0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #140 -: Април 04, 2019, 11:42:42 am »
Момичета,само мога да си представя какво ви е преди теста.Вие сте силни и ще се преборите със страховете си.
Иначе,Пешек е много права,колкото повече четеш и научаваш,толкова по-страшно ти става.
Мише,август клиниката ми само прегледи прави,лабораторията е в профилактика,надявам се да се вредя до тогава.Опитвай да не се сдухваш,не знам как,но все ще има начин.
Апбт,след инсе не е нужно да лежиш,ходиш си на работа,всичко нормално.Може да те викат да видят,минала ли е О.
Хора,камък ми падна с това инвитро,знам че после ще треперя,но сега не мисля за опити,толкова е разтоварващо.След две години и половина опити,мозъкът ми е далеч от тях.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #141 -: Април 04, 2019, 12:49:11 pm »
О, Слънчице,  всички сме така. Получим ли номерчето и някак си мирясваме. Въпреки, че мъжете все искат да опитваме още малко вкъщи. На моя Мишо все опитите вкъщи са му малко, много рано инвитро сме правили. Но защото не ходи на фоликолуметрия той. След чакането след трансфер, фоликолуметрия за мен е била най-ангажираща. То са прегледи през ден месеци наред. Чудиш се как да излезеш от работа, как да отработиш. При вас с инсеминациите е също. Важното е, че ще имаме бебчета и ще забравим.
Мише, горе главата. Болките ПМС съвпадат с болките при Кукапетал като време. Може да са бебоците. Кога е теста? Не остана. Потрай още малко.  При теб тъкмо завършва имплантацията. По учебник. Въпреки, че нищо не се случва по учебник. Моята дружка от другия форум е получила инплантационни кървене на 9ти ден на тридневни. Моята докторка е имала ЧХГ 19 на 13ти ден. Тоест бебетата се непокорни от малки и не слушат графици.
Кой знае колко сдухани жени вече са родили, ние ли няма. Пешек е права, заради информацията е.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #142 -: Април 04, 2019, 13:43:34 pm »
teri_90, именно и мен това най-много ме товари, ходене, излизане от работа, бързане. Но не мога да му го обясня по конструктивен начин това, на моя Митко. Слънчицето ние уж я предизвикахме с инжекция Хоримон , ама ще ходя какво да правя. Пешек е права, няма как да блуждаем в неинформираност. Доста от нещата научих с ваша помощ, с което си спестих и време и изненади. Друго е човек да подготвен психически. Така ни било писано. Както каза, тери "Кой знае колко сдухани жени вече са родили, ние ли няма"  :youwoman:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #143 -: Април 04, 2019, 13:53:54 pm »
Аз всички бременности ги засичах пред датата. Иначе, единствената разлика при бременност, освен че имах зацапване 1-2 пъти, нямах усещане за цикъл, а някак по- различно беше.

Иначе инсеминациите са като стимулации за инвитро, но вместо пункция е инсеминацията. Другото е, че започваш по- късно- 5-6ти ден с инжекциите. Тук не викат 2-3 ден на преглед, а направо започваш инжекциите и към 8-9ти ден преглед и хормони и така през ден до когато се падне. Аз бързичко реагирам- до 12-13 ден съм ок, но ме изчакват с антагонисти до 14-15, но и аз не знам защо. След това е добре деня на инсеминацията да се почива. Дават болничен, а после 6-7 ден след нея пак трябва спокойно.

Който иска, да ми каже, че имам лекарства. Така като гледам, ако никой не ги вземе, ще си ги ползвам за сестричето :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #144 -: Април 04, 2019, 14:21:19 pm »
Pav-la , благодаря за описанието. Качвам си го с в бележките.  Аз ще изчкам с теста при таймирания кекс, защото нали , както казахте, сега имам хормон и напразно ще се зарадвам. Дай Боже ще чакам закъснение и тогава.
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #145 -: Април 04, 2019, 14:34:09 pm »
Павла, при мен за инсетата пускам на 2 ден хормони и започвам със стимулацията. После на 9 ден пак хормони и преглед и тригер за инсе на 11-12 ден. Но аз съм с ранна О. Утре пак ще пускам хормони на 12 ден да видим какво се случва и дано Ц. да не закъснее, въпреки че се очертава ановулаторен.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #146 -: Април 04, 2019, 21:34:33 pm »
Всички палци стиснати за Маги. Близнаците и те си стискат там каквото имат. Маги пожелавам ти много спокойствие и качествени яйчица за Великден :* :* :* :* :*
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #147 -: Април 05, 2019, 07:21:27 am »
Маги лека и успешна пункция. Дано има много качествени яйчица и всички да се оплодят.
Тери, Мише, Кукапетъл кога ще се тествате. И на вас много късмет желая.
Моя Ц още го няма... и все повече се филмирам, все повече се надявам и вече съм пред побъркване. Имам леки симптоми на ПМС и никакви за нещо хубаво. Мръъъън
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #148 -: Април 05, 2019, 08:58:06 am »
И аз се включвам към ПМС-то. Вчера си усещах матката леко стегната, то верно днес ми е ден за цикъл, но е и ден за имплантация, така че го приемам като второто.
Моят тест е в необозримото бъдеще, чак на 17ти. Маги да правеше свеж трансфер, по-скоро от мен щеше да има тест.
Успех днес
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #149 -: Април 05, 2019, 08:59:58 am »
Добро утро!
Маги, стискам палци процедурата да мине леко, да изкарате много хубави яйчица и всичките да се оплодят  :wink: И после както казва Тери - мноооого извара  :lol:

Слънцемое, кога трябваше да дойде Ц? Разбирам те защо не смееш да се надяваш и да се тестваш, но може би не е лошо да направиш един тест, ако е минало доста време. Много се радвам на такива "чудеса", когато се случват на жени, чакащи или минали инвитро. Дават ми надежда, така че не отписвай възможността и за теб  :bighug:

Тери, Мише, Кукапетал, дръжте се момичета, знам, че тези последни дни са най-трудните, но не спирайте да се усмихвате и да им говорите с любов на малките точици. ;)

Хелиантус ми се губи тези дни. Надявам се да е за хубаво и само положителни новини чакаме  :D

Аз сутринта пуснах пак хормони и си чакам "присъдата", поне ще питам в клиниката дали трябва да пия нещо и дали следващия Ц мога пак да съм на линия. Чудя се дали да започна витекса пак, но за толкова малко време едва ли ще даде резултат. Усмихнат ден на всички!
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #150 -: Април 05, 2019, 09:03:49 am »
Успех, Маги!!! Стискам палчета за качествени яйцеклетки, всички да се оплодят и прекрасни ембриончета! 💖💖💖
Слънце мое, а дано си бременна...  preggo Ще е най-хубавото нещо! Моят тест е в понеделник.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #151 -: Април 05, 2019, 09:07:53 am »
Добро утро, момичета 🌞
Маги, успех днес, всичко ще е наред. Виж колко човека те мислим ❤️
Слънцемое, хайде изненадай ни. Права е Слънце и луна, чудесата са около нас ❤️
Мише, Кукапетел и Тери, бременлки, стискайте зъби, още много малко остана до положителните тестове ❤️
Мен днес ме наболява, май ще идва и да запретваме ръкави 🙃
Късмет на всички.
Моля, модератор да закачи темата горе  :D
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #152 -: Април 05, 2019, 09:12:46 am »
Маги, да си снесеш много и хубави яйчица! :P
 
Тери, Мише, Кукапетал, стискам палци, не остана много, макар че на вас ви се струват векове. Спете колкото можете повече, така по-бързо минава времето- :wink:
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #153 -: Април 05, 2019, 09:15:47 am »
Тери бая чакане ще падне... много време ви карат да чакате вас в Пловдив. Тук единствената причина, която си мисля е да се пият по малко време многото хапчета.
Слънце и луна трябваше към вторник-сряда да ми дойде. Попринцип си ми е точен ама  от време на време стига до 31 дена... е днес е 31 и за това не бързам с тестовете.
Има няколко неща които ми дават надежда, колкото и да не го мисля няма как. Всички знаете за какво става въпрос и лал се надяваме и искаме да е станало.
Та освен запека, който се появи след предполагаемата О и до ден днешен леко ме мъчи, пишкам през 40 мин (както когато имах цистит ама без парене и болка, но имам чувството че като се изпишкам и след малко пак почва да ми се пишка), и от датата на Ц имам като тежест в корема, все едно всеки момент нещо ще изригне (дори нз как да го обясня).
Съжалявам че ви занимавам, ама вече психически ми идва малко в повече. Знам че момичетата в процедура имат повече нужда от насърчаване и кураж, ама какво да направя. Пак се извинявам.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #154 -: Април 05, 2019, 09:22:40 am »
Маги,стиснати палци и от мен!Ще имаш хубави яйца,ще видиш🍀.
Тери,дано е второто.До кога си в болничен?Оле къде е 17ти...
Мише,гърлото как е?Дано си се подобрила.
Слънцемое,дано е станало,то верно не смеем да се надяваме,ама знае ли човек.Две двойки наши познати,така след инвитро ,уж големи проблеми и спонтанно бременни сега.
Изчакай ден ,два и тест.
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #155 -: Април 05, 2019, 09:26:53 am »
Слънцемое, аз бих опитала с един тест утре сутринта. Поне да не се мъчиш с чакането, а относно симптомите звучат много обнадеждаващо, стискам палции ти да си следващото Чудо тук  :bighug:
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #156 -: Април 05, 2019, 09:39:04 am »
Маги, успех с пункцията! Стискам палци за качество и количество!

Слънцемое, признавам си, че досега да бях направила тест, но аз съм ужасно, ужасно нетърпелива  :oops:
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #157 -: Април 05, 2019, 09:49:22 am »
Слънцемое аз до сега да бях направила 3-4 теста 😁😁 хайде зарадвай ни с един хубав двучертичков тест 🤞🤞🤞, Тери,Мише,Кукапетал стискам палци и 3-те да сте с положителни тестчета, а после и ние след вас ! Lady01 дано е последната процедура ! Маги успех днес,да изкарате едни хубави яйчица и после 9 месеца да си ги мътиш ! Хубав ден на всички !
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #158 -: Април 05, 2019, 09:50:26 am »
Хахаха оооо и аз съм същата попринцип, да не ти казват моми0етата колко пъти преди и след закъснение и преди кръвен съм правила тест хахахах обаче май си чакам днешня критичен ден (31 ден) и утре или в неделя няма да ми издържат нервите. Но и вече след толкова тестове с  :bfn: ми идват в повече и си го има страха да не се повтори всичко.
Благодаря на всички за подкрепата  :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #159 -: Април 05, 2019, 10:03:53 am »
Слънцемое, aз съм същата. Изчакай , ако можеш още няколко дни, и препикай една лентичка (хахха, малко хумор) . Аз снощи се видях с една приятелка, със хашимото и  1 запушена тръба а другата нагъната доооо, Шефчекова (или нещо подобно беше името) искала да й ги маха навремето, но добре че изляза по майчинство и я е поел Цветков от Надежда. След 2рото инвитро на собствен цикъл, има една принцеса на 2г.  :bori_007: та забременяла миналия месец, и вика невъзможно! Е да, ама ето. Не е завършило ок, защото май е трябвало да пие някакви хапчета,които да й подтискат имунитета. Та тя това казва, че е била толкова сигурна че няма как, и й е кофти, защото месец и половина е чакала и ако ги е била пила е щяло да бъда може би иначе.  Маги, успех!!!! Аз пък да ви кажа, като влезнах снощи и видях че никой не е писал ми стана чак странно! Свикнах си с вас <3 Днес съм на преглед,от вчера съм с  болки в яйчниците, вчера пих но-шпа. Вие, които са ви били тази инжекция, такива оплаквания имали ли сте?