0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Силве,много се радвам.Хайде една хубава разходка днес за още по-добро настроение и успокоение. :)
Ооо да много добре се разходих,купих мартенички и дано всичко приключи успешно !
От петък до сега май е добре покачването нали?
Честита Баба Марта!
Бъдете здрави,весели,засмени и от любов и хубави моменти опиянени! Сбъдване на най съкровенните ви мечти😀
Така,
Вчера ходих на работа в цветарския магазин,нали предстои 8 март и започна подготовката.Много ми се ходеше на работа,но в крайна сметка целта е по важна в момента🤗Бях в седнало положение и така работех,но определено не се чувствах особено добре. Заболя ме кръста и корема и реших да си тръгна защото се чувствах некофортно! Дали че бях така седнала за по добре мислех че е по подходящо така незнам,дали че не съм работила отдавна и затова,но пък корема защо ще ме боли!Изпих и 1 нош па за успокоение+ това имаше и някакво светло кафяво зацапване съвсем леко и така сега съм си вкъщи 😀😀😀
Здравейте, къде отсядате за повече дни близо до клиниката?
Ние сме наблизо до СФ и си отсядаме вкъщи,но съм чула че има някакви близки хотелчета но къде са и какви са незнам😀
*
Теди, с кола ли сте? Ако сте с кола, аз съм отсядала в Таити, който е 30 лв стаята за пациенти на НАДЕЖДА и в АТМ, който е доста далеч, на Цариградско шосе, но там е 39 лв, стаята със закуска и вечеря, през колективните сайтове. Таити е на отдалечено място в Княжево,  в смисъл няма нищо наоколо, а АТМ е до Молът. Единственото кофти е, че прозорците в стаите не се отварят, но зимата се изтрайва. В стаите е топло, даже доста, докато в Таити не ми е особено топло. Симона е близо до клиниката, но там е 56 лв със закуска стаята, с отстъпката. Чувала съм и за хостел Елена, там ми бяха писали, че е на оживено място и цена 30-40 лв. Доколкото разбрах е сравнително близко.
Здравейте сега бях в болницата на преглед Докторката каза че не виждала плодно сакче и да пусна чхг-628.7 е резултата и сега чакам да ми звънне някой от болницата за да ми кажат дали да спирам лекарсвата или не 😡😡😡!
Вие как мислите ,коментирайте  моля🙂
 Ох миличка,дано се разминеш с лошите новини.Какво ти каза докторката.Ще спираш ли лекарствата да се изчистиш сама или ще правят абразио.
Спрях лекарствата и се чистя😀
Silvia84 съжалявам много  :bighug:
Продължаваме  напред и това е
Само така Силве,никакво отказване....Нали те следят дали всичко си изхвърлила.При мен преди 2години се получи кухо яйце,чхг-то растеше а нямаше ембрионче....Изчакахме една седмица без лекарства,но не тръгна да се чисти и направих абразио в 9г.с.Ще успеем,щом се бориме :-) :-) :-)
Да следим чхг-то🙂
Силве, много съжалявам, не се отказвай, все някога ще стане :)
 :bighug: :bighug: :bighug:
Сигурна съм,но незнам кога
*

    Dragica

  • ***
  • 499
  • Няма невъзможни неща
Как мислите преди ин витро ( за което чакам заповед ) при премахнати тръби дали ще ми искат цветна снимка? Аз мисля, че няма логика
*
Къде, да ти искат цветна снимка?Нали си правила лапароскопия, имаш документ и диск евентуално, със самата интервенция.Ако ги предоставиш от тях лекарят ще рпецени дали има нужда от ЦС.Какво имам в предвид, понякога тръбите не са прекъснати/премахнати точно в началото си и се образуват едни "джобове", който понякога вредят.

При премахнати оперативно тръбите няма как да ти искат снимка.То няма на какво да се направи.Ако трябва им занеси копие от епикризата.Успех :-) :-) :-)
Здравейте
Извинявам.се,ако.е.задаван.подобен.въпрос-
с.какво.се.придвижвате.от.гарата.до.Надежда
Изобщо.не.мога.да.се.опрява.с.картата.в.нета
Благодаря
*
Здравейте
Извинявам.се,ако.е.задаван.подобен.въпрос-
с.какво.се.придвижвате.от.гарата.до.Надежда
Изобщо.не.мога.да.се.опрява.с.картата.в.нета
Благодаря
Здравей! В самото начало на темата има много точно описано какви са вариантите да стигнеш до болницата.