0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #180 -: Юли 17, 2016, 22:58:18 pm »
Фанте, като се абстрахираме, че искаш нещо невъзможно, можеш ли да ми отговориш защо се буташ някъде, където явно не си желана? Това ми граничи с мазохизъм. Не си ли чувала поговорката, че "когато една врата се затваря, друга се отваря"? Какво й беше толкова страхотното на тази работа, че да няма друга като нея?

*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #181 -: Юли 17, 2016, 23:48:16 pm »
аз доколкото разбирам, тя не прави реални стъпки да се върне на предишното си работно място, просто си го мечтае и ни го повтаря до безкрай така че човек остава с впечатление, че иска точно това място и никое друго.А доколкото разбирам за една единствена седмица,когато е работила там, освен да прави кафе и да поднася вода (топла) друго май не е правила. Може би ако я бяха натиснали да работи на макс както работят повечето хора, това работно място нямаше да й се струва така желано.Едно е да поднасяш кафе и вода,за съжаление няма работодател,който да дава пари само за кафе и вода... но след като не се е справяла дори с това, явно са преценили,че с другите неща съвсем няма да се справи.Просто тя не е видяла истинска работа и затова й е фикс идея


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #182 -: Юли 18, 2016, 17:36:28 pm »
Преди отново да заключа тази тема аз ще се преборя за своето място, дори и да не е, там където ме тегли и където усещам как някой те вика, и те дърпа тайничко, но всяка една от нас ще има свое детенце , ще има рожба, и битката за мен не е приключена, тежко е, сълзите са много, но един ден ще стигна до своята позиция.  :)
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #183 -: Септември 20, 2016, 21:52:21 pm »
Преди отново да заключа тази тема аз ще се преборя за своето място, дори и да не е, там където ме тегли и където усещам как някой те вика, и те дърпа тайничко, но всяка една от нас ще има свое детенце , ще има рожба, и битката за мен не е приключена, тежко е, сълзите са много, но един ден ще стигна до своята позиция.  :)


Нима искате да кажете, че сте се отказала? Защо изобщо някой ще се отказва от такова подобно нещо? Ако се откажете, какво сте постигнала накрая тогава? (реших това да ми е първият пост, дано не съм сбъркала :D)
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #184 -: Септември 24, 2016, 21:47:50 pm »
Аз ще продължа да се боря за моето място, независимо че ме тегли другаде не зависимо че искам това място и че продължавам да искам това място колкото и да ме боли, безкрайно ми е тежко, вървя по някакъв коридор без изход, ще продължа да търся мястото където ще бъде желана и където ще получа мечтана реализация. Вярвам че някой ден ще имам детенце  и вярвам че някой ден ще имам своята работа, своето място. Дано някой ден изляза от ужаса и болката спре.  :?
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #185 -: Септември 24, 2016, 22:02:15 pm »
Бори се, бори се f_32. Голяма борба ... На думи.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #186 -: Септември 25, 2016, 19:51:16 pm »
Благодаря на всички, за мен няма изход от всичко това, много съм тъжна, отчаяна, в изключително тежка депресия почти без всякакви средства, а имам изследвания който отлагам 6ти месец и нови който не знам кога ще направя, положението е много тежко при мен. Нямам сили нито надежда. боря се колкото мога, търсех, молих се, ходех в Руската църква, плаках много и продължавам , не виждам изход , благодаря ти mecinka. Именно тежката ми ситуация нагрубих едно момиче, опитвам се да съм силна но не мога да търпя повече.  :(
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #187 -: Септември 26, 2016, 10:55:09 am »
Малко или много ми дадохте кураж и сили, опитвам се колкото и да е трудно някак си да вървя напред, не знам дали някога ще има работа, реализация , детенце , семейство  :(
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #188 -: Януари 27, 2017, 10:03:42 am »
Ще отворя отново тази тема, мили момичета дано на никого не се случва това, скъпа Авалон съжалявам за думите към дъщеря ти, исках тук да ти се извиня заради грозните си думи, при мен нещата са си същите, работя като фрийлансър за да имам нещо макар и малко, инае сериозна работа досега не съм намирала , пак ходя по интервюта, старая се да съм уверена и силна.  :?
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #189 -: Април 12, 2017, 14:46:28 pm »
Благодаяя на всички, аз съм без работа, след 5 месеца стават 2 години, за сега не виждам изход, нямам предложения от никъде, и на този етап ищо, незнам дали някога ще подпиша нов договор, благодаря за подкрепата, тъжна и отачяна съми сега, незнам и дано има изход.
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #190 -: Май 05, 2017, 22:59:35 pm »
Фанте, извинявай, че ти се бъркам, но ако разполагах с твоето свободно време, бих се записала доброволец. Погледни тази страница! Има най-различни неща. Хем ще правиш нещо друго освен да седиш вкъщи, хем ще се запознаеш с нови хора, хем ще помогнеш на хора, които имат нужда. https://timeheroes.org/bg/
Другото, което се сещам, ако имаш желание и обичаш животните (кучетата), е да ходиш някоя събота или неделя в приюта на АРС, за да разходиш някоя животинка. Там ще ти обяснят, като ще ти дадат и подходящо животно, взимайки предвид опита ти с кучета. Ще зарадваш някоя бедна душа (а те са към 200 кучета), които през седмицата просто не биват извеждани поради липсата на персонал. Приютът се финансира изцяло от дарения. В момента са в карантина до 15 май, но после можеш да отидеш, ако желаеш. http://arsofia.com/bg/
« Последна редакция: Май 05, 2017, 23:05:05 pm от blue_sky »

*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #191 -: Май 06, 2017, 19:38:52 pm »
Не ме устройва нито една безплатна инициатива, но благодаря.
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #192 -: Май 07, 2017, 22:46:06 pm »
Дайте, има много хубави мисии, това с незрящите хора е супер интересно. Поне ще имаш контакти с хора, няма да си все затворена. Има и мисии в центъра на София, ако проблемът е придвижването.
[/url][/url]
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #193 -: Май 08, 2017, 09:57:29 am »
Затворена съм защото, почти не излиза,м обичам контактите с хора и не исках това изобщо да и се случва, 2-3 дена не излизам, каквото мога  работя от в къщи, пак е нещо, така е, но мечтата ми е друга. И все пак от време на време съм щастлива, знам че на всички е трудно и не бива да се оплаквам. Работата на фрийлансър ми носи понякога успокоение и щастие. Пазете се момичета. Никога не позволявайте това.
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #194 -: Май 10, 2017, 21:27:00 pm »
Е незрящите не са ли хора, нямаш ли възможност за разговор с тях? Има доста кампании, където може да се виждаш с хора, да направиш контакти, може и работа да излезе. Ти си знаеш де, но лично аз свободното време го използвам за да уча език (в момента езикът на глухите) и да доброволствам
[/url][/url]
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #195 -: Май 11, 2017, 08:54:40 am »
jasmin_veni , много ме кефиш  osi_9  -не знам кога ти остава свободно  време, но  последните занимания  вярвам ти носят  удволетворение  . Браво .


Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #196 -: Май 12, 2017, 03:34:02 am »
Удоволствие е да помагаш. А езикът на глухите е невероятно красив и логилен. От есента ще запиша и този за Северна Америка, той е различен от езикът на Квебек.
Как остава време ли? С много упорство и амбиция. Когато и както мога и тук споделям техники и знания, къде поискани, къде не. Идеята, че имаш реални знания, които могат да помогнат на човека в нужда е нещо, което те кара да се усмихваш след работа. Миналата година когато аутистите с които работих започнаха да минават все по-успешно материала ме накара да летя една седмица. Когато стимулирам езици те на моите деца още повече летя като чувам резултатите.
Идеята е да движиш напред, да търсиш, да си готов да си отстъпиш от егото. И да имаш график, който да спазваш.
[/url][/url]
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #197 -: Май 20, 2017, 18:28:06 pm »
Никой не ме иска...
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #198 -: Май 24, 2017, 02:50:15 am »
Дори и за доброволческа работа ли? Фанте, върни се и препрочети темата, много отговори може да ги преосмислиш след една година писане тук. Може би е време да си промениш стратегията или областта на работа. Започва набирането на работници за морето, за чужбина, доти инвестиции сайтовете за доброволчески труд, нужда от доброволци винаги има.
[/url][/url]
*
Re: Тъжна и отчаяна!
« Отговор #199 -: Май 25, 2017, 10:17:59 am »
Стратегията съм променяла многократно, областта на работа и търсене също. Нито морето нито чужбина ме устройват, но благодаря,че никой не ме разбира, не търся доброволчески безплатен труд. Безплатен труд няма. Работа също. Чела съм си темата многократно, на никого нищо такова да не се случва.