мама на Алекс, стискам ти палци да ти дойде след около 9 месеца
Колко дни ти е цикъла? Закъснение имаш ли?
макенце, аз също съм с две леви, че и заврени някъде, що се отнася до ръкоделията
иначе на компа съм мнгооого чевръста
Хора, чувствам се много странно. Едно такова превъзбудено. Сега ще трябва да направя всичките изследвания за които до сега само съм чела и съм се чудила да правя ли, да не правя ли, ако направя на кой ще ги занеса...Сега всичко се осмисля вече-когато имаш специалист на среща си. Представям си как се чувствате вие, които ходите на сложни (за мен) процедури. Нямам търпение да ми дойде и да пускам тези хормони. Най-много ме вълнува АмХ-то. Имам едни съмнения, че в лабораторията, където ми излязоха завишени ФСХ и ЛХ може да са допуснали грешка (надявам се на това).
Сега започвам да ,,раждам" въпроси
Как така се вижда на УЗ, че яйчника не е изчерпан? Той не каза да има фоликул, пък аз забравих да питам.... Пък предната лекарка, при която ходих каза, че не съм имала овулации-яйчника не показвал никаква активност...бил много гладък и хомогенен...мa то и оная велика лекарка оня ден каза, че имам киста 3см, пък нямам....Както и да е, забравям всички глупости, които са ми казвали до сега и се доверявам на 100 процента на този докчо
Каза, че яйчника ми е зад матката, забравих да питам това лошо ли е?
Още нещо да питам, казаха ми, че спермограмата ще струва 50лв. а аз разгледах информативно цените в други лаборатории и в едната беше 15лв. Да не би на нас да ни правят някаква разширена, четох някъде без да разбирам Крюгер, мюгер, пфхахахаха...
Хайде сега кажете едно дружно ООООооооммммммм за Калия
Ще се побъркаааам