Слънцето, аз вече два пъти имах проблемна урина, но белтък не съм имала. Последният път като бях в спешното заради левкоцити и други разни работи в урината, дежурната лекарка ми каза, че не е хубаво да имам белтък в урината. Това по повод, че аз си следя показателите вкъщи с лентички и тя тогава ми обясни при какви показатели трябва да ходя в спешното и при какви не. Та белтък беше едно от нещата за спешното. Само искам да уточня, че при мен системата е различна. Тук мога да подведа под отговорност лекар дори затова, че съм се почувствала обидена при преглед, така че сигурно не е нищо толкова страшно, но те просто си връзват гащите.
А като казвам спешното, имай предвид че аз съм в такъв период от бременността, че съм разпределена за наблюдение към спешното отделение на родилното.
uBu, усещанията не зависят от големината на корема. Аз нямам почти никакъв. Имам приятелки, които са в 12-14 седмица и имат 2-3 пъти по-големи кореми от моят.
Освен това не е задължително да имаш контракции, освен подготвителните разбира се, но те са в края на бременността.
Недей да се оглеждаш в проблемите на другите, защото така ще се побъркаш. Всяка бременна си е уникална сама по себе си.
Аз например почти нямам от нещата характерни за износването на едно бебе. Нямам корем, не ми ставаше лошо, нямам киселини, нищо никъде не ме било и т.н. Ама съм си бременна отвсякъде.
Единствено имах 2 уринарни инфекции и една гастритна криза и толкоз.
Така че ако всичко си ти е наред, просто бъди спокойна и се радвай на един от най-хубавите периоди в живота си.