0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #120 -: Април 03, 2019, 15:15:47 pm »
Пешек, ти уж пишеш да живеем, както преди трансфер, но описа живот на легло. Разходката до вашата площадка е 1/3 от разходката, която си правя. То човек си усеща тялото. Не си ли натоварен всичко е Ок.
Мише, щом не пише, че е противопоказно за бременни, значи е ОК. Те си вързват гащите, дори когато не е нужно.
Слънце мое, започват се противозачатъчни на 2-3 ден от цикъла. Може и на първи ден, но на мен винаги са ми от 2-3.
Luna, аз също подкрепям противозачатъчните. По-добре още един месец без процедура, отколкото напразна процедура.  Щом няма сега доминантен фоликул, надали ще тръгне, щом ЛХ е висок. Един на 13 цикъла е без овулация, все пак и яйчниците имат нужда от почивни дни. Горе главата. Щом правите инсеминации, значи овулираш, спермограмата е добре. Ще се преборите все някак.
Апбт, фоликулите са зрели за пукане между 18-24мм. При Маги пускат хормони и решават кога да пунктират. Иначе в нормални цикли при тези размери е годна яйцеклетката за оплождане.
Маги, по-добре според мен да е ЗЕТ. Не звучиш като за свеж трансфер. Некомфортно ти е, психически си долу. Може би е по-добре тялото да се успокои, пък и да имате замразени бебета, за да си спокойна.
От този прогестерон спя денонощно. От сутринта съм 3 часа будна и 5 спах. У нас къртят, мажат, нищо не може да ме събуди.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #121 -: Април 03, 2019, 15:36:30 pm »
Тери е много изчерпателна този път и е права за всички.

Аз този път се предадох, хем по-добре вървя, хем много зле психически ми беше тази стимулация.Може би защото съм далече от в къщи.Друго е подкрепата на мъжът до теб!

Последни новини, пункция в петък.И като мине пункцията ще ви пиша един ден за всички упражнения и ситуации около нас по време на това ин витро.Мисля, че и те много ме измориха и натовариха.

Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #122 -: Април 03, 2019, 16:06:32 pm »
Маги, ще стискаме палци за петък. ТРудно е да си на ръба на нервите, но поне хубавите новини дават кураж, затова се дръж за добрите резултати и очкавай още по-добри:)

Тери, аз сега се замислих ако няма Ову този месец, какво става с цикъла? Кога да го чакам, дали ще се скъси или удължи... и дали ще се налага да пия нещо, за да го предизвикам? Такова нещо досега не ми се е случвало и съм малко в шах... А и ако няма Ову, те яйчниците ще си починат и без противозачатъчни явно...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #123 -: Април 03, 2019, 16:15:10 pm »
Маги, хич не ти е лесна тази гслинамация с процедурите в София. Моника с теб ли е или те чака да се върнеш с братче?
Луна, може цикълът ти да е една идея по-кратък или същият по дължина. Няма да има драматична разлика.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #124 -: Април 03, 2019, 17:57:00 pm »
Тери, как ти е близо нашата площадка, бе момиче  :lol: Както решиш, ходи си и си мъти кротичко. Другия пот като си дойда на село, да си с тумбаче!

Маги, наистина искай замразен трансфер и се разтовари психически малко. Иди си нагушкай детето.

Слънце и луна, приеми, че си почиваш този цикъл, преди голямото събитие.
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #125 -: Април 03, 2019, 18:07:21 pm »
Момичета, искам да ви прегърна виртуално всичките! Благодаря, че ми отделихте време и малко ми олекна на душата. Както казва Peshek, ще го приема като почивка и за мен и за милите ми яйчници, че те толкова фоликули не са виждали наведнъж :) Дано Ц да си дойде навреме, да не закъснява най-вече и на следващия с нови сили... Знам, че ме разбирате, че като мине доста време (при мен вече близо 2 години след миседа) психиката е много лабилна на моменти и нещо малко може да те пръсне на парчета и после ги събираш до следващия път... Прекрасни сте! Благодаря ви  :grouphug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #126 -: Април 03, 2019, 20:18:27 pm »
Маги,супер сте!Пълни отличници,имам добро предчувствие,тоя път ще стане!
Слънце и луна,кофти е много,при нас всички знаят и никой не ни ръчка.Дай си почивка и напред към трето инсе.
Мише,ама намери кога да те хване тая кашлица...На мен много ми помага Гринтус сироп,става за бременни и отпуска,има живовляк,тъй че не вреди.Дано я пребориш!
Аз днес в 10 и 5,звъннах на фонда,заявлението ми е входирано вчера,аз съм 45 82*,преди мен има около 650 души,Господ по две деца да им даде,и съм много щастлива.
Кукапетъл,Тери,не съм ви забравила кокошчици,успех в мътенето😁
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #127 -: Април 04, 2019, 07:30:07 am »
Добро утро момичета :) хубав и усмихнат ден ви желая.
Слънчице  :balk_46:  много се радвам за номерчето. Много бързо вървят и скоро ще имаш и ти заповед. Пред април мисля че ще раздадат повече от 600. Поне по мой сметки трябваше да я взема май, а то се оказа април. Всеки петък се обновява информацията на сайта им. Не се притеснявай ако си седи на прието заявление. Може  после директно да си одобрена.
Тери, Кукапетъл, мише, Маги цялата група е с вас, а вие само спокойно и положителни мисли.
Късмет и на всички други момичета.
Аз си чакам още цикъла, но мисля да ида до лекарката днес. Ей така да я видя как е, че скоро не сме се виждали. Да не вземе пък да ме забравии хахах
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #128 -: Април 04, 2019, 07:38:53 am »
Мише, как си днес? Поспа ли тази нощ?
Слънчице, честито номерче. Аз моя номер си го държа на листче на монитора в офиса, откакто им се обадих. И несъзнателно като ученичка съм си го оградила в сърце, докато съм говорила по телефона.
Аз явно вече прекалено много дълго време бездействам, защото имам време да започна да се сдухвам. Само изчислявам инплантационни прозорци и развитие на ембрионите. Чакам нещо да ме заболи, но нищо не усещам. На теория имплантацията започва от утре, не знам какво очаквам. Ама нещо да се случи, да осъзная, че бебетата се развиват. Знам ли да ме ритнат сигурно очаквам 😀
Вие усетихте ли имплантацията с прорязващата болка, която описват из форумите?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #129 -: Април 04, 2019, 08:10:50 am »
Добро утро!

Тери и това бездействие ме побърква мен и липсата на дете и мъж. Сама съм в София. Вярно при сестра ми съм ама ми го няма моето семейство.
Аз нищо не усетих при имплантацията, не знам каква прорязваща болка усещат. Аз ли съм дебелокожа или просто е толкова лека болката, че аз не съм я усетила

Слънчице, честито номерче, много бързо вървят сега, скоро ще се обадят.

Мише, как си?

Кукапетел, а ти?

Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #130 -: Април 04, 2019, 08:32:03 am »
Слънчице, честито номерче, времето ще мине неусетно, сега пий винце и се радвай на живота  :D

Тери и аз кога забременях не съм усетила никакви болки, единствено преди датата на Ц получих странно главоболие, но то може да е от всичко. Не чакай болки, а ги обливай с любов мъниците  :bighug:

Аз днес се замислих дали има смисъл да продължавам с инсетата или направо да опитам инвитро, макар и самофинасирано. Док не ми е споменавал още за това, но като го видя другия път мисля да го питам... При неизяснени причини не знам какъв е шансът при двете процедури, но започвам да се замислям... Вие как мислите?
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #131 -: Април 04, 2019, 08:46:51 am »
Добро утро, момичета!
Слънчице, страхотно за номерчето, отпусни се, отпуска ти предстои, а знае ли човек може да не го използваш... ;)

Слънце и луна, според мен да не се бърза с инвитро, пак инсеминация, но не съм аз човека да казва. При нас нямахме шанс за инсеминация.
Тери, снощи имах болки, дано е от имплантиране. Малко по-късно в леглото като се засмях и направо ми секна дъха, така ме прониза. Заболя ме за кратко и бъбрека, дали прекалих с водата и да е натоварен, незнам, дано не ми създава проблеми.
Мише, дано си по-добре днес!💖💖💖
Слънце мое, дано не ти идва цикъла! 😃💞💖
Успех на всички!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #132 -: Април 04, 2019, 08:59:38 am »
Кукапетал, значи и аз по-късно да ги чакам болките. Ти си с 4 дена напред, въпреки че и аз като Маги съм с висок праг на болка. Дано е имплантация.

Луна, направи си още две инсеминации. При 4 неуспешни може да се кандидатства по фонда, стига АМХ да е по-голямо от 1. Самофинансирано инвитро е много скъпо начинание, а държавата ще ти отпусне 4 опита. По-добре да дадеш още някой лев за две инсеминации, които пак ти дават шанс за забременяване, отколкото да хвърлиш куп пари за инвитро.
Маги, вие утре ли се прибирате или ще чакате да подпишете документите за замразяване
« Последна редакция: Април 04, 2019, 09:08:42 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #133 -: Април 04, 2019, 09:05:44 am »
Тери,не търси болки,бодежи и ритници,повечето жени май не усещат нищо.Чети книжка,или гледай леки филми.Аз като съм нервна почвам да готвя,чистя и ей такива.Не можах да редактирам снощи,но благодаря много на теб и Слънцемое,пробвах всички номера,ей така да видя и действително само на номера на Точица вдигнаха,и като казаха -пишете,сълзите ми потекоха.
Слънцемое,ще ги следя,нали ти казвам,от последния номер получаващ финансиране до моя са шестотин четиресет и малко.Много ти благодаря за инфото.
Слънце и луна,има шанс в инсетата,не ги подценявай,и ние сме от неизяснените,при много хора е ставало,защо не и при теб?За финансовото измерение ,няма какво да говорим,изчакай си,фонда явно са много бързи.
Кукапетъл,дано е било от това.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #134 -: Април 04, 2019, 09:37:16 am »
Добро утро и от мен <3“ Апбт, фоликулите са зрели за пукане между 18-24мм. При Маги пускат хормони и решават кога да пунктират. Иначе в нормални цикли при тези размери е годна яйцеклетката за оплождане. “ мерси за инфото, тери . Нали се разбрахме, че си от неусещатите, защо пък да ни боли като може и да не  ни ? Виж, и маги не е усетила <3
  Slance_i_luna  разбираме те, мила (гуш) ще изгрее слънце на нашата улица <3  И ние сме с неизяснени причини. Да, ок този месец ЛХ не ми беше достатъчно високо, и затова бихме хоримона. Но ендокринолога, гледайки излседванията през месеците каза „ ТИ СИ ОВУЛИРАШ“ нямам намеса аз тук. И аз, четейки форумите, и особено както ми каза рецепциониската в надежда, когато я питах дали ще ми трябва болничен при потенциална инсе „ то инсеминацията е изкуствен секс, лежиш 10 мин. И си тръгваш“. Доста са груби, но може и да им е писнало.
Слънчицето , ей сега ше се извъртят...за колко време е нормално да дойде твоят ред?

Аз пък снощи работих до късно, моя пациентка имаше криза, а си бях обещала да съм спокойна. И като ме пристегна след това стомаха... дано нещо не се е прецакало. Аз вече смених амплоато, заради стреса, но останалите пациенти няма как да върна... Защо според вас са били болките , след покой. Дефатко беше 48 часа след хоримона.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #135 -: Април 04, 2019, 09:46:57 am »
Апбт, овулация настъпва от 36 до 48 часа след Хориомон. Може да си овулирала. Действайте яко секс :) ти да не си била психолог?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #136 -: Април 04, 2019, 09:47:12 am »
Apbt, може да са били от овулация болките или следовулационни. Когато ти бият хориомон са нормални усещания тези пристягания, не се притеснявай ;) Дано април ти е късметлийския месец. Иначе за инсетата - много леки процедури са, дори със стимулацията, за мен най-тежката част е моментът с теста и разочарованието... Но пък човек никога не знае дали ще успее от първия или от третия опит. Аз се тормозя и защото от юни ми започват планирани почивки и отпуски и лятото няма да има възможност за процедури, а имам още два цикъла дотогава. Ако не направим двете инсета, ще се проточи наесен и още мъкааа... Много е натоварващо с тези сметки, но не може да спрем да живеем и да чакаме от Ц до Ц...

Кукапетал, благодаря ти за съвета. Напълно възможно е да си усетила имплантацията ако си по-сензитивна. Днес си почивай и само хубавиии светли и топли мисли ;)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #137 -: Април 04, 2019, 10:00:20 am »
Тери , ами за два дни имаме 4 опита, няма как повече от това (колкото и да ми се иска) . Един път не се падна да овулирам като сме почивка  :lol: въпреки че това, което говорихме, ако е писано е писано. Да, давах консултации за една корпорация и пътувах доста по цял свят покрай това. Но вече имам други цели, и трябва да съхраня себе си, както показва и тялото ми. Slance_i_luna благодаря за инфото. Моментът с теста е направо ужасен. Във ФБ групата на Надежда има една девойка, е снимала  :bfp: толкова хубаво ми стана за нея. Трябва да гледаме положителни неща, за да не "кльофваме" емоционално, защото знам че за всички ни е трудно. Прегръщам ви.

редакция: защо ме викат пак на преглед в петък? На този етап 18 ден от м.ц какво може да види, май нищо? дори и за задържане не може да даде?
« Последна редакция: Април 04, 2019, 10:47:09 am от apbt88 »
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #138 -: Април 04, 2019, 10:34:48 am »
Маги, стискам много, много силно палците за утре и след това всички извадени яйцеклетки да са зрели, да се оплодят и да имаш доста бебенца за замразяване.
Аз тази нощ поспах, не кашлях толкова, сякаш съм малко по-добре. Иначе Тери, аз се държах първите дни, но от вчера съм като теб. Особено вчера, яко се бях сдухала. Днес и емоционално съм по-добре, иначе болката в корема като за цикъл си продължава.
Слънчице, честито номерче. Значи май месец би трябвало да си получиш заповедта.
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #139 -: Април 04, 2019, 11:21:33 am »
Слънчице, честито номерче!

Много лошо, за вас, е това, че много знаете и четете. Така само се затормозявате и се притеснявате излишно. Но такава ни е съдбата - да се притесняваме и четем, и пак притесняваме ... Но си струва, всеки миг притеснение си струва. Сигурна съм, че ще го осъзнаете много скоро.
За очакванията ви за имплатационни болки - съвсем не са задължителни. Аз съм си дърво, но нищо не усетих - то ме приболяваше тук-там, но дали от пункцията, дали просто от самовнушение нямам идея.
Моментът с чакане преди тест е, да си го кажем направо, ужасен. Мога да ви кажа при мен какво сработи, но дали ще ви помогне и на вас ... Първо четях книжки (Пратчет, че ми харесва идеологията му за живота и начина по който я поднася). Второ - ситкоми по тв., ама гледала съм ги за 45678765 път - важното е, че не натоварват. И трето - момичетата от Зачатие - бяхме една яка група на Шаро (като вашата) и вихрехме един чат по скайп, в който плещехме глупости и се лигавехме. Така успявах, да не мисля много за това, което ми се случва.
Желая на всички ви безкрайно търпение и успех на тестовете!
« Последна редакция: Април 04, 2019, 11:23:11 am от Pesheck »