0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #80 -: Април 02, 2019, 14:55:46 pm »
Мише,  :bighug: :bighug: :bighug:
Много ти благодаря! Дано всички успеем сега!!!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #81 -: Април 02, 2019, 15:09:34 pm »
Kukapetal, всички те разбираме. Какво да ти обясня и да имаш замразени ембриони и да нямаш, страхът си е все един и същ. Чакаме нещо да ни заболи, за да се надяваме на имплантация, пък като ни заболи, се притесняваме, че нещо лошо сме направили.
Жените раждат откакто свят съществува. Ходили са с мотиките на къра, раждали са, докато са работили. Писано ли е, ще стане. Това е. Ако една разходка пречи на ембрион да се задържи примерно, то той няма да се задържи и в по-късен етап. Успокой се и си излизай навън на въздух. Затварянето вкъщи много вреди за психиката. Да бях една софиянка, досега да съм ви направила някоя среща в някой парк да събираме витамин Д. Аз днес се разхождах 3км, утре смятам една идея по-кратка разходка да направя, просто яйчниците от естрофема този път са ми зле, но това няма общо с ембрионите.
Слънцемое, ти кога очакваш заповедта?
Дарк, води мъжа си с теб задължително. Да се чувства и той приобщен в процеса.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #82 -: Април 02, 2019, 17:03:57 pm »
Слънчицеее можеш още сега да се обадиш за номерче (по точно утре сутринта, че сега едва ли ще ти вдигнат), но ако искаш да си знаеш номерчето, то е готово още когато документите пристигнат в фонда. Аз звъня на следващия ден за номерче, хем да знам че са стигнали документите, хем да си го имам и да му се радвам. Днес ми звъннаха и преди Великден вече ще си имам нова заповед. ;)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #83 -: Април 02, 2019, 17:22:11 pm »
Слънце мое, значи трябва наистина да забременявам. Нали такава ни беше уговорката. Аз и след два-три месеца ти. Пу-пу, дано е късметлийския номер. Вземаш ли някакви добавки сега за по-добър отговор на яйчниците?
Мише, лежах, лежах и аз станах да търкам килима. Много е досадно. На 600 крачки се отказах. У нас сме в ремонт и кръгчето ми е много ограничено. 20 крачки, за да обиколя две стаи, като за 20 крачки заобикалям сушилни и, столове, ютия, коледна украса 😀
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #84 -: Април 02, 2019, 17:27:14 pm »
Терии да забременяваш че и аз трябва... ми за сега само фолиева и неоксид. Мисля обаче да ида при докторката и да говоря с нея за противозачатъчни месеца преди процедурата и дано има ефект.
Аз да си кажа честно имам леки надежди за този месец и скоро ще се разбере де, ама отдавна не ми се беше случвало да се надявам да не ми дойде. Всичко ми идва от там с тоя запек и трудното изхождане. Поправете ме ако греша, но на няколко места четох че е възможен като симптом.  Майна му де каквото ще става, ще става.
На всички момичета стискам палци за положителни резултати.
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #85 -: Април 02, 2019, 17:53:22 pm »
Слънце, хайде дано не ти потрябва тази заповед. Има не един пример за момичета, които забременяват, докато се подготвят за ин витро.
Тери, ти търкай килима, но внимавак с тези предмети, които прескачаш са не се спънеш в нещо. И аз днес официално се разходих навън и много добре ми се отрази, но ми се струва, че ти доста си се пресилила с тези км. Ясно защо докторката ти е обърнала специално внимание за почивката  :D :D
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #86 -: Април 02, 2019, 18:04:04 pm »
Еми, Мише ти ми каза 1 час и аз 1 час се разхождах. Сигурно и ти толкова ги навърташ у вас, но не осъзнаваш.
Четох в интернет как на жените им се задържа този Кринон гел и ставал като тапа след 10на дена и хич не ми се струва приятно. На мен докторката изобщо не ми каза за разхождане, за да се усвои гела и да не се задържа така. Но жените пишат, че е доста кофти усещане.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #87 -: Април 02, 2019, 18:17:12 pm »
На мен в аптеката ми казаха да се разхождам, иначе и докторката нищо не ми каза. На мен не ми се получи тапа и нз какво е усещането но и аз много четох тогава.
А да ви попитам колко време трябва да има между процедурите?!? Защото заповедта ще ми е една седмица преди датата и се чудя дали да бързам или да си изчакам още един месец. Хич не ги очаквах да звъннат.
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #88 -: Април 02, 2019, 18:30:10 pm »
Аз много бавно ходя и не вярвам да минавам толкова. А иначе миналия път нали все лежах и на мен ми се получи въпросната тапа и то за 8 дни два пъти. Много е неприятно, а сега с разхождането няма такова нещо.
Слънце, май пак има противоречиви мнения по този въпрос. До колкото знам аз, поне около 3 месеца е добре да се изчака.
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #89 -: Април 02, 2019, 18:32:45 pm »
Много разнопосочни съвети нещо... Не знам за Кринона, но Утрогестана, ако си лежа, имам чувството, че всичко се усвоява. Обаче почна ли с разходките, половината остава по превръзката. Но ми се струва по-правилно раздвижването... Е така да циркулира кръвта. Аз от време на време си правя едни соц упражнения, с които ни караха да загряваме като деца :-D Чета хубави отзиви за Петимата тибетци, но така и не стигам да ги проверя в Ю туб.

Викате да го въвличам моя мъж  :lol: Въвличам го бре - оставих му сака да го качи той  :lol: пък аз си качих куфара побутвайки го леко :))

Мише, ти пооправи ли се? Аз след като се похвалих, че отдавна не съм се разболявала, ме хванА нещо  :lol:

Ама, момичета, много се радвам на това раздвижване в темата... Не знам преди какво е било и имало ли е такова скупчване, но силно се надявам на положителни тестове
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #90 -: Април 02, 2019, 18:36:47 pm »
Мише предния път процедурата беше януари. Сега мисля ако всичко е ок или началото или края на май. Така мо се пада Ц. А дали има среща с анестезиолог пак въпреки че е имало преди няколко месеца? Ох рязко се побърках и съжалявам че само за процедури говоря, ама то темата май е на такъв етап хахах
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #91 -: Април 02, 2019, 18:41:33 pm »
Слънце, всеки път преди пункция има изследвания и среща с анестезиолог.
Дарк, аз още си кашлям, но поне не се влошава. А на теб какво ти е? Започвай и ти с чайчетата.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #92 -: Април 02, 2019, 18:53:07 pm »
Слънце, при нас няма такива срещи. И аз знам за три месеца поне между процедури. Ако включите и противозачатъчни още един цикъл е минал. Но много нередно ми се струва да правиш инвитро без проверка на тръбите. Но ти знаеш най-добре, странно е, че лекаря не я е поискал сам.
И аз знам, че петимата тибетци е много добра тренировка за сутринта. Честно казано сега съм спряла и последните тренировки, които правих. Само вървене ще си оставя.  Мишето малко ме стресна, че съм се пресилила, но то ако едно вървене пречи на ембриони да се захванат, значи не е читава работата.
Лошото е, че покрай инвитрото бях станал 45 кг, сега си върнах нормалното тегло от 48, но в сланини. Не мога да се гледам, но нали искам бебета, това не трябва да ми е важно. Междудругото майка ми ме третира като полуинвалидизирана. Ако ми било високо едното стъпало, да съм го качвала на колене 😁
Дарк, внимавай и какви чайчета, че те повечето са забранени за бременни. Въпреки, че най-добрата ми приятелка забременя непланирано, разбра чак в 8г.с, не приемаше, че е бременна дълго време и не четеше нищо. Що чайове каза, че е изпила. Пък си роди чудно момченце.
На мен вчера-днес ще ми е пика на Прогестерон и от вчера всичко ми пари и спя постоянно. Явно съм вдигнала лека температура
« Последна редакция: Април 02, 2019, 19:02:53 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #93 -: Април 02, 2019, 19:03:56 pm »
Права си Тери и аз така се бях психясала с кашлянето, но точно това си казах. А иначе с моята майка е същото. Не ми дава абсолютно нищо да пипам. Казвам и че днес ще се разходя и тя като ме изгледа неодобрително и и обясних, че то е същото като в къщи, но ще подишам чист въздух. А тя ме погледна още по-притеснено и каза - ами стълбите как ще ги качиш  :D :D :D :D
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #94 -: Април 02, 2019, 20:38:58 pm »
Мадами, благодаря за подкрепата. Леле голямо съм шило. Не знам как и час ще издържааа. Хайде да забременявамее :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #95 -: Април 02, 2019, 21:36:29 pm »
A за мамите, радвайте им се! Как искам някой сега мен да обгрижва ❤️
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #96 -: Април 02, 2019, 22:31:05 pm »
Абпт (извинявай, но произволно ти пиша буквите щом е рандом име  :) ), можеш да си редактираш постовете до 2 часа, за да не се пишат последователни постове. Не е необходимо да лежиш 5 часа. За около 30 мин който стигнал, стигнал. Дай им още 15 мин и това е достатъчно. Дано да е успешен таймирания секс.

Тери, мисля, че Мишето си помисли, че си прала килими. Ходете си, няма проблем, даже е хубаво. Дена, в който очаквате имплантацията, тогава си почивайте и се глезете. Аз така правех.

Аз решиш да си изпълня рецептата за щитовидната с ЧХГ то, а после ден преди ендокринолога да  си пусна само ТСХ. Така ще имам поне едни реални резултати от преди седмица.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #97 -: Април 03, 2019, 10:13:06 am »
Добро утро, момичета
Много ви се радвам и аз нямам търпение да дойде момента.
Чудех се вчера дали пък са не по бързам малко с използването на заповедта, но ще изчакам да станат 5-6 месеца от първата процедура. Освен това, че искаме да пробваме с прегнил, гърдите ми бяха мн зле и сега се поуспокоиха чак на 4 месец след процедурата.
Относно разхождането и почивката, мисля, че си трябват разходки. Аз нали направих точно обратното декември и май се оказа много неправилно. Сега е хубаво времето,  става за красиви за душата разходки :-) любовта и птички те са навсякъде, всичко е зелено и мисля, че за емоциите и вътрешната хармония е чудесно.
« Последна редакция: Април 03, 2019, 10:14:47 am от WideD »
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #98 -: Април 03, 2019, 10:21:25 am »
Ох, днес аз съм сдух  :( От снощи започнах много дълбоко да кашлям и цяла нощ не спах, а вечерта сигурно 15-20 Мин не успях да спра. А и корема започва да ме боли като преди цикъл и взеха да ми идват черни мисли.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #99 -: Април 03, 2019, 10:24:03 am »
Добро утро и от мен WideD, доста як пост.  Pav-la, и аз си го помислих вчера , ще го имам предвид. Благодаря. Ами вчера 2 часа лежах и бях изтрещяла вече. Иначе  и аз си помислих, че Тери е прала килим. И аз правя такива неща полирам и масите, абе луда работа. Иначе, не съм на вашето ниво на знания, но мисля че е добре да правим редовните изследвания. Е, да скъпичко излиза, но когато бях при Хедер, ако не бях пуснала ТСХ и Пролактин предварително, изобщо нямаше да стигнем толкова бързо до Хоримона и таймирания секс а щяхме и този месец да чакаме в неведение или както мислехме О на 10ти ден. Хедер (ендокринолога ) каза, че си имам овулация. Явно са искали този месец, със сигурност да пробваме с таймиран секс , преди да поемем по други стъпки ) ..Чудя се дали всеки месец могат да ми бият тази инжекция?  :ask:   Kukapetal мерси, да ви кажа, вече всичко ни е толкова механично, че грам хъс нямам. Не мислех, че ще го кажа, и дано не се наложи, но просто искам да мина към инсеминацията ..и без това само ме боцкат. Чувствам се като игленик. И четейки ви, знам че нямам право да се опраквам, но ще си кажа тук.  И сега, ако не стане (нямам никакви надежди , м/у другото) какво идния месец пак хормони, пак ехограф..?
Kukapetal , със сигурност и ти, и всички тук сте чели супер много неща, но ти предлагам нещо, ако имаш силата и желанието. Като си легнеш, представи си че имаш слънце в корема, гали го, говори му <3 прави позитивни визуализации. Представяй си как расте. Слушайте класическа музика и се наслаждавай на времето докато сте заедно.

Mihaela Viyacheva, ако може си направи следното  (при налепи) сода за хляб в една чашка , топиш пръста в мед и обираш содата. После с пръста минаваш около сливицата. Много добре влияе. Също затоплено прясно мляко с масло и мед вътре помага при кашлица. Направи ги , ако може мед да се приема.
« Последна редакция: Април 03, 2019, 10:26:46 am от apbt88 »