0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #600 -: Октомври 15, 2018, 14:16:16 pm »
Ех момичета каква хубава групичка сте се събрали, стискам ви всичките палчета.
Да ви споделя и аз-вчера ми беше 19 ден от цикъла, вечерта виждам кафеникаво петънце и се зарадвах малко, толкова рано 1 седмица след овулация, и реших че може да е овулационно кърерне. Ставам тази сутрин и познайте, кафеникаво червено течение, слабо, но го има. Никога не съм имала 20 дневен цикъл. Чакам си часа за Стаменов на 18.12,ама май ще отида и някъде другаде сега като ми свърши.
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #601 -: Октомври 15, 2018, 14:37:51 pm »
Момичета, нормално е да изпитваме страх. Както е казала Маги, знаем как боли неуспеха и ни е страх от тази болка. Но срещу тази болка стои огромно щастие, чисто и истинско, толкова чакано и изстрадано. И съм напълно сигурна, че и нашето ни чака съвсем близо. Мислете за това  :bighug: Когато ми е тъжно си представям бъдещото си бебче, как стискам малките му ръчички свити в юмручета, как го целувам по дебелите бузки и щастието, което изпитвам и корема ми се преобръща както, когато си влюбен. И вече не съм тъжна, защото в този момент мога да заявя, без никакво колебание, на всеки, който ме попита, че аз бебе ще имам. Просто ми трябва още мъничко търпение. Вярвам го момичета, вярвам го с цялото си същество за всички нас  :heartbeat: :heartbeat:
« Последна редакция: Октомври 15, 2018, 14:39:41 pm от Mihaela Viyacheva »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #602 -: Октомври 15, 2018, 14:38:24 pm »
Маги Мей, не намалява ли, като количество? Чувала съм, че имплантационното кървене, може да бъде 2 дни.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #603 -: Октомври 15, 2018, 14:57:30 pm »
Мише, хубаво го каза :-)
Маги мей, при мен се е случвало и май се дължи на прогестерона, който пада по-рано. Но пък ако е имплантационно кървене, вероятно скоро тест ще го покаже. За всеки случай не тичай много, а си почивай повече.
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #604 -: Октомври 15, 2018, 14:59:05 pm »
Привет ,момичета!
Чета ви само,няма какво ново да напиша,освен ,че мооожеее би се задава овулация ,но теста беше с мн слаба изразена втора черта. Имам и все още кремообразна ЦС,така че незнам ще я бъде ли овулацията.
Сега да ви всъхна и аз малко сила и кураж,вярвайте,че хубавото те първа предстои,вярвайте,че чудеса има и сега се пада на вас по едно голямо чудо. Страхът е ясне,така човек усеща че е жив и се бори въпреки всичко. Аз вярвам,че все една от всички нас  ( аз ще съм последна ,че при мен е отчайващо положението) ще провлачи крак,има наченки вече за това.
Лейди,само да спомена,че при последната си бременност бях точно ,както си ти в момента и на 7ден преди датата на цикъла видях втора бледа черта,след 9дни вече имах и закъснение и ясни 2черти.
Стискам палци на всички!
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #605 -: Октомври 15, 2018, 15:13:41 pm »
Не знам какво да си мисля, слабо е кървенето, но си има и червено. А най-странното е че не ме боли корема, не ми се вие свят, само дето се изпъпчих, иначе като ми дойде нормално много ме боли корема, и свят ми се вие първия ден страшно много. Не искам да се навивам, по-скоро ми е подранил мноооого цикъла и още не е тръгнал както трябва :) За тичането няма как, довечера съм на репетиции с децата и в никакъв случай няма как да не скачам :) не знам как ще се справям като забременея с тези щурчовци.
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #606 -: Октомври 15, 2018, 16:24:46 pm »
Момичета, чета ви и стискам палци на всички ви. Аз тези дни нещо пак съм се подтиснала.
Кукапетал съжалявам за проваления опит, почини и с нови сили напред.
Тери, Маги, Точица и Орхидея, много ви стискам палци, дано е вашия месец и скоро да ни за радвате.
На мен днес ми дойде и преди малко говорих с клиниката... Започвам да пия регулон от утре... Малко ме объркват, нищо не обясняват като хората и все бързат. Казаха, че нямало да е този месец хистероскопията нали съм знаела, ами не... Не знаех, напротив... И сега нищо не разбрах няма да е в този цикъл или няма да е Октомври... Казаха да се обадя на 25 когато доктора ще е там и той щял да каже кога ще е. Писна ми от неизвестности, а и ако не е в този цикъл става много сложно, защото сега ще имам 3 седмици почивка между старата и новата работа, след 2 седмици пътувам.. Ако трябва после пак да пътувам не знам. Бяхме се разбрали да е в началото на Ноември... Знам, че не зависи само от тях, ама.. Нищо не обясняват.
« Последна редакция: Октомври 15, 2018, 16:31:05 pm от HELIANTHUS »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #607 -: Октомври 15, 2018, 16:35:56 pm »
Михаела, чудесно го описа!

Орхидеа, да не изпуснете днес и утре секса! Поне 2 дена след О пак е добре да се постараете :)

Маги мей, защо не изследваш един прогестерон утре? Така ще знаеш какво е положението с него, особено като си наясно кога и е била О.

Хелиантус, много кофти. Мисля, че няма да този календарен месец се има предвид.

Маги, много по- спокойна съм била винаги като знам, че имам и друг вариант. НО ти няма да си използваш заповедта! 

Късмет на всички!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #608 -: Октомври 15, 2018, 16:53:52 pm »
Здравейте, момичета и успех, много се вълнувам за всички вас :)
Отдавна не съм писала, защото няма нищо ново при мен, иначе всеки ден съм тук. Днес изследвах погестерон за първи път и резултатът е 58.70 nmol/l     (5.80 - 75.90) 7 дни след овулация, което изглежда добре. Имах притеснение дали този хормон ми е наред, тъй като цикълът никога не ми идва от раз, а започва с 1-2 дни зацапване. Вие какви стойности сте засичали?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #609 -: Октомври 15, 2018, 18:28:13 pm »
VeniVeni, надъха ме  :D Дано да е бременност, да не се окаже, че съм настинала. Защото за всичките ми симптоми, веднага мога да намеря различно обяснение.
Не знам, какви тестове използваш. Все си мисля, че трябва да са еднакво наситени чертите при всички марки. Дано хванеш, кога е!
Хелиантус, така както са ти го обяснили и според мен няма да е този месец, щом трябва да звъниш на доктора на 25 чак.
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #610 -: Октомври 15, 2018, 18:48:44 pm »
VeniVeni, надъха ме  :D Дано да е бременност, да не се окаже, че съм настинала. Защото за всичките ми симптоми, веднага мога да намеря различно обяснение.
Не знам, какви тестове използваш. Все си мисля, че трябва да са еднакво наситени чертите при всички марки. Дано хванеш, кога е!
Хелиантус, така както са ти го обяснили и според мен няма да е този месец, щом трябва да звъниш на доктора на 25 чак.
Лейди,стискам палци да не е настинка,но тогава и аз си мислех ,че съм настинала,даже лека треска имах и хрема,но хич и не се усъмних. Просто като чета написаното от теб,все едно чета за себе си.
Моите тестове са Клир овю,нещо такова,нз дано нацеля деня  :D
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #611 -: Октомври 15, 2018, 21:20:23 pm »
Лейди,дано е признак.Маги мей ,при теб също.Дано е имплантационно кървене.Май на такова прилича.
Хелиантус,кофти работа.Тъкмо се настрои човек ,и ей го на.
Аз искам да ви попитам,това че септември мъжа ми пи парацетамол,нурофен стоп,грипекс и упсарин ще окаже ли влияние на спермограмата ноември?Той известно време не пи алкохол ,ама му писна и си пие сега по една ракия и 2 чашки вино или бира.Ама от 1 седмица почна и да пуши.Добрата новина е,че е по 1 кутия за 2 ,3 дни.Той е пишман пушач.Пуши 3 месеца,6 не.Ама баш сега ли?Не мрънкам защото аз пуших и никога не ми е казал -край ,спираш.Аз си спрях сама.Та имам ли основание да го мисля това или не?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #612 -: Октомври 15, 2018, 22:29:46 pm »
За лекарствата не се притеснявай. 1 месец не трябва да е пил лекарства и то май антибиотика пречи основно. Виж цигарите са кофти навик, винаги при проблеми първо тях спират. Ако можеш вкарай го в 6те месеца без цигари, пък след успешна инсеминация да си пуши. Но и да не спре, колко мъже правят деца и са пушачи. Ако няма проблеми при него, сигурно няма да повлияе. Май при проблемни мъже просто всичко им влияе и обратно, като са с хубав материал нищо не му влияе.
Може да му е дошло и на него напражение при мисълта за АРТ и да изпуска така напрежението. По-важно е да е спокоен, отколкото да не е пушач.
Мише, как го написа само. И аз си те представих с твоето бебче. После си представих как правя снимка на 4 бебешки краченце <3 Обичам те, странно е за мен, ама да знаеш в минал живот сигурно си ми била сестра.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #613 -: Октомври 15, 2018, 22:41:47 pm »
Тери,доктора след спермограмата му каза"пълен бияч си,момче".Аз не виждам какво има да се стяга той,при цялата ми безгранична любов към него,той дава материал само.Останалото е за мен.Значи сега е момента да съскам за цигарите.
Последно като го блъснаха с колата му пропуши,март беше,за 10 дни и спря.Ама и мен ме блъснаха след това не съм добила вреден навик.И двата случая бяха невиновно причинено ПТП за нас.И преди 2 дни имал тежка нощ на работа и се изнервил и почна пак.
Благодаря ти!
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #614 -: Октомври 15, 2018, 23:22:58 pm »
Момичета цикъл си е. Нормално си потече ярко червено. Къс месец, продължаваме с опитите. Утре се обаждам за час при един препоръчан доцент, не работи с последна дума на техниката, но бил добър. Нищо не пречи за допълнително мнение докато чакаме за репродуктивния специалист.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #615 -: Октомври 15, 2018, 23:32:23 pm »
Маги мей,чуй другото мнение ,не знам на какво може да се дължи късия цикъл.Поне при мен не се е случвало де.Все пак имаш час за добър репродуктивен специалист,действаш,ще се получат нещата.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #616 -: Октомври 16, 2018, 08:31:58 am »
Маги Мей, странно, доста къс месец. Съжалявам, лошо е когато надеждите ни изчезнат  :( Но, виж какво ще каже и доцента.
VeniVeni, при всички положения и двете чертички трябва да са еднакво наситени. Прави тестове и чакай, О може да е по-късно.
Слънчицето, не мисля, че ще се отразят лекарства от миналия месец в спермограмата. Нали трябва да са минали 3 месеца, за да се отрази. Бъди спокойна.
Тери, ти как си, как се чувсваш, спокойна ли си?
Благодаря ви за подкрепата, сега дебна да не ми изчезнат симптомите, че нещо май намаляват 8O
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #617 -: Октомври 16, 2018, 10:00:07 am »
Благодаря, че ме мислите. Аз имам много работа тези дни. В петък откарах до 4 през нощта (това след работа), после в събота още 10 часа поработих и вчера след работа пак и днес вече заспивам в офиса. Но реших да си дам малко зор, за да може след трансфера да почивам 2 седмици от страничните ми проекти.
Толкова ми е странно с този трансфер, че и аз вчера сънувах, че съм на инвитро. Сънувах, че си слагам Гонал и се събудих с мисълта, че трябва да ида да си взема новите дози.
Аз за твоите симптоми нищо няма да казвам. Аз съм винаги скептична за симптоми още преди имплантация и си спомням как убеждавах Джулия да не обръща внимание на гърдите си, че на всички ни се случва да са по-болезнени, а тя беше забременяла. Знаеш, никой не може да ти каже все още, дори и кръвен тест.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #618 -: Октомври 16, 2018, 13:21:39 pm »
Терии, като нищо  :kiss: :heartbeat: :heartbeat: А от естрофема имаш ли някакви неразположения?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 17
« Отговор #619 -: Октомври 16, 2018, 13:28:39 pm »
Аз  нямам никакви неразположения от естроферма.Освен, че забравям да го пия и наваксвам по някое време през деня.