0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #260 -: Май 01, 2019, 19:34:45 pm »
 А да, Вистал. Това е кръвоспиращото. Аз съм с червена кръв от вчера. Падат си съсиреци -чистя се.
Лекаря ми обясни че искали за всеки случай докато излезе ЧХГто. Поисках да сляза да си пусна , не можело. 3 дни да сме изчакали, при положение че малко преди това ми каза че е супер ниско 440 и нещо ( ме помня) , трябвало да бъде в хиляди. Тук стана страшна пародия. Озадачена съм.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #261 -: Май 01, 2019, 20:18:33 pm »
Лина, много съжалявам!Да ти кажа аз си тръгнах разочарована от Надежда, други са доволни.Трябва сама да прецениш как се чувстваш спрямо всичко което се случва сега.

Слънце, кураж мила!

Другото слънце, може да е за добро това че отлагате с месец.

Прегръщам ви всичките и ви мисля!

Мише, много ти се радвам!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #262 -: Май 01, 2019, 20:23:28 pm »
Да, Маги, помня беше писла преди. Преди половин час правихме още един ултразвук, да ,не го виждат можело да бъде извънматочна утре чхг. Е супер че ми изкараха акъла. Другия вариант, който е ясен аборт и третото не се знае. Така искам да си ходя вече :/
« Последна редакция: Май 01, 2019, 22:11:08 pm от Lina88 »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #263 -: Май 01, 2019, 20:53:07 pm »
Оле,Лина това е много гадно,да не знаеш кое лошо от всичко е.
Дано се разминеш по най-благоприятния начин,ако може да се нарече така.Е как така един път аборт,един извънматочна?Ужас!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #264 -: Май 01, 2019, 21:30:15 pm »
Не, как така вчера беше в матката, а днес извънматочна. Според мен се чистиш, което сравнено с извънматочно е по-добрия вариант, не че има добър вариант. Лина, почини, отърси се. Поговори с лекарката след време защо според нея 2 години не е ставало, а сега ембриончето трудно се разви. Може да е пустият лош късмет, но може и да те накара да пуснеш генетични за тромбофилия например. Но преди това си дай почивка, да го поискаш ти. Не се насилвай. 1-2 месеца понякога ни се струват като прекалено дълго време да чакаме, но понякога са много полезни.
Мише, много сърца изпращам на твоето малко, тупкащо сърчице <3 <3 <3
Аз днес се амбицирах и накарах Мишо да ми покажее как се пали колата. Като за почна със спряна кола на скорост, за да не тръгне при наклон, пък на ръчна при по-голям наклон, пък спирачката за нещо, съединителя за друго и аз забравих защо съм там. Е тръгна колата, но той не ми каза какво да правя като тръгне и аз си вдигнах краката от всички педали.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #265 -: Май 01, 2019, 22:18:20 pm »
Слънчицето, радвам се че си тук. Предполагам те боли, затова не казваш как си. Дано се възстановиш бързо. Мен пак ми биха кръвоспиращо?!?
Тери, и аз го мислех това защото ебати малшанса, честно. Аз изкарах крижка на 17, беше ми мечта, да карам . Сега гледам как да се отърва. Хаха Като почнеш ще видиш колко е яко. Първите пъти е паника, но след това става забавно. И всичко ти се струва че се движи супер бързо, а ти реално си като охлюв :) бтв. Мен като ме учиха да карам (по същия начин) преди курсовете , на един паркинг минаха полицаи и с двеста уговорки не ни глобиха, тъй че имайте едно на ум. Иначе е супер забавно да управляваш нещо, нали?

Редакция: същото питах и аз. Нали като е било в матката как се е преместило? Извиних се , че съм лаик, но все пак... отговор: ‘в момента не се вижда нищо в матката, утре ще пуснем чхг. Ако нараства има бременост някъде? ‘

Къде на Марс? Това става пълен фарс. Утре ме подготвят ( за всеки случай да не бързам ако се наложи) за операция. Попълних информирано съгласие. Каквото и да стане една акушерка ми каза че мога да си изисквам Персенска да дойде, защото тя още сутринта искаше да ми спират лекарствата и това да е.
« Последна редакция: Май 01, 2019, 22:29:33 pm от Lina88 »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #266 -: Май 01, 2019, 22:38:00 pm »
Поправи ме, ако греша, но те ЧХГ не ти пуснаха, нали?
Тоест имаш от вторник ЧХГ, което сама си пусна. Кой знае преди да прокървиш колко е нараснало. Как ще сравнят...знам, че момичета с извънматочна се чистиха с лекарства веднъж-два пъти и им запазиха тръба. Круела, ако не се лъжа. Не знам кога позволяват лекарства да се ползват, но в най-лошия случай, ако може да се мине с лекарства и да се избегне операция. Питай да ти обяснят.
Аз все пак мисля, че се е изчистили. На същия ехограф ли те гледаха? Не ти ли дадоха снимка със сакчето, ти дори размер знаеше.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #267 -: Май 01, 2019, 22:42:07 pm »
Лина,добре съм.Днес прекарах повечето време навън с мъжът ми,утре ме изписват.Аз съм старо куче ,това ми беше трета лапароскопия за една година ,тъй че...Даже анестезиолога от предната ме помни,той и друг път по коридорите ме е виждал,и ми изпя "Лека нощ деца".
Дано не е извънматочна,то не че има хубава неуспешна бременност,ама тази е доста кофти.Не знам,това невидение при теб е много гадно.Последно в събота ли пуска Чхг?
Тери,на мен като цяло целия курс ми беше забавно,влизах с 40 в завои,правих страшни тъпни,и после инструктора като почна да пие кафе докато карам,разбрах че вече е спокоен с мен.Ще ти хареса!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #268 -: Май 01, 2019, 22:48:14 pm »
Тери, последното е от 29.04 -448.90 тогава вече кървях. Имам снимка, да тук в досието ми е 0.3 см .   
Редакция: доста готина енергия в поста ти , Слънчице. Супер че сте били навън.:*
Не Знам дали е така във всички болници но тук ми скриха шапката.
« Последна редакция: Май 01, 2019, 22:50:20 pm от Lina88 »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #269 -: Май 01, 2019, 22:52:25 pm »
Понякога има псевдо сак в матката при ектопична бременност. Добре е да се проследи.

Слънце, герой си!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #270 -: Май 01, 2019, 22:56:51 pm »
Страшни неща гугълнах за това , Павла.  8O
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #271 -: Май 01, 2019, 22:57:29 pm »
Ох, Господи... Мили момичета  :bighug: Много съжалявам, Лина, Слънце. Сигурна съм, че страдате много и каквото и да кажа ще е малко. Изживейте го ❤️
Хелиантус, съжалявам за отрицателния резултат ❤️ И на теб и на Тери няма да казвам да почивате месец или два. Обичайте мъжете си и правете любов. Бебетата чакат да дойдат при всяка една от нас ❤️
Круела, радвам се, че си се разминала с лошите последствия!
Мишенце, честито нежно и мъничко сърчице ❤️
Тери, след като взех книжката карах вечер и събота и неделя, защото ми трябваше време да свикна с трафика в София. Първите два месеца ме свиваше стомаха като сядах зад волана  :lol: Беше доста  стресиращо преживяване. Иначе и на мен ми е гот да шофирам, ще видиш, колко е яко да си независима 😱🚗
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #272 -: Май 01, 2019, 23:12:49 pm »
Много малко вероятно е. Според мен те държат за пари. Ако си мислеха за някакво спешно състояние, то поне спешен ЧХГ щяха да ти пуснат. Вярвай ми, могат да го изработят.
При мен, поне аз съм сигурна за себе си, беше или хетеротопична, колкото и да е казуистика и двата варианта, или изчезващ близнак. Имах 400 и нещо  ЧХГ на 9 ден след О. После спад и после се удвояваше, но ми биха метотрексат на 1 ден закъснение. 100% не беше бременност от преден цикъл, защото правих тест.
Та странни неща се случват, но при теб ми мирише на злоупотреба. 
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #273 -: Май 02, 2019, 08:12:07 am »
За съжаление и аз съм на мнението на Павла, че всичко се прави за пари при теб.Прекалено несериозно ми се струва всичко.

Стиснете едни палци довечера, че ми се е свило сърцето!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #274 -: Май 02, 2019, 08:23:06 am »
Маги,стискаме!Всичко ще е наред!🍀
Лина,какво се случва при теб?
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #275 -: Май 02, 2019, 08:26:49 am »
Магиии, тъкмо това влезнах да напиша, че палците за днес са активирани  :D
Слънце, наистина си герой и заслужаваш вече да приключваш с геройствата и да се радваш на една нормална бременност, което както на теб, така и на всички момичета най-искрено го пожелавам  :bighug:
Лина и аз имам съмнения, че те виждат само като касичка, за съжаление. Дано вече имаш яснота и да се окаже най-малкото зло  :bighug:
Лейди, на теб не ти ли стана време за тест?
И аз да кажа за моите курсове. Първите два, три пъти се оказа, че инструктора натиска с мен съединителя, за да не се паниран от началото, че е много трудно. И аз кеф, не е толкова страшно, справям се. И урока, на който разбрах, че съм имала помощ, а вече нямам беше страшен купон. То беше едно гаснене на колата, накрая на часа си тръгнах с треперещи крака  :D  За мен, колкото и да е добър един курс, след него си тръгваш едно 20-30% подготвен за реално и адекватно шофиране. Поне имам такива наблюдения покрай много мои познати, включително и аз. Реално ставаш шофьор, когато започнеш да караш сам и придобиеш известен опит.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #276 -: Май 02, 2019, 09:01:25 am »
Маги, стискам палците, но за теб някак съм спокойна.
Междудругото може на някоя от вас да й е полезно: изследването за сливиците ми беше кръвно и се казва AST (Антистрептолизинов титър). Според УНГ-то е най-добрият показател за състоянието на сливиците.  Моето е твърдо отрицателно за наличие на стрептококи в кръвта.
Дарк, може да си го пуснеш.
Лейди, направо те забравих теб. Кога е теста?
Слънцемое, не разбрах кога сте открили кистата, но ако е задържан фоликул от предишния месец, е много вероятна причина за закъснелия цикъл.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #277 -: Май 02, 2019, 09:12:28 am »
Стиснати палчета и от мен.

Чхг50 при мен. Чакам Персенска да ме види и най-вероятно си ходя. Не е извънматочна а аборт. Ще я питам за това извледване, Тери, благодаря за идеята.
Пегръщам ви всички
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #278 -: Май 02, 2019, 09:23:02 am »
Лина, добре поне, че не е извънматочна. То няма добро в ситуацията, но поне по-малкото зло. Но просто те измъчиха тотално 2 вечери в болницата  :bighug: :bighug: :bighug: Почини си сега, ако искаш ела на 8 юни на ДРЗ в Пловдив. Ще се срещнеш с няколко различни лекаря, да ти дадат своето мнение как да се действа следващия път, има ли нужда от изследвания. И все пак важното е, че до инвитро няма да стигаш. Дори и до инсеминация може да не стигнеш.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #279 -: Май 02, 2019, 09:32:56 am »
Така или иначе бях планувала да идвам :)
Пиша малко телеграфно. Тези дни ще седна на спокойно да пиша. Прегръщам ви.