0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #240 -: Април 30, 2019, 17:09:37 pm »
Да, Маги и аз такова усещане имам. Но не искам да не съм направила нещо. Ще изчакам визитацията довечера да ми обяснят какво що. Не знам какво да питам?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #241 -: Април 30, 2019, 17:14:25 pm »
Маги е права за съжаление. Според мен са те отписали щом за вакуум ти говорят.
Лина, забременяваш по естествен път. Това на нас повечето ни е мисия невъзможна. Ще се наредят нещата. Но ще трябва да направите някое и друго изследване според мен
Довечера ги питай защо не ти пускат ЧХГ, да се види пада ли, какво става. А Прогестерон пуснаха ли?
Аз на никакви втори мнения не отивам. Отивам на вечеря с мъжа и довечера ще правим бебета
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #242 -: Април 30, 2019, 17:17:28 pm »
Мерси, Тери - изкефи ме настроението ти. Мерси за идеята за прогестерона. Записвам си, тук във списъка със въпроси. Вие хубаво да си изкарате.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #243 -: Април 30, 2019, 17:51:40 pm »
Слънце, ужасно съжалявам. Не знам какво да кажа.

Лина, странно е. Аз също имам аборт с шапче. Нямаш проблем, хем не беше малка седмица.

Тери, явна не вадиш гной, а застоява, ферментирал храна. Супер си. Да стават бебетата!

Хелиантус, добре, че пусна да се успокоиш. Ти си знаеше, щом пикливия не показа.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #244 -: Април 30, 2019, 21:59:53 pm »
Дано Слънчицето е добре<3
Мисля я...
Павла, не Знам, сигурно щом казваш. Мен освен една система но шпа, и утрогесторан ( или както се пише) друго нямам изписано. Имало спешен случай и визитация още чакаме. Много съм разочарована. Аз за какво седя тук. Не си знам резултатите на кръв, урина ЧХГ няма!
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #245 -: Април 30, 2019, 22:51:38 pm »
Слъмчице, Лина  :bighug: не знам какво да кажа. Кураж момичета, с вас сме всички. Много ми е мъчно че така се случиха нещата с вас. И на фона на това и на нашето чакане, не ми го побира ума как може някой да иска да махне това, което Господ му дава без да полагат капчица усилие  :balk_146:. Не се включвам много, нямам достатъчно опит и знания, но съпреживявам всяка ваша радост и болка.  :bighug:
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #246 -: Май 01, 2019, 00:09:13 am »
Слънчице, Лина, мисля ви!

Така е момичета, аз си забременявам, знам че ще стане, ама нещо се сдухах,  времето си минава, никой не ми гарантира, че следващата бременност ще е успешна, а празнината е ужасна... Вие знаете много добре...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #247 -: Май 01, 2019, 01:09:54 am »
Оххх, момичета, защо така бе да му се невиди :(?!?

Защо това страдание за жените дето искат да бъдат любящи, всеотдайни майки?

Аз знаете съм доста крайна и черногледа, повечето от вас знаят и защо, но не проумявам този отгоре защо така с тези изпитания??

Знам че всяка от вас ще се събере за пореден път, в жените има някаква неподозирана сила (аз сама не проумявам как след девет месеца носене се прибрах с празни ръце в къщи, но съумях да се събера, а може би не съм, но продължих напред някак...) и в крайна сметка две слънчица ми греят живота, и сърцето е наполовина пълно, и вашият ще бъде огрят скоро вярвам, къде от първо, второ, че и трето слънчице, но по някаква изкривена божа логика, трябва да стане явно с цената на много сълзи, болка и търпение.

Круела, добре, че си невредима, ужасно преживяване!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #248 -: Май 01, 2019, 07:21:42 am »
Благодаря на всички ви за подкрепата!
Вистал,явно така е в живота,колкото по-силно гониш нещо,то два пъти повече бяга.Ама ще го догоним.
Вчера доктора ми предложи медикаменти,предполагам метотраксат,каза-длъжен съм да ти дам вариант.Ама защо ми е тази тръба,да изпортя и трета бременност ли?Да се мъча на инвитро и пак в тръбата,и то след 6 месеца пазене.Казах му да я прекъсва,да си правим спокойно процедурата и това е.
Този път ,понеже ми е трета лапаро ли не знам,много лесно станах,нямам болки,изобщо добре се чувствам.
Лина,с теб какво се случва?
Хелиантус, продължаваме .
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #249 -: Май 01, 2019, 08:18:22 am »
Вистал е права с всяка болезнена дума, която е написала.
Слънчице, Лина, знам, че днес ви е много черно всичко. Но тези дни, когато на мен ми стане така, се сещам за Мишето и Маги. И за Павла се сещам. Когато се включих тук преди година и половина, Павла тъкмо забременя. И си казах:"Ех, как бързо им се получават нещата на някои хора"....... Така и Мишето, и Маги. Едно инвитро и бебчета. Но какво стои преди това инвитро само те си знаят. Само те си знаят колко сили са им били останали, колко ли са ги рязали и тях, колко ли е страдал бракът им. Но стигнаха дотук. Дано Господ е с тях. Дано не ги изпитва повече.
Според мен си взела правилно решение за тръбата. При инвитро е със 7% по-висок шанса за извънматочна в сравнение с естествено зачеване. А при вас инвитрото ще се получи, ти си забременяваш естествено,, въпреки тръбите.
Лина, какво стана с теб?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #250 -: Май 01, 2019, 08:58:52 am »
Слънчице, радвам се че си добре.Да ти кажа мисленето ти ми харесва.Ще стане!Въпрос на време е!

Тери, изпитанията може би ни подготвят за всичко случващо се след това.Родителството не е лесно, а много хора го взимат за шега.Ще видите момичета, няма лесно в този живот, няма!

Лина, как си?

Прегръщам ви!

Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #251 -: Май 01, 2019, 09:11:20 am »
Тери, за пореден път написа мислите ми. Много ми се искаше да кажа точно това, че до болка знам какво е да се чувстваш смазан, да не можеш да дишаш на моменти от безсилие, несигурност и страх. Страх от това, че мечтата ти може никога да не се сбъдне. Да виждаш около себе си щастието, да го сънуваш, но да се будиш без него и с неизвестността. И за донорски яйцеклетки съм мислила през тези години и за осиновяване и безброй тежки моменти сме имали в отношенията с Митко. И стана момичета, стана. Не можех да си представя как ще се случи при мен, дори не можех да си се представя бременна след толкова много тестове с една чертичка. Дори с думи не мога да ви опиша колко невъзможно ми се струваше това при мен. Падането след всяка пункция от която няма и 20% яйцеклетки във фоликулите и мисълта, че след всяка стъпка, операция, инжекции и т.н вместо да се подобряват нещата, те ме забиват сякаш още повече. Но пак ще кажа СЛУЧИ СЕ. И при вас ще се случи, убедена съм. Знам го и го вярвам с всяка частица на тялото си. Много пъти исках да кажа това, но знам, че в такива моменти тези думи са просто думи и не могат да утешат. Но се надявам да ви дадат още малко сили и надежда. Вчера дори си чухме сърчицето и беше като сън. Мислех си, че отново ще се събудя с разбито сърце, но не стана. Истина е и всичко си заслужаваше. Толкова силно ви желая и се моля за вас съвсем скоро да можете да го изпитате и знам, че ще стане. Само още малко търпение и сили  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #252 -: Май 01, 2019, 09:24:14 am »
Ей,Мише супер!Много се радвам !Вярвам,ще се преборим и ние.Щом сме живи и здрави всичко ще се получи!
Днес моята акушерка Малена,дойде да ме види и каза-ти си боец.Ами ще вървим напред,добре че медицината е напреднала,хора.Ами ако бяхме имали тези проблеми преди 50 години?
Нямам търпение да ми се обадят от фонда,тук срещнах една жена ,вчера родила след 12 години борба,тя каза че много време загубила в опити за самолечение по нетрадиционни методи,вместо да отиде на инвитро и да забременее от раз.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #253 -: Май 01, 2019, 10:35:59 am »
Слънце, ти си наистина боец. Всичко ще е наред. Принципно дали имаш или не тръба, винаги има шанс за извънматочна, защото може да се захване за чуканчето на отрязаната тръба. От метотрексата не сме се пазили 6 месеца, а 3 цикъла, като по време се включва и цикъла, в който се прави аборта. Пият се големи дози фолиева киселина и така. При теб ще се получи с първи опит. Сигурна съм!

Мише, чудесно е! Пази се!

Много мразя този израз, че животът ни поднася само това, което можем да понесем. Не мога да разбера само защо трябва да го понасяме. Преди няколко дни ви писах, че съм имала 4, а не 3 неуспешни бременности преди Симеон. Забравяш, свикваш, примиряваш се. При първото изследване на АМХ ми излезе 0,75 и докторката ми заговори за ДЯ. Тъжно ми беше точно 2 дена. След това просто знаех, че ще си имам най- слънчевото и прекрасно дете на целия свят, без значение дали има и от моята ДНК.
Можем да минем през това. В една група на деца родени през август има жени, които обясняват колко трудна бременност са имали, защото повръщали и как никога нямали да си го причинят пак. Плакала съм, защото искам да ми е лошо така. Всяка инжекция, операция, ЦС, преглед ми е бил много ценен, защото знаех, че ме приближава до целта. Просто е като да изкачваш стъпала в тъмното- не виждаш колко още ти остава.

Лина, ние те отписахме, но природата понякога е фантастична и не можем да си я обясним. Надявам се на чудо при теб, но внимавай да не се възползват от надеждата ти.

Прегръщам всички ви! Бъдете силни, не се отпускайте, защото не виждаме колко стъпала ни остават до целта.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #254 -: Май 01, 2019, 10:44:41 am »
Павла, това все едно аз съм го писала за понасянето. Някой питал ли ме е като съм “понесла” да износя девет месеца и да си родя момченцето, и да го загубя веднага като гръм от ясно небе, дали искам да нося този кръст цял живот? Няма примерение...
И другото ми любимо е “това което не те убива, те правим по силен”, еми аман от сила значи, искам да съм слаба, а не детето ми да го няма.
И ей, такива работи.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #255 -: Май 01, 2019, 12:07:22 pm »
Vistal,това което описваш е ужасно. Дори нямам думи да кажа нещо. Радвам се за нагласата ти Слънчицето. Ей го къде е!
Мен ме прегледаха на един ултразвук сутринта, вече няма нищичко. Искам да си ходя... обзема ме тихата лудост. Тук съм спокойна, защото има две бременни и не искам да ги стресирам. Но просто имам нужда да се прибера и да се нарева.
Маги, Павла, Тери, Мише,Хелиантус, Слънчице благодаря ви за подкрепата. Слънчице, благодаря, че намери сили да пишеш след всичко.
Не знам мойта глава ли е сбъркана, но като си представя отново прегледи, инжекции, треперене грам не искам...  май и ние малко ще починем от всичко. Дойдоха ми много емоции, чакане, треперене...

Мишеее, пу-пу! Трябва да виждаме повече такива постове, защото само тази мисъл ми спря сълзите. Тук съм се обърнала да не ме гледат и се опитвах да се събера. Прочетох ти поста пак, и пак. Всичко ще е наред, ще видиш!<3
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #256 -: Май 01, 2019, 14:07:49 pm »
Лина,прави каквото чувстваш.Аз мисля,че психическата нагласа е много важна,всички имаме нужда понякога просто дори за малко да забравим,че правим бебета.Да,казаха ти момичетата,забременяваш,макар и неуспешно но става!Пак ще стане значи.
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #257 -: Май 01, 2019, 16:34:19 pm »
Здравейте дами. Няколко дни не бях влизала и не смогвам да ви изчета... много съжалявам за всичко, което е станало тези дни. Слънце, Лина  :bighug: аз нямам думи, прегръща  ви и тъгувам с вас :*
Круела радвам се че леко си се разминала  :bighug:
Тери мисля че вече всичко ти дойде малко в повече и е време да си починеш психически... спри да четеш, почвай курсовете, приятно изкарване на концерта, обичайте си се с Мишо и какво ще да става... презареди малко батериите, че май вече няма нищо е тях.
Мишееее толкова много ти се радвам, браво, пу пу пу
Ние си починахме, беше супер ама свърши... а и да- за сефте съм с киста... нз дали това има нещо общо с закъснението ми миналия месец, ама съм на регулон другия цикъл и една шепа добавки. Та дет се казва фал старт...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #258 -: Май 01, 2019, 17:23:08 pm »
Слънчицето, така е ... важно е какво е от вътре. Аз избухнах малко с предния пост, но ми беше доста тежко. Ти как си? Има ли болежки?<3 Слънцемое, мерси мила. Колко е голяма кистата? Ще я чакат да падне с цикъла или нещо ще пиеш?
При мен ново двайсе, оставаме на утрогестерон, дуфастон, нещо кръвоспиращо (не знам какво е, нещо с  Д) до утре,когато финално пускаме ЧХГ... доста неуредено. Персенска едно каза, друго правят в спешното. Абе лудница.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #259 -: Май 01, 2019, 17:32:22 pm »
Лина, Дицинон?