0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #620 -: Януари 30, 2019, 20:59:30 pm »
Маги мей, много съжалявам за отрицателният резултат, мога да си представя как боли... Кураж и дано следващият път е успешен.

Dark chocolate... Дано пък да навакса. Знам колко е неприятно чакането и незнанието какво се случва, но няма как.

Мише 🤞

Джулия, а ти пуска ли хормони?
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #621 -: Януари 31, 2019, 08:14:19 am »
HELIANTHUS не съм пускала хормони. Сега февруари ще пускам
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #622 -: Януари 31, 2019, 09:40:29 am »
Аз още края на година изчистих всички гадини и началото на януари стартирахме. Миналата седмица ми беше трансфера и сега чакам...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #623 -: Януари 31, 2019, 10:02:17 am »
О СЛънцемое, и си мълчиш.Стискаме палци много силно и за теб!

Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #624 -: Януари 31, 2019, 10:14:33 am »
Момичета много ви благодаря за подкрепата, само вие ме разбирате. Малко по-добре съм днес.
Слънцемое стискам ти много, много силно палци. Мисля че трябва да дадеш старта на положителните тестове  :bighug:
Успех и на всички останали, чакам да каже Мишето за ембриончетата и Dark Chocolate утре за хубаво покачване на хормона.
Аз ще си чакам сега прегледа при Стаменов да обсъдим как ще процедираме за напред и цикъла също си чакам. Тери на теб след спирането на лекарствата след колко време ти дойде?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #625 -: Януари 31, 2019, 10:17:30 am »
Ах, ти, знаех сиии. В момента, в който се загуби, и бях 100% сигурна, че ще правите процедура. Пу-пу. Колко ембриончета изкарахте?
Маги мей, мисля, че на 5ти ден ми дойде. И после цикъла си влезе в норми. Някаква лека стимулация ти имаше ли? А по фонд подали ли сте документи? Дръж се здраво. Ще забременееш, ще родиш и ще забравиш мъката и ще ти е още по-сладко тогава.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #626 -: Януари 31, 2019, 10:44:53 am »
Ами от 12 Ф имаше хубави 7 яйцеклетки, от тях се оплодиха 3+1, върнахме 2 на трети ден (най-хубавите), явно ги беше страх да чакат до 5 ден. Другите 2 се развиваха ама не могли да стигнат до етап замразяване и така... тъпа работа.
И нещо нямам и аз много големи надежди ама квот стане.
Не съм лежала много, ходя си на работа и всичко си е по нормалния начин.
Маги мей много се радвам че си по добре  :bighug:
« Последна редакция: Януари 31, 2019, 10:48:54 am от Слънцемое »
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #627 -: Януари 31, 2019, 10:58:01 am »
Слънце, много ама много силно стиснати палци от мен  :bighug: Тери за теб също за микробиологията  :kiss:
Darck chocolate, дано навакса чхг-то и всичко да продължи както трябва.
Маги Мей, много съжалявам. Наистина няма какво да се каже в такъв момент, което да може да те успокои. Дано се съвземеш по-бързо и да продължиш с нови сили борбата  :bighug:
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #628 -: Януари 31, 2019, 11:44:09 am »
Тери никаква стимулация не ми направи доктора. Искаше по възможно най-нормален начин (ако може да се нарече така инвитрото) да забременея. След пункцията пак нямах лекарства, след трансфера утрогестан, още едно което го пиех пак за лигавицата, ама не се сещам как се казваше и фолиева взимах. Аз обаче в началото на Ц си пиех Витекс и Герикапс, за по-качествени Я на своя глава.
По фонда още не сме подали документи, ще говоря на следващия преглед да видим как може да кандидатстваме, защото преди да почнем инвитрото Стаменов каза че няма как да кандидатстваме освен с мъжки фактор,но пак не бил сигурен че ще стане. Мислим да пробваме още един самофинансиран опит, докато подадем документи за фонда, ще искам този път поне с лека стимулация да е, че едно ембрионче май е много трудно само да издържи.
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #629 -: Януари 31, 2019, 12:09:09 pm »
Мише при теб какво става? На мен всеки ден ми звъняха, би трябвало и при теб да е така. Ние правихме икси+имси. Вие само икси ли?
Маги мей и аз мисля че по скоро трябва да пуснете документи за фонда. Да си имате пък дано не ги използвате. То от процедурите май не казват как е била С на мъжа нали? Поне при нас никой нищо не каза..
Пробвай с по лека стимулация да има поне 3-4 яйчица и даже ако може да се замразите. Дано следващия път е успешен  :bighug:
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #630 -: Януари 31, 2019, 15:49:22 pm »
На мен ми звънят през ден. Днес казаха, че 3 се развиват нормално, 1 избързва и 2-те, които не се бяха оплодили са тръгнали, но се бавят. Иначе този път бяхме само икси, миналия имси, може би му е била малко по-добра спермограма този път. Сега чакам последното обаждане в събота.
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #631 -: Януари 31, 2019, 15:59:40 pm »
Значи ще ги чакат да станат бластиците? Супер вървят дано продължат да си се развиват и гушкаш мечтаното бебче. А това което избързва какво значи? Какво ти изписаха след пункцията? Аз пих антибиотик и кринонгел и протеиново шейкче.
Ние още преди пункцията може би последния преглед говорихме и докторката каза по добре икси+имси заради С. Аз не видях много разлика от имси-то ама здраве да е.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #632 -: Януари 31, 2019, 16:19:31 pm »

Ето ме и мен, с поредната ужасна микробиология. Само от очите не ми е потекла Ешерихия коли. И пак никакви симптоми. Как е възможно това нещо. Как може да съм в толкова ужасно положение според лаборантката и нищо да не ме заболя, нищо да не ме накара да се почувствам дискомфортно.
Ние с Мишо сериозно говорихме и вероятно есента бихме се предали и ще подадем документи за осиновяване, ако все още не мога да се преборя с тази отврат. Този месец става 1 година, както една така и 2 може да станат. И не мога да стана майка, защото имам Ешерихия коли. Отпушени тръби, яйцеклетки качествени бол, хормони супер, лигавица перфектна, но имам една тъпа бактерия. Как пък един лактобацил не се завъди се чудя. И гелове слагам сега за ПХ и пия пробиотици, как един не стигна до там. Какво остана: май само кисело мляко и чесън не съм си навирала там.
Слънцемое, изрично трябва да идеш и да си искаш спермограмата, но от лекарите, защото се води част от процедурата и информацията я дават след разрешение от лекар. Ама защо ти е тази информация. Аз не настоявах много, ИКСИ ми говореше достатъчно.
Мише, пу-пу бебоците да се държат.
Искам ви и двете бременни :*
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #633 -: Януари 31, 2019, 16:20:06 pm »
Да, ще ги чакат. Това, което избързва също не е добре и се надяваме да забави малко темпото. Иначе аз съм с хиперстимулация и освен антибиотика и протеина ми изписаха медрол и фраксипарин.
Тери, няма да се предаваш. Ужасно е всичко, но няма някакви тъпи бактерии да те преборят. Сигурна съм, че в един момент ще се оправят нещата и ще се изчистиш. Не може до безкрай да си ги носиш. Важното е, че имаш хубави ембриончета, ще успееш и с това да се справиш  :bighug:
« Последна редакция: Януари 31, 2019, 16:24:09 pm от Mihaela Viyacheva »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #634 -: Януари 31, 2019, 16:26:02 pm »
Слънцемое, кога е тестът? Стискам палци!

Мише, добре звучи за сега. Палците не съм ги пуснала.

Дарк, числата не винаги са 100% показателни. Все пак не сме машини. Дано всичко да е наред. Все пак бъди и подготвена за лош изход.

Тери, Тери, няма на една гадина да се оставиш. Една година, една година. Ще се повлияе. Спри да правиш какво и да, ако трябва. Така или иначе нищо не помага. Все ще се поддаде от някъде.

Да питам и аз нещо. Личният ми пусна изследвания. Остави, че вит Д пак ми е много нисък, въпреки че взимам вит Д. Вие как го приемате, че да се вдига. От юни ми беше 22, а сега е 25.  Другото, което ме изненада много е ТСХ. Винаги, ама винаги ми е бил 0,5-1,2, в този диапазон. Сега е под 0.1, направо не се засича. Аз ще пусна целия пакет другата седмица като отида до личния, ама в голяма чуденка съм 8O
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #635 -: Януари 31, 2019, 16:41:40 pm »
Теста е началото на другата седмица. То ще се разбере.
И аз сега пия медрол, но шпа, дуфастон и мета ф.к., акард и май това... абе по една шепа хапчета сутрин и вечер.
Тери има ли вариант да си ги носиш със себе си тия е. Коли и просто да не ти създават проблем? И пак ли никакви лактобацили???
Ще ти кажа и при мен какво стана с лактобацилите. Ноември месец от Геника фулл дет се вика 100% абе многооо и сега като пуснах микробиология за процедурата бяха единични бройки... а кажи ми как става тая работа?! Нали уж като са повече се самопроизвеждат и т.н. при мен от много пак единични брпйки, но без възпаление. Лекарката нз какво да ми каже и как да реагира.
Павла сефте вижда резултата на ТСХ 0.1 нз какво да ти кажа. Как е малчо иначе? Какво стана с крака?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #636 -: Януари 31, 2019, 16:52:51 pm »
Грешка в диетата, липса на витамини, силни измиващи препарати- те могат да ги унищожат. Знам ли...
Не е 0,1, а е под 0,01, чак не се засича.Малкото е добре, златно дете е- спокоен, усмихнат. Кракът- на 6ти ми е скенерът. После ще видим какво ще правим.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #637 -: Януари 31, 2019, 21:33:21 pm »
Памела, колко време след раждането е това? Много често след раждане има аномалии с жлезата. Ти как се чувстваш? Сърцебиене, душене имаш ли?

Тери, не знам какво да кажа! Почивка, вино, сладко и каквото ти душа иска.ще мине и това, просто ще ти изкъса нервите.

Мише, добре вървят!

Стискам палци!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #638 -: Януари 31, 2019, 21:47:21 pm »
Маги, Симеон направи 5 месеца преди седмица. В 6ти месец ми е било 0.52. Иначе само ми е топло, а знам, че и това е симптом, но не бих се сетила без да видя такъв ТСХ. Поне загуба на тегло да беше симптома при мен, а то- топло. Мисля, че мина достатъчно време от раждането, не знам. Ще пусна целия пакет другата седмица и ще го мисля. Само като си помисля, че час при ендокринолог ще ми коства или 5-6 месеца, или 200-400км и големи врътки с работата на мъжа ми. Ужас!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #639 -: Януари 31, 2019, 21:54:36 pm »
При ТСХ 0.00 една моя приятелка беше ни жива, ни умряла. Тя по принцип е с Хашимото и е на Л-Тироксин, но детето като стана на 7 месеца и рязко ТСХ падна на 0. На нея й коригираха дозата (която има от 10 години), но при теб какво ли могат да направят.
Ти май не кърмиш, но може още и Пролактина да е висок и да оказва влияние на усвояване на витамина и за ТСХ (не разбирам има ли връзка, но напомням и за него)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света