0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #60 -: Октомври 08, 2019, 12:24:20 pm »
Тери,ако вагиналната МБ е чиста,пак ли ще пиеш илачи?Павла е права,направо отивай на трансфер,аз ти стискам много палци.

МЦ ,успех на теста!
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #61 -: Октомври 08, 2019, 12:36:12 pm »
Тери, нещата изглеждат много обнадеждаващо! Наближава трансфера. :)
Хеликобактер пилори ли е бактерията за гастрита?
МЦ, дано е положителен кръвния тест, стискам палци!
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #62 -: Октомври 08, 2019, 12:56:08 pm »
Излезна резултата на кръвния ми тест - 0.11 ☹️☹️☹️
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #63 -: Октомври 08, 2019, 13:15:34 pm »
Мц, съжалявам много  :bighug: Хубавата новина е за прекрасната възможност за инсеминация. Ще стискам палци, а вие действайте ❤
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #64 -: Октомври 08, 2019, 13:42:37 pm »
МЦ, съжалявам... :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #65 -: Октомври 09, 2019, 08:34:20 am »
МЦ, съжалявам!

Тери, добре звучат нещата.Да пишеш какво са казали всички лекари под ред! Ти какво измисли за Турция?

Хрис, кога ще се бракувате, кога сте пак по Турция?

Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #66 -: Октомври 09, 2019, 13:55:01 pm »
Привет на всички,
имате ли отзиви за добавката FH Pro за мъже, взехме и на мъжа ми, пише по 6 капсули на ден, мисля, че е доста висока доза. Преди беше на ортомол, но го спря.
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #67 -: Октомври 09, 2019, 14:05:37 pm »
Обадиха ми се току що от клиниката. Имам бактерии и във вагинален и в цервикален канал. Нищо не ги избива значи. Нито антибиотик, нито дезинфектант.
Искат да ми изпишат някакво лекаство, ще ида да си взема рецептата, но няма да я спазвам. Ще слагам само Гинофит, то нищо няма резултат. Няма смисъл от още лекарства.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #68 -: Октомври 09, 2019, 14:18:24 pm »
Тери, а какво казва хомеопата? Какво й е мнението? Не може ли да оставиш всички лекарсва и изцяло да преминеш на лечение само при нея? Това е единственото което ми хрумва. Пиши после, какво е казал и доктора.
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #69 -: Октомври 09, 2019, 14:47:01 pm »
Утре ще ида до клиниката да видя какво са ми изписали. Бях преди на хомеопатия само и гинофит и оздравях. Но сега преди цистита пак бях само на хомеопатия, но не се случиха нещата.
Започвам яко с Гинофит, да поддържа ПХ-то и дано задържа положението.  За момента нямам дискомфорт или течение. Ще се надявам сега на безсимптомна бактериурия. Важното е, че нямам цистит, защото той беше по-страшен. Много съм изморена вече от борбата с бактерии. 21 месеца борба. Какво ли не пробвах.
Даже съм обмисляла и аз като Kukapetal да давам на Мишо FH Pro и да се надявам да стане бебето вкъщи.
Кукапетал, FH Pro може да даваш на мъжа ти точно преди процедурата. Момичетата от Fertil Aid ми го препоръчаха преди инвитро, защото било с концентрирани съставки. Но моят хубостник Мишо да не се натоварвал с добавки и го отказа....
« Последна редакция: Октомври 09, 2019, 16:12:46 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #70 -: Октомври 09, 2019, 15:59:04 pm »
Тери, аз точно преди инвитрото искам да го почне, да не казвам голяма дума, но може и да е този месец, дори сме закъсняли. 20 дена според мен е крайно малко време.
Операцията на крака може би ще я отложа, утре съм на нов ЯМР да се види дълбочината на скъсването, но ходих на второ мнение и ми казаха първо инвитрото да си гледам, кракът не е блокиран и не е спешна ситуацията. С оглед на проблемите ми с черния дроб, предпочитам да почна инвитрото, а не операция, упойка, пак ще има лекарства и ново прочистване ще трябва да правя. Сега показателите са прилични и ще действаме.
Павла, ако четеш, какъв беше проблема с крака при теб? При бременност създава ли ти притеснения?
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #71 -: Октомври 09, 2019, 15:59:58 pm »
 Здравейте, момичета! Много съжалявам за лошите новини, стискам ви палци скоро нещата да се наредят по най-добрият за вас начин . :bighug:
Ами ние си кютаме в къщи, краят на Октомври, началото на Ноември ще се бракуваме и някъде към 20  Ноември чакам по-другият цикъл.
 На този МЦ хич не се и надявам. Въпреки, че видяха фоликул. Сега пък му е зле спермограмата на ММ. Тия в София сливи ли имаха в устата като му замразяваха матетиал миналата година не знам. Тогава нищо не казаха,че са му зле показетелите.
 Верно, че после преди трансфера ни взеха пари за ИМСИ ( тогава си помислих, че е просто поредното скубане на пари ) Но можеше да кажат да вземем някакви мерки витамини, да посети лекар...  моя взе да се сдухва. 
 
Между другото не оставих аз въпроса му с антителата за хепатит Б и го пратих на гастроентеролог и излезе, че някога е имал досег със зараза. Сега не бил вирусоносител, показателите чернодробните са му в норма, но го посъветвали всяка година да се изследва, защото можел да се отключи .... и аджаба тук ми е въпроса как досега даряваше кръв...
 Аз нямам антитела на хепатит Б. От 11г. сме заедно от 6г. някъде не се предпазваме с презерватив.
 А през тези години докато сме заедно е ставал както казах кръводарител...явно толкова ги изследват ...
 
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #72 -: Октомври 09, 2019, 16:09:30 pm »
Кукапетал, курсът е 30 дена, така че 20 дена надали са чак крайно малко време.
Хрис, а защо е замразявал материал :О Защото е пътувал ли? Моят Мишо искаше преди инвитрото да замрази, за всеки случай, но ембриологът нещо не хареса идеята. Явно на мъже с кофти спермограма като им замразиш материала и картинката става вече чудна. Дай и на мъжа ти да пие мъжката серия на FH PRO преди инвитрото.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #73 -: Октомври 09, 2019, 18:53:00 pm »
Тери, каква е бактерията? Кажи какво ще ти изпишат? Егати историята!

Кукапел, имам частично скъсан менискус. Пълна резекция така или иначе вече не се прави масово.  Нямах проблем с него през бременността, но аз счупих същия крак, така че😆

20 дена са си ок. Пийте ги добавките.

Хрис, с хепатит б, ако е иманала година от инфекцията, се дарява кръв. Не е проблем. Изследват и още как. Просто като дарява друг път е хубаво да казва в центъра.
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #74 -: Октомври 09, 2019, 20:26:53 pm »
Тери, направо ме разбиваш с тези бактерии наистина, от де идват бе?

Кукапетъл, давай му ги не го мисли, стискам палци!

*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #75 -: Октомври 09, 2019, 23:06:05 pm »
Teri явно много те обичат тези бактерии, гинофита е добър избор, а като измивен гел също може да ползваш Вагизан или Гинексит. Аз съм много доволна от тях, но каквото и да ползваш половинката ти също трябва да се изследва, че иначе ти така може да се влачеш до безкрай....
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #76 -: Октомври 10, 2019, 00:46:01 am »
Тери, незнам какво да кажа... Само няма да се отчайваш, веднъж успя, пак ще ги пребориш. Наблягай на киселото мляко. Не е шега, помага.
Павла, не съм знаела, че и ти имаш частично скъсан менискус, прави ли артроскопска операция и какъв е този каръшки късмет, да го счупиш после... Ужас направо!
Иначе пием добавките вече, аз по 3, той по 6.  :P
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #77 -: Октомври 10, 2019, 10:07:29 am »
Взех си микробиологията. Enterococcus FAECALIS във вагинален и цервикален. Четох, че той е резистентен към Пенцилин, а моят антибиотик беше от групата на Пеницилина. Липсват лактобактерии. на последната микробиология имах малко, но сме ги избили тотално. Единични сегментоядрени левкоцити. Предполагам, че единичните левкоцити говорят поне, че няма възпалителен процес.
Тези чревни бактерии откъде все влизат във влагалището.
Ще изследвам водата вкъщи. Въпреки, че уж скоро правиха масова дезинфекция на водопровода.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #78 -: Октомври 10, 2019, 10:20:15 am »
А антибиограма нямаш ли?
Може ли да е замърсена пробата?
Изследвай я.


Кукапел, аз си карам така. Това разкъсване ми е от активната "спортна кариера". Играех баскетбол в училище и университета малко. Само веднъж се заключи и не повече от веднъж, два пъти годишно ме боли повечко. Не ми нарушава начина и качеството на живот- не пипам. Нямам и намерение.
Моят ортопед, като за ортопед, е много консервативен. Не е фен на безразборните операции и артроскопии. Та и той така ме съветва. С мъжа ми ходихме при доста ортопеди и тук- аз с моя счупен крак, а той има направена пластика на връзките, частична резекция на менискус, а и скоро си беше изкълчил глезена (докато спи! 8O ). В момента тенденцията е да не се маха менискус и като цяло- ако не пречи да не се пипа нищо. Така че, ако не ти пречи- не пипай.
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #79 -: Октомври 10, 2019, 10:25:36 am »
Мц, съжалявам за отрицателният резултат.


Тери, знам че е много трудно да не се отчайваш, но се дръж. Вярвам, че ще ги пребориш гадните бактерии. Поне сега няма ешерихия нали?