0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #180 -: Април 05, 2019, 14:52:42 pm »
Aпбт, нищо няма да ти стане да покараш колело, но и нищо няма да ти стане ако не покараш. Давай го по- спокойно.

Маги, чудесно! Палците не съм ги пускала. Чакам да се оплодят и десетте!

Тери, съжалявам, но каквото покаже в сряда- това ще е. За мен такива на 20ти ден изведнъж да стане положителен е повече в изключенията. Виж си го, защото трябва да се измъчваш?! Все пак ти си знаеш кое е по- добре за психиката ти.

Слънцемое, тест?

Аз пък много обичам тестовете- уринарни, кръвни. Пускам по сълза на отрицателните, но не се кахаря кой знае колко. Просто знам, че предстои нова битка.

Късмет на всички!
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #181 -: Април 05, 2019, 15:00:28 pm »
Тест най-рано утре. И то ако не е дошло. Момичета ниско долу където ни боли когато ни дойде лелка в момента чувствам нещо като парене, все от вътре съм го претоплила това място ( даже нз дали го описвам правилно, от сряда съм така) , не ме боли не ми некомфортно толкова много ама е странно. Знаете ли какво е?
Апбт успех момиче и за твоето чудо!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #182 -: Април 05, 2019, 15:03:54 pm »
Pav-la, права си. Доста добре казано "Пускам по сълза на отрицателните..... Просто знам, че предстои нова битка. " Слънцемое, благодаря пу-пу. Доста странно го описваш. Някой друг да даде акъл за паренето?  А МЦ да го стреснем и да не идва поне 9м!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #183 -: Април 05, 2019, 15:09:01 pm »
Слънце, или спри да се взираше в тялото си, или пусни един тест, да разбереш какво е. Ама и ние ти запалихме фитилите и сега още повече се взираш.
Това е така, че на 10 ден от трансфер теста си показва. Миналия път направих на своя глава тест на 13 ден. Нули в период. Но докторката ме накара да продължа лекарствата до 16 ден и тогава пак тест. Явно се е нагледала на всякакви случаи. Та така тези три дена ми съсипаха психиката. Уж Фраксипарин не боли да го биеш, но мен тези три дена ме боля все едно ръка ми режеха. На психична основа. Та така или иначе не биха ми спряли лекарствата, ще си чакам да видя резултат на 16 ден.
Апбт, нарочно ти обърнах внимание на теб с килограмите, защото знам как работи мозъка ти. Като извървяла пътя на човек, цял живот борещ
се с с килограмите, горе-долу знам какво ти е в главата. След овулация по-леко, бориш се за дете, да качваш килограми. Наблегни на почивката. Аз правех така: преди овулацията яко кардио, след овулация по-леко тренировки. И задържах година и половина тялото. Сега последните 9  месеца все бях в подготовки за инвитро, трансфери и доста се запуснах. Ще ми се да тренирах повече, но целта е по-важна от визията. Като родим ще отслабваме пак :)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #184 -: Април 05, 2019, 15:35:45 pm »
o ,да Тери. Благодаря ти. Лекичко, лекичко и с протеинчета. Доста е добър режима, 10 дни протеини после включвам и зеленчуци за 5 и ги въртя. Аз съм и 170 висока тъй че уж що годе са добре нещата, но това ми е на мен идеята. Ако дойде , края на месеца, тамън ще мога да тренирам. Ако пък неееееееее (широка усмивка) ще си почивам и туй то. Аз лично на който роди, ще му помогна да отслабне. Щом аз успях , ще помагам. :)  сега да си свиркаме и бременеем <3 ето и за настроение от мен https://ibb.co/yPDddz7
« Последна редакция: Април 05, 2019, 16:29:20 pm от apbt88 »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #185 -: Април 05, 2019, 16:55:12 pm »
Такъв тип диети и режими не са подходящи за бебета. Яжте месо и салата, по някой плод. Не е необходимо да прекалявате с ограниченията. Ако толкова искате режим- без бързи въглехидрати и такива с много висок гликемичен индекс.


Затова ти казах, Тери, че ти най- добре си знаеш :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #186 -: Април 05, 2019, 19:41:16 pm »
Извинявайте, че не писах но се прибрахме, а и мен много ме успова упойката. Ще видим какво ще стане, утре ще се обадят. И аз днес имах един фраксипарин след пункцията, не разбрах защо ама много боли това бе. В сравнение с Менупура е ужасно. Моя корем е посинял вече. Иначе съм само на един кринон вечер, според доктора всичко е идеално и може да има трансфер, та в сряда ще връщаме бебета още не сме решили едно или две, нека видим как се развиват.

Целувки, извинявайте че ви пропускам, чета вълнувам се, но от телефона ми е трудно.

Успех и чакам много бебета!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #187 -: Април 05, 2019, 20:01:38 pm »
Охо, на 5ти ден ли ще замразяват бебетата, браво значи са оптимисти.
Фраксипарина ми е мъка на мен. Направих си днес корема на решето. Опитам се да вкарам, не влиза, сменя мястото, не влиза. На третия път влезе, стана синя топка, че и посиняха другите две места. Още имам синина от онзи ден, а където Мишо ми го слага е работа на професионалист. Сигурно защото ми трепери. Само заради Фраксипарина ще си изчакам датата за тест, много ме бутна психически миналия път. В интернет чета, че жените го пресипват в спринцовки с по-тънки игли, но то не боли, просто кожата става дебела и не влиза.
Иначе д-р Мели ми е казвала, че след пункция се изписва против съсирване явно.
Нали поне до 17 се водя бременна. Казват, че бременните сияели. Леле на нищо не приличам. А Мишо ме гледа един влюбен.
От Прогестерона поддържам 37 градуса и така ми се спи по цял ден, просто не знам в понеделник как ще започна да работя.
Мише, моля се да изкараш хубав резултат утре. Че и Слънцемое с теб
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #188 -: Април 05, 2019, 20:50:38 pm »
Тери , Маги -вие сте истински геройчета! <3 има един крем на Кройтехоф, арника , розов. Помага при синини.
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #189 -: Април 05, 2019, 21:02:38 pm »
Браво Маги. Дано си се заредила положително след срещата с любимия и твоята си принцеса Монима.
Аз да ви се похваля. Тест има ама си седи в опаковката все още хахах утре сутрин ще го пробвам. Дано дано дано
Аз след пункция и трасфер не съм си била нишо. Това за какво е?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #190 -: Април 05, 2019, 21:12:21 pm »
Слънцемое, правила съм само два тест за бременност, като единия е след инвитро. Което ме прави от най-търпеливите тук, но дори аз щях да си взема два теста: един за вечерта и един за сутринта.
Фраксипарина го предписват при риск от тромбофилия за разреждане на кръвта. И за всеки случай, дори когато няма риск като в моя случай. Според моята лекарка Аспиринът разрежда кръвта и прави имплантацията по-лесна. Предполагам е същата логиката й за Фраксипарина
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #191 -: Април 05, 2019, 21:26:40 pm »
Аз тъкмо се бях наканила да си пускам онзи разширения пакет за който ви питах, ама реших да изчакам. Виждаш ли колко съм се променила след толкова време, ако ми беше първи месец сигурно о три щях да взема а сега само 1 хахах
Вие поне мислите вече за тест, а моя сладур не бързай, едва ли си бременна, ама ще види той дано го изненадам. Даже не знае че имам тест вече... ама и него ме го разбирам. Да чакаш два три дена, ама той нз колко иска да чакам... той да си чака аз не мога повече.
Благодаря за инфото и за подкрепата.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #192 -: Април 05, 2019, 21:36:18 pm »
Аз затова ще си дам теста на Мишо. Имат невероятно търпение тези мъже. И накрая твоя мъж ще се окаже прав, че бебето ще стане вкъщи 😀
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #193 -: Април 05, 2019, 22:31:25 pm »
Така е Тери, защото не треперят те на всяко черво, дето им изскърца и тн. Както са казали хората ‘ отстрани е най-лесно’:))) и аз сега тръпна да разбера за вас ❤️❤️❤️
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #194 -: Април 05, 2019, 23:49:47 pm »
Браво, Маги! Стискам палци да се оплодят всички и за трансфера също! Сега се зареди с положителни мисли!

Мише, Слънцемое, няма да мога да спя от нетърпение и вълнение с вашите тестове утре! Дано! 🤞 🤞 🤞

Тери, Кукапетал и за вас 🤞

Тери, аз имам огромен късмет със семейството на ММ, обичам ги много всички, а свекърва ми е прекрасен човек и съм щастливка точно тя да ми е свекърва.

За тестовете и аз съм като Павла, голям фен Хах, ако е отрицателен ми е кофти , но това не ме спира да спонсорирам производителите им. Последната година направих космическо количество и тези за О и от тези за бременност.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #195 -: Април 06, 2019, 07:21:43 am »
 :a_cat_01: Добро утро, момичета!
Стискам палци за + тестове на всички!
Аз още чакам цикъл, днес би трябвало да ми дойде и да знам за кога да запиша час. Обаче ми е мн спокоен корема и само ме стяга в областта на матката ако се за бързам или се раздвижа повече. Като спра, се успокоява. Може заради физиотерапията да има промяна и затова да се чувствам различно. Чета и какво пишете за тестовете и аз си мисля дали да не врътна един, но в началото на месеца се видя един малък тръгнал фоликул откъм запушената тръба и съм скептична.
Надявам се да имам фуликул от ляво сега за да можем да видим с прегнил дали ще стане.
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #196 -: Април 06, 2019, 07:47:47 am »
WideD, не бързай.
Слънце мое, много спииш. Хайде, че те чакаме.
Мишето предполагам чака да отворят лабораторията
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #197 -: Април 06, 2019, 08:10:20 am »
Толкова се вълнувам за Мишето и Слънцемое...  yahoo_17 stork-boy ylinfant ylinfant Стискам палци за положителни тестчета, момичета!
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #198 -: Април 06, 2019, 08:44:12 am »
Слънцемое, хайдеее... В 6 часа съм станала да чакам! Ох, дано!

Мише 🤞
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #199 -: Април 06, 2019, 09:00:17 am »
Слънцемое хайде ставай вече да те зарадват двете чертички. Аз като рекордьор по тестовете до сега да съм направил поне 3-4