0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ОК ще се поинтересувам :D
Здравейте момичета🙂
95.26 няма двойно увеличение и сега?
Предполагам ,че доки ще ти каже да спреш лекарствата и да изчакаш няколко дни.Свърза ли се вече с нея?
Не няма да ги спирам.Днес бях в клиниката и там направихме теста и Докторката каза да продължавам с лекарсвата и вторник пак на тест! А Междувременно си взех епикризата и диск от ЦС!
Поправих по горния пост ,но явно не е излязло🙂
Не е двойно но е покачено все пак
Не ти остава нищо друго освен да чакаш.Въоръжи се с търпение.Щом тя ти е казала,значи има надежда.Ох,не ти е леко.Стискам палци.
Лесно ли стана с епикризата?
Чакам какво да правя друго😊
Да нямаше проблем с епикризата даже не взеха пари за диска😀Дано всичко е  наред :balk_111:
Силвия, това е хубава новина...Има надежда и стискам палци :)
Има Надежда да за мен и за всички други😊😊😊
Здравейте момичета,
Да попитам вие докато бяхте във периода след трансфер и до получаване на благата вест какво правехте освен почивка? Смисъл почистване,готвене,разхождане с колата,пиехте ли кафе ами шоколад?Ходихте ли на работа за bebeshok знам че ходи в момента,но тогава?Аз съм си вкъщи от трансфера насам и вече изкуквам🙃🙃🙃
След трансфера изкарах 4 дни в нас,като първите 2 по-скоро бяха с книжка на дивана.
Шоколад по-скоро не (е сега ако чак толкова ти се хапва от едно парче нищо няма д ти стане).
Кафето на мен ми казаха да не пия,но аз съм с ненормално ниско кръвно :D и преди и след трансфера,та до сега пия по 1 иначе няма оцелеване)
Чистене отгоре,отгоре колкото да не е без въобще.Важното е да не вдигаш тежко.
Разходки по малко.
Като цяло малко по-лежерен режим от нормалния
*
Силвия, не си болна, няма смисъл от лежане. Лекари не са ме съветвали да лежа след трансфери и инсета. Това са отживелици.  Почивала съм си по два дни, колкото да се отърся от всичкото натоварване колкото психическо, толкова и физическо , мислене, броене, пътуване, работа, бодене, треперене за фоликулите, после за ембрионите .... всички знаем. Два дни почивка и после обратно в нормалния живот. Колкото по-малко мисли в главата по темата, толкова по-добре. Ембрионите са си добре обгърнати на топло и няма да изпаднат. Седейки в къщи е нормално да изкукаш. Всичко съм хапвала, с нищо не съм прекалявала и от нищо не съм се лишавала. И кафе съм пила, е не по две, както обичайно - по едно. И съм ходила, разхождала, шофирала, пазарувала, готвила, прала и чистила... всичко от нормалния си живот. Чисто психологическия момент е, че малко като на по-забавен каданс живеех някак си.Точно  както казва Бебешок лежерно го давах.
Не зная кой ги дава тези съвети за двуседмично лежане у дома, ще ми е твърде любопитно да чуя конкретни и обосновани причини за това.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Еми Докторката ми каза да си почивам защото я попитах специално- да  почивам ли да се разхождам или да си ходя на работа-тя каза почивай си вкъщи със хубава книга,а за кафето и шоколада каза сестрата,че не трябва да се приемат храни и напитки възбуждащи организма и така🍀🍀🍀Все още го спазвам-излизам по малко,но не всеки ден като преди😀
*
 Разбира се ти решаваш и се доверяваш на доктора си. Кураж и Успех!!!!
В тази клиника бях пациент на д-р Стаменов, не ми е препоръчвал да лежа. Негови са думите "не си болна"
Благодаря ти докторе, за това, което имам :balk_81:
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Ми да ти кажа вече ми омръзна да си стоя вкъщи,но какво да правя каквото каже изпълнявам🤗
Но утре като отида ще питам😀😀😀
Благодаря ви все пак за коментарите
Да видим какви ще са стойностите утре,дали ще е повишен хормона?! Докога се изследва така? Докато достигне нормални стойности или?
Реално,да.Тъй като все още е много рано да се види на ехограф и той е единствения/един от малкото показател на къде вървят нещата(макар и доста субективно,както сама виждаш)
А като период ако е всичко добре до колко време трябва да се е покачил хормона?Стискам палци всичко да е ОК😀
При стойности над 1000 може да се види точица на ехограф.При удвояване на стойносрите на 48 часа е около 10 дни след първия тест ,който пък е около 14 дни след трансфер.Стискам палци днес :bighug:
Добре но на мен днес ми е 25 ден след трансфер, което сигурно означава,че вече трябва да почне да се увеличава с повече или?🤗🤗🤗
254.5 е стойността😄
Много се зарадвах,дано всичко да приключи хубаво с нов член на семейството🍀🍀🍀
Браво Силве :) всичко ще е наред ще видиш, търпение и вяра :) а що се отнася до почивката винаги си вземах болничен и си стоях у дома...На последния трансфер беше на 1.03 между другото :lol: казах на Персенска, че искам да съм на работа и да не го мисля...И той си бе успешен...Никакво значение няма дали ще лежиш или ще работиш важно е да си спокойна, да не се претоварваш и да не вдигаш тежко...Много се радвам, успешен финал ти желая :)