиииии, разчитам на теб!!!
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #918 -: Юни 16, 2020, 12:34:03 pm »
Аз като ви казвам, че небесата ми говорят :) Ще го бъде бе!

*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #919 -: Юни 16, 2020, 12:36:06 pm »
Еее,браво бе!Хелиантус,много се радвам,имаш си терапия,всичко ще е наред!🤞🤞🤞