0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #600 -: Януари 30, 2019, 09:09:33 am »
Маги, имунологични- антифосфолипиднии тн, а също и коагулационен статус, лупус и тн? Ще видя аз какво правих при абортите и ще допълня. Другото беше и биопсията.

Мише, четири са си 2 добре. Малките герои ще се преборят!


Късмет на всички!
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #601 -: Януари 30, 2019, 10:44:51 am »
Мише,стискам ти палци силно,силно. Сигурна съм,че всичко ще бъде наред и ще си прибереш човечетата. Аз довечера съм при док да видим какво ще правим по въпроса с цикъла ми
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #602 -: Януари 30, 2019, 11:32:17 am »
Darck chocolate, много късмет ти желая и наистина да поведеш групата  :)
Благодаря момичета, много се притеснявам, но се надявам, че с цялата положителна енергия, която получават човечетата, ще успеят да се преборят  :bighug:
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #603 -: Януари 30, 2019, 13:36:19 pm »
Благодаря, момичета  :crossfingers: Сега остава да чакам.
Между другото, малко избързах, но сутринта запазих час за преглед за след 2 седмици при гинеколог, който следеше бременността на една приятелка. Часовете се запълват бързо и предпочетох да имам запазен час, пък дано не се наложи да го отказвам. Ето, вече записват за след 3 седмици...
Мише, стискам палци, да кажа отново. Чакането е ужасно... Гледай да се разсейваш с нещо. Аз съм си пуснала музика и след малко ще подхващам една игра на телефона

Маги, къде мислиш да си правиш изследването за тромбофилия? Аз гледах на Геника преди време: https://nmgenomix.com/trombofiliya/ Но гледах и пакет в Кандиларов, където е 150 лева и май в момента имат 20% намаление. Още не съм решила дали ще го пускам де
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #604 -: Януари 30, 2019, 13:40:50 pm »
Аз съм от Плевен, ще ги правя тук в генетичната лаборатория към медицинския университет.Няма къде на друго място да ги направя.

Стискам палци и аз и чакам да пишеш.

Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #605 -: Януари 30, 2019, 15:48:16 pm »
Момичета, явно има проблем :(
Стойността е по-висока, но не се е удвоила :(
В понеделник беше: 64.850 IU/L
А днес е: 91.30 IU/L
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #606 -: Януари 30, 2019, 16:00:54 pm »
Здарвейте момичета, отдавна не съм писала, но ви следя изкъсо. Мише стискам силно палци на мъниците, дано всичко бъде наред.
Dark Chocolate стискам и на теб палци, дано всичко е наред и придвидлово да си ползваш часа.
Аз да се пооплача малко-присъединявам се към инвитротата с първо неуспешно :( Направихме със Стаменов на естествен цикъл, с едно хубаво ембрионче. Вчера ми беше 12 ден и ЧХГ беше 0,793.Явно не е момента сега да се появи бебето. Много ми помагна форума, да не съм съвсем боса, но никой не може да те подготви за болката с отрицателния тест. Все си мисля, че към тези инвитрота трябва да назначават и задължително психолог, за да ти помага.
Прегръщам ви всички  :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #607 -: Януари 30, 2019, 16:19:57 pm »
О, Маги, много съжалявам. Много боли след неуспешно инвитро. Не казвам, че след инсеминация не боли например, но при инвитрото знаеш, че в теб е имало бебенце. 2 седмици правиш всичко само за него, мислиш как лекарствата ти са храна за него, как инжекциите му правят уютен дом. И после онези нули те гледат от екрана... Още много ме боли. Не съм го преживяла. Мъжът ми е темерут човек, преживява щастието и нещастието без израз на чувства. А аз изпаднах в депресия. Някак излязох от нея и ето началото на този месец отново ме съсипа. И отново се измъкнах от нея. Но просто всичко се променя. Сякаш като правим инвитро и мислим, че ще е 100% успешно и после не знаем в какво да вярваме. Дали второто ще е успешно? Питаш се: защо хората си правят секс и деца вкъщи, а когато правят нашите ние дори не присъстваме. Много те прегръщам, много, много. Окуражителни думи няма да помогнат сега. Това, което на мен ми помогна е да чета из форума историите на успелите жени. Малко бяха тези с успешен първи опит (завиждах на тези успели от първото инвитро, колкото и лошо да звучи). Но четеш и разбираш как някои хора са победили в много по-невъзможни от нашите битки.

Дано някой сподели опит на Dark Chocolate.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #608 -: Януари 30, 2019, 16:32:42 pm »
Благодаря ти Тери, ще се справя все някога, дано не се превърне в тежка депресия. Най-ми става кофти като се замисля кога ли е спряло да се развива и защо ли. Всичко минава, както лошото, така и хубавото. Ще видя на мен какво ще ми подейства окуражително.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #609 -: Януари 30, 2019, 16:41:49 pm »
Маги мей, не се е развило, не е имало имплантация, така че ембриона не се е развил.Знам колко много боли, но не го мисли така защото ще откачиш.Съжалявам за неуспеха!Поплачи и смело напред!

Дарк, според мен нещата вървят към биохимична.След 2 дни пак пусни ЧХГ, но натам отиват нещата така като гледам.Понякога няма покачването което очакваме и наваксват, за това пусни след 2 дни пак ЧХГ!

Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #610 -: Януари 30, 2019, 16:43:35 pm »
Маги силно те прегръщам...
Знаеш, че сме направили всичко възможно този път...  просто явно наистина сега не е бил момента... както мъжа ми казва за всяко нещо си има причина и за това, че до сега не сме успели с бебеправено значи си има причина и просто не е трябвало да става ( да му имам ентусиазма и мисленето) дано по бързо се изправите и не се предадете на тъжните емоции и сълзи... знаеш слънчица ще огреят всички от нас. :bighug: :bighug: :bighug:

Мише трябваше да са звънна ли вече? Как са нещата с твойте шушулки?
Аз да си кажа че продължавам да чакам...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #611 -: Януари 30, 2019, 16:48:28 pm »
МагиМей, най-важното сега е,да се подкрепяте и да имате план за действие по-натам.Просто не губи кураж.Много,много прегръдки.
Dark Chokolate,аз като ходих през ден на ЧХГ,лаборантката ми каза,че медицината не е математика,понякога наваксва изведнъж.При мен не се случи,но не е невъзможно.След 48 часа пусни пак.Големи нерви са ама...Дано всичко е наред.
Днес моя цикъл дойде,ще прибягам утре да видим има ли задържан фоликул,от третия ден почвам летрозола и като станат фоликулите действаме.Дано третата инсеминация ми е на късмет.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #612 -: Януари 30, 2019, 16:53:44 pm »
Мишето май каза, че в четвъртък ще й звънят.
Слънчице, хайде дано де. Както си ги отписала, още по-приятно да те изненадат.
Слънцемое, а ти какво чакаш. Май някаква бактерия чисти преди нова година, ако не се лъжа. Та какво чакате, в смисъл от медицинска гледна точка ли нещо или просто не ви е момента сега?
И аз както винаги чакам... микробиология. Много се забави. Значи правят антибиограма. Не че е изненада, ама винаги се надявам.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #613 -: Януари 30, 2019, 16:57:49 pm »
Дарк, според мен нещата вървят към биохимична.След 2 дни пак пусни ЧХГ, но натам отиват нещата така като гледам.Понякога няма покачването което очакваме и наваксват, за това пусни след 2 дни пак ЧХГ!

Маги, благодаря... Чуствам се ужасно. Изпитвам гняв, безсилие... Правих кръвен тест, за да знам какъв е резултатът, че с уринарните тестовете бяха едни бледи чертички, а сега пак някакво неясно състояние. И, разбира се, страхът, дали следващия път пак няма да е така. Честно, казано, надявах се не на удвояване, а на утрояване. Голям оптимизъм, а?  :( Може би утре ще повторя изследването, но в друга лаборатория. Не знам дали има смисъл, но...

Сега най-вече се интересувам дали да не ида на преглед при гинеколог и дали ще може ли да установи някакви проблеми на този етап. Идеята ми е да не чакам прекалено дълго, за да не се стигне до усложнения...

МагиМей, съжалявам, не мога да си представя какво ти е, щом аз при първия опит с неясен резултат се чувствам така сломена. Имам малка надежда все пак, но може би наистина е БХБ
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #614 -: Януари 30, 2019, 17:04:36 pm »
Дарк, повярвай ми разбирам те напълно, много скоро минах през същото.Гняв, тъга, обвинения към самата мен!Разбирам те.Може би за това не ти спестих нищо, аз не обичам да ми спестяват.Предпочитам да знам точно какво може да се случи.Аз също се надявах на утрояване, а не на по-нисък резултат.Пусни след 48 часа, ще стискаме палци!

Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #615 -: Януари 30, 2019, 17:23:19 pm »
Маги, :hug2:
И аз предпочитам истината. Обичам да съм подготвена, че после боли повече.
Ще ми мине, много ми е прясно просто. И може би най-вече, защото, макар и песимист със силна тревожност, все си мислих, че резултатът ще е хубав :)

Благодаря, момичета. Чувствам се малко по-добре. Хубаво е да има с кого да сподели човек. Инак става непоносимо
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #616 -: Януари 30, 2019, 17:28:15 pm »
Dark Chocolate, и да идеш на лекар при стойност 90 тя не би видяла нищо за съжаление. Над 1000 се вижда на ехограф. Може би би те посъветвала да пуснеш един Прогестерон. Той по принцип се свързва и със зацапване, но не пречи да пуснеш, за да знаеш как е той. Казвам го, защото се чудиш какво да изследваш, за да подплатиш нещата. А в момента Прогестерон май е единственото, което можеш да пуснеш.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #617 -: Януари 30, 2019, 17:53:09 pm »
Тери, много полезен съвет. В петък ще пусна и прогестерон с бета ЧХГ-то.
Доколкото прочетох набързо в интернет, ниските нива са лош предвестник в този случай?
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #618 -: Януари 30, 2019, 18:06:48 pm »
Момичета, сега се прибирам от прегледа. Левият ми яйчник е леко увеличен,каза че няма кисти или нещо по-притеснително. Изписа ми дуфастон от 14 ден на цикъла - 2 по 1 т. за 10 дни
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #619 -: Януари 30, 2019, 19:32:26 pm »
Джулия, и на мен за регулиране на цикъл са ми го изписвали от 16 ден за 10 дена. Като го спреш, след няколко дена ще ти дойде. По принцип го изписват след като мине овулацията, но явно докторката е преценила, че твоята ще е минала тогава
Бъди промяната, която искаш да видиш в света