0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,
може да е рано но да попитам дали някой знае, в Надежда как ще работят по празниците?
О. ми ще се падне началото на януари и дали има шанс да им вляза в графика. Ако ще почиват да не се надявам и да продължа с психическата отмора! :)
Йоан 19.09.2017г.
Матей 22.10.2018г.
*

    sunita_30

  • **
  • 64
  • когато вярата срещне надеждата живота намира начин
Здравей ефра,болница надежда т.е репродуктивния център ще почива от 22 .12.16г  до 2 януари вкл.На 3 е първия работен ден.Може да се опадиш преди това за час .
Здравей ефра,болница надежда т.е репродуктивния център ще почива от 22 .12.16г  до 2 януари вкл.На 3 е първия работен ден.Може да се опадиш преди това за час .
Много ти благодаря Сунита. Весели празници!
 :bighug: tree2a
Йоан 19.09.2017г.
Матей 22.10.2018г.
Ако не си се обадила още, опитай тези дни, понеже след почивката ще е натоварено.





Бореща се за една мечта.
Здравейте,момичета искам да ви попитам някоя от вас използвала ли е андрогел за мазане в комбинация с противозачатъчни...Притеснена съм от това лекарство конкретно..а и никъде не намирам някой да го е слагал...най малко жени...Ще съм ви благодарна за отговор..
С противозачатъчните се цели да се премахне задържан фоликул, ако има такъв или да се предотврати задържането в предходен цикъл/и преди стимулация. Андрогел спомага повече малки фоликули да излязат на повърхността на яйчниците което би довело до по-добри резултати при предстояща стимулация. Предполагам се подготвяте за такава?

Благодаря за отговора :) .Ами предполагам-да..трябваше да започна мин.месец,но изскочи повишено FSH и този месец имам терапия е естроген и после прогестерон и след това като дойде цикъл въпросните фемоден-а и андрогела...Иначе нямах задържан фоликул..А вие използвали ли сте го?Странно,че почти няма информация и коментари за този гел никъде в Нет-а и се попритесних...като прочетох -"да не се използва от жени и деца..."
reninel,не се притеснявай .Ще приемеш доста медикаменти,който "са забранени" за жени,за бременни.Не си единствената.Просто на базата на твоите резултати и история док е преценил така.Много от лекарствата са предназначени за съвсем друго,но в определена доза и комбинация с други спомагат на инвитро процедурите.Успех
Благодаря ви момичета  :bighug: успех на всички ни!
Здравейте момичета😀
Искам да попитам на 15 ден от трансфер 26.650 чхг какво значи? И как да разбера по калкулатора на коя седмица отговаря 15 ден и колко трябва да е чхг?!
А имам и + шуър чек
Благодаря ви
Здравей Silvia84,
Принипно този резултат е положителен,за да видиш дали нещата са добре е хубаво да направиш нов кръвен след 48 часа.Ако стойностите се удвояват е много добре.В калкулатора въвеждаш първата стойност,после втората и колко часа има между единия и другия.Няма смисъл да правиш уринен тест
Да ще правя повторен утре в Надежда,но незнам дали е "добър" този резултат? Др.Персенска каза че бил нисък за 15 ден :ask: :ask: :ask:
Принципно е нисичък,но историята е отбелязвала всякакви случаи.....ще стискам палци
 Благодаря дано да е наред всичко :bori_020:
А колко е нормалната стойност?
При всеки е различно.Аз бях с тези резултати на 9ти ден от трансфера.По-важното е да се удвоява на 48-72 часа.Всеки резултат над 25mIU/ml се води положителен,така че винаги има надежда
Да винаги има Надежда🤗
За симптоми сигурно е рано защото нищо не чувствам освен ПМС ниско долу ту от ляво,ту от дясно,а имах и киселини по малко вечер,но това незнам дали е свързано🙂🙂🙂
Извинявай за въпроса, но успешна ли бе бременноста ти bebeshok?
В 24 г.с+4 дни съм-първи опит.Аз също съм в клиниката,само че бях при д-р Цветков,сега се следя при д-р Христов(пак в кли никата).За симптоми е рано,по скоро може да усещаш ПМС,което е нормално
Дано да е успешна и всичко да е наред!
Спокойствие и топла храна😀😀😀
А имаше ли запек смисъл всеки ден ли е необходимо да се ходи по голяма нужда?
Досега се справях всеки ден с разни неща от кухнята или ева кю също но това не ми е ясно!?
Аз съм 4 опит и дано последен🍀🍀🍀
Запекът ме хвана доста рано ,но аз пиех и Медрол(който засилваше още повече,това неприатно усешане) .После нещата се нормализираха и сега от 1 седмица пак старата песен на нов глас.Пробвай с киви,сини сливи,салата от моркови ми помага.За всеки ден принципно знам ,че е хубаво да е всеки ден,но аз лично винаги съм била с лениви черва и,когато ходя 2-3 пъти в седмицата за мен е добре.Ако положението е тежко,най-добре се обърни към доки.
Ще стискам палци това да е последния ти опит и скоро да се преместиш в другата темичка :)