0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #40 -: Април 01, 2019, 20:07:03 pm »
Тери, в мойта болница на всички момичета казват около час да има движение, за да се усвои по-добре. Аз си го слагам и веднага след това започвам да се разхождам. Моя е по два пъти на ден, така че това го правя след всяко слагане.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #41 -: Април 01, 2019, 20:10:59 pm »
Мише, ти 2 часа на ден разходка в апартамента, ще изтъркаш килимите
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #42 -: Април 01, 2019, 20:11:32 pm »
Ох ами те не казват какво не е наред,каза ми само 3 от 4 показателя са завишени. Сега най вероятно ще слагаме лекарство,което пак не знам какво е и как се слага. Вдругиден ще ходя при имунолозите и се надявам те да ми разяснят нещата.
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #43 -: Април 01, 2019, 20:32:57 pm »
 :D :D  :D :D нямам килими Тери, за това ми е по-спокойно, че няма какво да изтъркам. Иначе първите пъти Митко ме гледаше доста странно и ми каза - ти пак изтрещя нещо  :D :D
Милиарда, дано това е била малката спънка, която да отстраните и следващия път всичко да завърши със здраво, пухкаво бебенце.
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #44 -: Април 01, 2019, 20:53:54 pm »
Тери, прочетох обяснението на д-р Мели, ама ми се наби това, че НЕ Е желателно :) Иначе при мен продължи доста кратко, но не знам този термичен индекс на колко е бил настроен. Както и да е, в сряда съм отново на преглед, да видим какво става, продължаваме ли да се развиваме.

Обаче, Мише, ти ме притесни малко с кръвообръщението на матката. Сега съм при нашите и буквално съм се залостила вкъщи, срам не срам, нямам и половин километър изминати. Както не си слагам и Фраксипарин, няма да си кривя душата, че съм на тръни. Утре се прибирам в София, а там се движа повечко, не се застовам като при нашите.

Иначе ето едно клипче как да извървим 1 миля вкъщи :D https://www.youtube.com/watch?v=njeZ29umqVE

Нелита, какви сладури, само за гушкане са  :kiss: Аз се задоволям с един пухик, котето на нашите. Обаче много се дразни като щракам по клавиатурата и ми напада ръцете  :lol:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #45 -: Април 01, 2019, 21:00:35 pm »
Обикаляйте, обикаляйте, че да свиквате после с бебето/тата. Симеон по едно време само в слинга и после в раницата спеше денем. Голямо обикаляне беше :)
Тери, в затвора ще ме вкараш. Не е хубаво да се пие алкохол след процедура. Половин чаша вино е ок, но все пак, ако не може да се изкара без алкохол- има проблем.
А за теб, Тери, е специално поръчение, което не е валидно за всички :)

Маги, супер си!


Милиарда, кои показатели са завишени? Какво ще правите точно- локално или?
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #46 -: Април 01, 2019, 21:09:41 pm »
Хахах да, Дарк, голям купон е да си имаше животинче 😁
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #47 -: Април 01, 2019, 21:28:36 pm »
Pav-la,нищо не ми каза питах в бг мама дали знаят какво се изследва ама май на никой не казват. А и не ми излизат резултатите в приложението те са си само за тях. Което е страшна тъпотия ама ...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #48 -: Април 01, 2019, 21:37:05 pm »
Тери, предния път бях на по 2 противозачатъчни на ден, а сега на по едно. Според мен това беше показателно.

Ох какви прекрасни бебета-кучета само за мачкане.

Обикаляхме, но умерено.

Милиарда, там рядко дават резултати и обяснения. Дано имунологията ти разяснят какъв е проблема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #49 -: Април 01, 2019, 21:42:03 pm »
Така е,  Павла, ама тя apbt88 ще има таймиран секс. А и аз визирам половин чаша вино, щом се чуди дали да спира аз мисля, че за такива количества говори.
Дарк, изобщо не се притеснявай. Сигридов нали се сещаш колко бременности е проследил по този начин. Да не дава Господ, но ако е спряло развитието, няма да е от това. Затова колко се движиш: добре е да се разхождаш, но приятелките ми работят в офис, ходят с кола на работа и се разхождат само до тоалетната и си раждат здрави бебета. Не се впрягай. Ако можеш, го промени, защото и самото бебе в корема ще се успокоява при разходки в по-късен етап. За кръвообращението е важно да пиеш също достатъчно вода. Жените имаме склонността да не пием, а е важно.
Имаше преди години при Гала една жена, пила Ескапел, забременяла въпреки това. Правили й кюртаж, не изчистили плода и родила. Много невероятен случай, но явно е било писано. Като му е дадено на бебето да се роди, ще се роди, каквото и да правим или да не правим и обратното.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #50 -: Април 01, 2019, 22:09:04 pm »
Дааа, права си. След прегледа като си говорихме с приятеля ми, успокоявах и двама ни с това, че не може бебчо да е толкова кекав. В крайна сметка - лекичък стрес :) Не ми се мисли какво се чува като си мия зъбите примерно :D

За водата си права. Аз мога да изкарам деня с 300-500 мл вода. Обаче след първия неуспешен опит, това беше едно от нещата, които коригирах. Не всеки ден ми се получава, но е мноооого по-добре от преди. Гледам да пия по 1.5 - 2 литра на ден. Иначе алкохолец грам не обичам и не ме влече.

Милиарда, съчувствам... Как може такова безобразие, да не може да си видиш резултатите поне :x
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #51 -: Април 01, 2019, 22:14:36 pm »
И аз не пийвам, затова ми беше предписан, за да разпускам. Но не е моето нещо. Обичам алкохолни сайдерчета, но имат захар, та наздраве с една водс.
Дарк, кога ти е следващия преглед?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #52 -: Април 01, 2019, 23:04:00 pm »
Захар.. казваш. Моето НВ-ВМХ стана на пух и прах. Нямам хранене без въглехидрати тука, в огроооомни количества. Искам вече да се прибирам и да се стягам. Хем да се храня малко по-добре, хем да се движа повечко.

Хайде и аз ще се чукна с водичка! Наздраве :D Иначе две Сомърсби-та, ако стане много належащо да пия :D и съм под масата, толкова ми трябва

В сряда ми е прегледа, Тери. Моят мъж щял да дойде и той :D За сефте ще му е :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #53 -: Април 01, 2019, 23:08:06 pm »
Искай си всичко! Ужасно е това, все едно си заложник.

Маги, според мен са много малки неща, които се  напрупаха- добавки, бременностите дори, противозачатъчните...

На мен ми дойде. На 11ти ЦС. 7 дена АБ и това е. Също и ЧХГ в деня на снимката. Няма изследвания или друга подготовка.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #54 -: Април 01, 2019, 23:16:42 pm »
Павла, зареди се с пробиотици, че на мен и още едно момиче именно антибиотика след ЦС ни разказа играта и разнасяхме 1 година бактерии. Явно след ЦС е разранено полето и антибиотика колко помага, толкова и вреди.
Тук не съм чула да пускат ЧХГ, на доверие. С упойка ли ще ти я правят или със Симеон няма как да си го позволиш?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #55 -: Април 01, 2019, 23:55:52 pm »
В надежда не предписват антибиотици след ЦС. Павла радвам се че се присъединяваш към нас,дано бързо да минеш пак към бременната група.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #56 -: Април 02, 2019, 00:18:54 am »
Това ми е трета снимка. 2 в България, но на различни места и сега тук. Упойка не искам. 2дин приятел ще дойде в болницата да гледа Симито докато ми я правят. По- спокойно ще ми е, макар че ще се притеснявам много, защото после има работа и да не го бавя, че тук часовете са относителни .
АБ не съм пила до сега.
Тери, то тук МБ никога не са ми правили. Само преди раждането за стрептокок Б, даже друго не бяха търсили. Каквото и да стане, просто няма да знам ако е безсимптомно. Странно ми е, че 2 преди, в деня и 2 СЛЕД не трябва да пия Метформин. И ми е подчертано. Не знам защо.
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #57 -: Април 02, 2019, 07:59:21 am »
Дарк моят мъж  е на всеки преглед с мен и доктора все казва чакай на него да обясня ти си знаеш
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #58 -: Април 02, 2019, 08:45:38 am »
Добро утро дами!и аз като бях бременна с Моника моя мъж идваше с мен на почти всеки преглед на ФМ задължително, то така или иначе я правих в София и някой трябваше да ме закара.

Аз съжалявам, за начина на писане, но през телефона ми е трудно, а и вчера се бях сдухала много.Нещо тая стимулация ми действа на психиката повече  8O не ме питайте защо!Въобще, ще се оправя като мине всичко.Днес съм почивка, няма да ходя до клиниката и ще си бия инжекциите в къщи.

Тери, Мише, Кукапетел, почивайте, разхождайте се по-малко да не се залежите и това не е хубаво и силно стискам палци, ама много силно!Целувам ви!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #59 -: Април 02, 2019, 08:59:44 am »
Павла,заради контраста,в листовката на метфогамма го пише.Не знам как взаимодейства,и при хистерото и при ЦС го прекъсвах.И аз не съм пила АБ.
Тери,ти ли беше пила Биозин ,или греша?В друга връзка питам.
Успех на всички!